Opinie EVENT: Sylwestrowe myszy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 23 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. azikowo

azikowo Fanatyk forum

teraz można kupować po 100 roślinek w sklepie i taniej wyjdzie jak na targu, to dla tych co nie mają czasu siać:)ale też zależy jakie macie ceny na targu:)
    wszystko do eventu posiadam więc zostanie tylko sianie eventówki i robienie rakiet, a na kolorkach już milionik wpadł:)
    Zdrowych, sopkojnych i wesołych Świąt życzę wszystkim Farmerkom i Farmerom, oraz dużo prezentów od św. Mikołaja:)

2. michav765

michav765 Stały bywalec

Event bardziej wymagający od świątecznego ale o wszystko co daje punkty na wyspie warto walczyć.

azikowo lubi to.
  3. BezKitu70

BezKitu70 Czeladnik forum

Rzadko mam ten zaszczyt hehe :)

4. iwonanana

iwonanana Baron forum

Wszystko pokolorowane, czeka na ewent.

5. l_lysy

l_lysy Forumowy żółtodziób

6. smokjaworzno

smokjaworzno Forumowy żółtodziób

czesc
    Fajne misje tylko brak skladnikow zeby zrobic wszystko:cry::cry::cry:

7. ropuszka30

ropuszka30 Mistrz forum

mam albo dorobię wszystko do startu eventu, tylko... nie wiem czy uda mi się badyl eventowy zrobić :( Akurat w tym terminie się przeprowadzam :cry:

8. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

nie mam ani hibiskusu ani Emu więc ...... :(
    indyków domowych też brak ;) :(

9. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Przygotowania do eventu wykonane - kolorowe są :)

Kasztanowe pnącze czeka na odpalenie na start eventu, goździki ulepszone, więc na początku robimy rozsiew eventówki i wypadajki (super pola) na kerstolu i białej niewinności.

azikowo lubi to.
  10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zzizzie i ropuszka30 lubią to.
  11. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Podoba mi się evencik ,nie mam tylu kolorowańców ,ale do 4 zdążę wychodować;)xD

12. azikowo

azikowo Fanatyk forum

teraz dopatrzyłam,że jedna rakieta robi się 1,5 H, a trzeba ich 60, czyli na same rakiety potrzeba 90H czyli prawie 4 doby:eek::eek::eek: a ile do nich łącznie wypadajek trzebao_Oo_Oo_O

ło matko :oops::oops::oops:, będzie o co walczyć:)
    czyli jak pisała Anhedrea, pnącze kasztankowe na początku się przyda, aby zebrać wypadajki i zacząć kręcić rakiety:)a miało być tak łatwo, miło i przyjemnie, z racji posiadania wszystkich potrzebnych rzeczy do eventu, oprocz oczywiście eventówki i rakietxD

czas wracać do świętowaniaxDxDxD

Anhedrea i malinka5010 lubią to.
  13. nana290159

nana290159 Książę forum

Tez dopiero przed chwila doczytalam, ze dlugo sie kreci, wiec tez wszystkie dopalacze + cebula pojda w ruch na poczatek, a krecic bede od pierwszego zbioru, zeby sie nie przejechac potem z czasem.

azikowo i Anhedrea lubią to.
  14. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam. Właściwie to mam mieszane uczucia co do eventu"Sylwestrowe myszy"... Bardzo podoba mi się grafika i animacja - fajerwerków kwiecia, ale już mniej podoba się tak długi czas ich wzrostu (8h). Nagrody są fajne ale bywały lepsze. Zagrody -zagadka "świt" jako nagrody wcale mi nie imponują, ponieważ w ostatnich eventach dostałam same lipne zagrody takie jak: orły, chomiki i inne podobne ,których notabene nie powinno już być według wcześniejszej informacji na forum. Może tym razem będę miała więcej szczęścia do wygrania fajnych fabryk lub zagród czego i innym graczom życzę:)

Ostatnie edytowanie: 25 grudnia 2014
    Anhedrea i Renia1920 lubią to.
  15. kaska860

kaska860 Cesarz forum

a myślicie, że ceny kolorówek jeszcze skoczą (nie wszyscy czytają forum) czy lepiej się teraz ich pozbywać ?

16. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

no ja tez hibiskusa nie mam nawet złotych bananów a lvl wbija się masakra.Tak to wszystko mam

17. edyta368

edyta368 Aktywny autor

Witam wszystkich świątecznie :) mam pytanie ,czy czy 50% pracy młyna działa również na młyn na bachamach ?

18. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Zastanawiam się, czy więcej wypadajek wypadnie, jeśli postawię superpola i posieję goździki. Czy lepiej zostawić małe pola?

19. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Turbo młyn działa też na Bahamaramie

20. edyta368

edyta368 Aktywny autor

Dziękuje za odpowiedź a zastanawiałam się czy kupić :D:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.