Opinie EVENT: Sylwestrowe myszy

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Musa, Dec 23, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Żal mi się zrobiło firmy po lekturze sprawozdań finansowych ;)
    Ale zasadniczo też wolę innego rodzaju charytatywkę... więc następnego pakietu już nie kupię 8)
    Suworow - popieram :)

O kobietach z obrazów nie słyszałam... za to mam dzieło zatytułowane Sapiens, o ewolucji naszego gatunku (no i zawsze mogę się pogapić na któryś odcinek z tym panem z mojej sygny i avka :inlove:).
    Za niespodzianki to ja dziękuję z góry, nie przyznaję się do winy, ale coś widzę, że admin krąży i blokuje za niewinność 8)
    Czy już narzekałam, że badyl za wolno rośnie...? Jeśli nie, to niniejszym narzekam 8)

gosiagosia60 and smerf41 like this.
  2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

No i pięknie , tak trzymaj , ja walczę z porem i jęczmieniem dobry miesiąc zupełnie bez powodzenia , ale kiedyś wpadnie.
    Piszę oczywiście o "Miłości do...";).
    Moim ulubieńcem jest bawełna , najdrożej chodzi u mnie na targu z tych roślin , które mają szklarniowe ulepszenia do SN na mojej farmie.
    Dożynkowe pnącze to był fantastyczny prezent od BP , nie dość , że 1 sztuka SN = 1 wypadajka ( na super polu ) , to jeszcze trwa to sekundy , można PD podreperować i chwycić pokaźne ilości do produkcji rzemiosła (cukier , sól itd. ). Jak ktoś je zdobył (znaczy to pnącze) naprawdę nie musi się martwić o wypadajki w jakimkolwiek evencie.
    Do tego SN jest ostatnio dość często rozdawany przez BP w różnych eventach i misjach. Wystarczy na rozsianie i dorzucenie szklarniowe w razie kłopotów z wypadaniem. Nie trzeba mieć wcale "Baobabów".

Podoba mi się ruch na targu po wprowadzeniu kilku misji i ostatnich eventach.
    Cały czas czekam ze startem do siania. Wypadajek już po kilka sztuk każdej xD.

Last edited: Dec 29, 2014
  3. smerf41

smerf41 Weteran forum

Nie znam się zziezzie na męskiej urodzie....ale jak znam życie facet z sygmy pewnie jest w typie większości Pań:)
    Znów trafił się pawi..na szczęście tylko jeden:p na zmianę wrzucę coś na błazenka..może się trafi:)
    Jak miło przeczytać Twoje narzekania, nareszcie czuję,że wszedłem na forum;):)
    Mnie jeszcze florki nie skusiły....zasady mam w tej kwestii żelazne....a w innych..no sama wiesz jak to bywa z facetami;)Pozdrawiam:)
    No to ja też ponarzekam...ech, ech - tęczanki, chyba to nie mój dzień na klonowanie;)

gosiagosia60, -Wiewiora- and zzizzie like this.
  4. misiołajka

misiołajka Aktywny autor

pozazdrościłam przeskoków... wystawiłam kilka oaz ze strusiami i.... hihi ... same emu :) zaraz rzucę na targ :)

5. martuska1984

martuska1984 Czeladnik forum

A co daje to pnącze, tego eventu nie robiłam więc niewiem. Tak szybko wam rosna roslinki :)

6. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Przecież się nie lenię. Robię co chcę i dbam równolegle o magię ... relaksuxD Drugi zbiór za 10 minut, ale na łatwiznę nie idę:p.
    Na razie bez dżemików. Mam nieco inne plany na mój diamentowy slocik, przynajmniej do rana.
    Nie będę ulegać "ideologii eventowej"xD I zaraz zakładam pidżamkę z super pól.

jakleci.ewa102 and -norbijas- like this.
  7. _KUBA2004_

_KUBA2004_ Weteran forum

Witam :) mysie rakiety już się robią ;)

morellaa and kabokazekana like this.
  8. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

Jak to możliwe????

