Event Swiątynia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marysiad8, 14 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Mam pytanie czy da się jakoś sprawdzić ile drzwi zostało do otwarcia??

2. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Podrzucę poradnik. KLIK Odszukaj w poradniku miejsce, w którym jesteś w świątyni. Wszystkich drzwi jest 18.

3. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Poradnik mam ale nie bardzo moge sie połapac gdzie jestem

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

marysiad8 witam wieczorowo :)

W świątyni drzwi jest 6 komnat. Każda komnata ma 3 drzwi. Razem to daje 18 zadań do wykonania, aby ukończyć event w całości.

Na planszy eventowej w prawym dolnym rogu masz pierścień z czerwonymi kamieniami.

iledrzwi.png

Kamień oznaczony kołem koloru niebieskiego oznacza że w danej komnacie otworzono wszystkie drzwi, kamień oznaczony kołem koloru żółtego oznacza że w danej komnacie otworzono 2 drzwi. Jest jeszcze kamień o wyglądzie podobnym do tego z żółtą obwódką, ale wypełniony do połowy - znaczy że w danej komnacie otworzono tylko 1 drzwi.

Załączona grafika sugeruje, że gracz zrobił 3 pełne komnaty i 3 po 2 drzwi - razem 15 zadań.

Czy teraz wszystko jasne ? Czy chciałabyś jeszcze o coś zapytać?

5. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Dzięki teraz rozumie otwarłam drzwi wszystkie w dwóch komnatach a w pozostałych mam do otwarcia po 1
    Ok kapuje i dziękuję za pomoc.
    Miłego wieczoru chociaż u mnie leje

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

marysiad8 skoro wszystko już jasne to temat zamykam.

Miłego wieczoru życzę pomimo niekorzystnej pogody :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.