Opinie EVENT: Sylwestrowe myszy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 23 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

podziel się żabką bo bociek nie ma na co polować xD

2. -Rafi82-

-Rafi82- Wielki mistrz forum

czerwona stajnia zawsze mi się podobała,ale jeszcze jej nie mam :p po evencie postawię wszystkie ts-y chyba 10 więc może wyjdzie coś ciekawego ;)

agbiko lubi to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ok, zapisze sobie Ciebie, podczas G&t przypomnj sie;)

4. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Melduję posłusznie że wreszcie skończyłamxD
    a teraz idę farmę doprowadzić do normalności;)

azikowo i juliuszka lubią to.
  5. Arczi999

Arczi999 Fanatyk forum

No to ladnie mi wyszlo zabki juz mam ich pare w schowku :/ golabki krety i Stajnie pomaranczowa a z TS wyroslo pomarancza XXL czarny bez XL klon palmowy i japonskie drzewo wisniowe ale co zrobic :)

kybek93 lubi to.
  6. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witam w Nowym Roku:)

Ja dopiero dziś ok. południa uzbierałam wypadajki,aby ukręcić brakujące 40sztuk rakiet:)

Pierwsze zadanie wykonane w całości,2 zrobione 2 zadania(w 3 też oddane wszystko,brakuje tylko indyków domowych)
    Z 3 prób imprezowych mam kupon na 24h,25 sztuk SN,4x Turbo nawóz:)

Roślinki rosną, a dzięki eventowi zyskałam: siano,marchew,słonecznik,owies i jeżynę, bo mam kombajn i chutney więc siałam, siałam i mam kilkadziesiąt tys. siana,kilka tys. jeżyny,owsa,słonecznika a marchew i pszenica idą na sprzedaż:)

Ostatnie edytowanie: 1 stycznia 2015
  7. kasia103500

kasia103500 Okazjonalny autor

podzieliła byś się żabkami bo jakoś nie mam szczęścia żeby je zdobyć:))

8. Arczi999

Arczi999 Fanatyk forum

Raczej podzieliłbym sie :D jak bedzie G&T to mi napisz to podesle :)

kybek93 lubi to.
  9. kasia103500

kasia103500 Okazjonalny autor

wielkie dzięki na pewno się przypomnę :))

10. nemo75

nemo75 Stały bywalec

czy ktoś wie czy będzie baby boom?nie mam emu ,błazenek,

11. kgospoda

kgospoda Forum Pro

widzisz, żabki idą do Ciebie - a ja czekam i na razie nic... chomiki i koguty już mam, ostatnio dostałam gołębie i jeże xD a aktualne wystawie jak cmj przestanie dzialac... na razie sieje sobie roznosci do stodoly...

myslalam o odblokowaniu hibiskusa, ale policzyłam, że brakuje ok 1 mln TPD - troche za dużo....
    może ktos sie podzieli na g+t ostatnim itemem na pnacze....

12. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Baby Boom to (między innymi) przeskoki.
    Tutaj przeskoki są wręcz niewskazane.
    Bezpieczniej jest kolorować bez BB :)

13. Małgosia48

Małgosia48 Zaawansowany

mam pytanie :jak nie mam odkrytego hibiskusa to tez go nie moge kupic na targu???:oops:

14. azikowo

azikowo Fanatyk forum

tak:(

15. Arczi999

Arczi999 Fanatyk forum

Niestety tak

kybek93 lubi to.
  16. Menasa

Menasa Forum Pro

Biorąc pod uwagę, że tych przeskoków i tak nie mam, a BB daje szansę na dodatkowe zwierzę, które w moim przypadku zawsze jest albo zwykłe albo 1 kolorowanką to dla mnie BB byłoby dobre.

17. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Tak, jeśli nie masz odkrytego danego posągu roślinki,zwierzaka,drzewka, to na targu też nie masz do tego dostępu:)

18. nana290159

nana290159 Książę forum

Jeszcze 7 rakiet i bedzie zasluzony odpoczynek i dosiewanie do stodoly, bo trzeba wykorzystac pomocnikow. Do zagrod i drzewek nie potrzebuje, bo jest mniej klikniec.Ja tez do ewentu klonowalam bez BB, a i tak, jak na zlosc mialam kilka przeskokow.:oops:

19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Daje szansę, owszem. Ale tylko szansę, nie pewność ;)
    Pokolorowałam moje mutanty zupełnie zwyczajnie - na moje nieszczęście trafiło się parę przeskoków (czyli parę razy musiałam ponowić kolorowanie), było też kilka zwrotów.
    Podczas BB mam w sumie prawie tak samo... tyle że przeskoków (nic specjalnego, ale jednak) jest więcej.
    Dlatego uważam, że z punktu widzenia zużycia SP kolorowanie bez BB jest bezpieczniejsze.

20. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

jeszcze Tylko 5 rakiet się ukręci i koniec.... z rakietami ale tylko rakietami, wypadajek jeszcze brak a i fajerwerk kwiecia również :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.