Event serowy zakon

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mateusz, 17 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Proponuje zamienić pandy na coś innego bo nie każdy ma odkryte pandy za mało jest bananów do zdobycia

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ekipa forum nie decyduje o tym, jakie zadania są do wykonania w eventach czy w misjach ;)
    Więc nie mamy takiej mocy, aby coś w nich zmieniać. Dodam tylko, że ukończenie eventu, czy wszystkich zadań nie jest obowiązkowe :) Poza tym zawsze będzie tak, że ktoś będzie niezadowolony, Gracze z niższymi poziomami mogą uważać,że event jest dla nich za trudny, natomiast z wyższymi levelami, że łatwy, albo że np. nagrody są nieadekwatne do towaru, który jest do oddania w zadaniu. Cóż, tak to już jest :) Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

a nie można tego przekazać wyżej 8)

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Oczywiście, że można. Ekipa przekazuje do Centrali opinie, pomysły i sugestie graczy. Ale ostatecznie to Centrala decyduje o wprowadzanych do gry eventach czy aktualizacjach.

Mateusz lubi to.
  5. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Ja muszę się wtrącić tu do tego zapytania gracza
    Obecnie te ewenty od kilku dobrych miesięcy to są i tak od poziomu 2
    Więc młodsi gracze nie narzekajcie
    Gdybyście zaczynali od początku istnienia gry to nikt z Was by tyle czasu nie wytrzymał tak jak kiedyś było
    macie kasę dziś i wszystko macie jak na dłoni
    Natomiast mam sąsiadów że mnie doganiają w poziomach a ja gram dość intensywnie
    Więc nie rozumiem młodych graczy
    Pozdrawiam i spokojnie do gry podchodzić

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

dokladnie, kiedys trzeba bylo na prawde duzo czasu poswięcic na przechodzenie poziomow, nie bylo misji dając duzo PD i trzeba bylo powolutku powolutku, a teraz to tydzien czy 2 intensywnego grania i 70 poziomow mozna zrobic.
    ja mam 93 poziom, na bahama 175 i tez nie mam hodowli pand odblokowanej...

7. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

ja gram od 2011 i ciężko z bananami i nie mów że nie jest ciężko i grałem od początku gry wiec pamiętam jak było :)

8. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Jakbyś zebrał banany na odkrycie wszystkiego w tydzień, to szybko znudziłaby Ci się gra ;)

9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Widzę, że robi się tutaj wątek dyskusyjny;) Autor wątku odpowiedź otrzymał, poza tym inni gracze również wyrazili swoje opinie, więc sądzę, że wszystko jest jasne. Przypomnę tylko, że dział przeznaczony do dyskusji o grze jest TUTAJ. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.