9. marmlada

marmlada Fanatyk forum

A ja jeszcze dodam do tego narzędzia, takim sposobem oprócz masy soli i cukru zebrałam 5 złomów na kolejną kotlarnię :) (a garnki jak nie do zupy, to na targ - cena wciąż zadowalająca;))
    A tak w temacie, wypadajki nabierają mocy, roślinka rośnie, rakiety się produkują - cóż więcej można dodać...

10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

To proste.Włączony bonus z pnącza dożynkowego,uszlachetnione goździki,zbiór ich na super polach po sekundzie.15 minut po rozpoczęciu eventu miałam wypadajki na te 61 rakiet i wstawiłam ich produkcje.

gosiagosia60, azikowo and _KUBA2004_ like this.
  11. _KUBA2004_

_KUBA2004_ Weteran forum

Zasługa pnącza dożynkowego i cebulki uszlachetnionej w szklarni :)

morellaa likes this.
  12. fanfarm93

fanfarm93 Zaawansowany

Przyspiesza działanie SN, razen z dopalaczami kerstolem i biała niewinnoscią, odkrytą runa (juz nie wiem jaką) sprawia że rosliny ulepszone w szklarni (miłościa do SN) podlane SN rosną błyskawicznie nawet na super polach...xDxD

azikowo and _KUBA2004_ like this.
  13. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

no pewnie więcej wypadajek to już wymyśleć nie mogli :D dwie misje na krótko - kto wypoczął już po świętach to ok ja nie zdążyłam jeszcze :D- dopiero przyszłam zanim ogarnę to pójdę spać :D no to rozsiewam fajerwerki ciekawe czy wypalą :)

14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja mam rozsiane jeszcze na dużych polach na części farmy i na wyspie,bo na część brakło mi sn.:(
    rano się wyrówna:)

15. -Wiewiora-

-Wiewiora- Weteran forum

Smerfiku, a jak to bywa z facetami w tych innych kwestiach?:p A w temacie-z eventem nie szaleję, wypadajki same wypadną, roślinki rozmnożą się w nocy, a petardy zdążą wybuchnąć w SylwestraxD Pozdrawiam milutko i życzę samych tęczanek z przeskokami;)

smerf41 likes this.
  16. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Łaaaaaa a mi się nie chce bawić SN. Mam baobaby, ulepszoną na maxa cebulę, bawełnę i coś tam jeszcze, pnącze dożynkowe oczywiście też ale i tak mi się nie chce :wuerg: SN używam tylko na pierwszy rozsiew. W związku z tym event planuję zakończyć w okolicach soboty (jak się to coś w młynie ukręci). Z eventówką wyrobię się wcześniej, bo w środę i piątek mam: urlop ... urlopik ... urlopunio ... :inlove::inlove::inlove:

17. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Ale czad ,zapomniałam ,że mam te goździki uszlachetnione i jak je walnęłam na super pole i dałam sn to jeszcze dobrze się nie rozsiał ,a już musiałam zbierać :D:inlove::D:inlove:
    kocham to pnącze :inlove:8)
    wypadajek brakuje mi już tylko po 150 z każdego rodzaju o_Oto choćby z pszenicy to wypadną xD

gosiagosia60 and _KUBA2004_ like this.
  18. smerf41

smerf41 Weteran forum

No tak to jest Wiewiórko z tymi facetami....nie mamy u Was za wysokich ocen z reguły:p to taka zemsta Adama, dał się raz skusić Ewie i złamał zasady..i prześladuje nas ta klątwa do dziś;):p
    Ja też spokojnie i powolutku Wiewiórko...zawsze na początku wszyscy panikują a potem ładnie meldują przed czasem skończenie eventu.
    Pozdrawiam cieplutko:)

-Wiewiora- likes this.
  19. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

przepraszam ze zapytam a o jakim pnaczu wy tu mowicie. myslalam ze mam wszystkie pnacza ale chyba sie mylilam. wypadajki leca kiepsko a kolorowe zielsko posiane na wszystkich lakach

20. jakleci.ewa102

jakleci.ewa102 Zaawansowany

Jak czytam te wszystkie wpisy o dobrodziejstwie dożynkowego pnącza,to teraz żałuje ,ze nie powalczyłam o nie:(...brakowało mi tych kolorowanek:(
    wszystkim ,którzy mają pnącze i korzystają z niego gratuluje;)

gosiagosia60 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.