Event "Seria naklejek"-brak wcześniej wyprodukowanych pomarańczowych naklejek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika тяυѕкαωкσωα, 14 lutego 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. тяυѕкαωкσωα

тяυѕкαωкσωα Zaawansowany

W poprzedniej edycji eventu z naklejkami miałam wyprodukowane pomarańczowe naklejki, w obecnej edycji moja ilość naklejek pomarańczowych jest zerowa. W poradniku jest umieszczona informacja, że te naklejki nie przepadają, także powinnam mieć je na swoim koncie.
    We wątku przeznaczonym do rozmów na temat tego eventu inni gracze również zgłaszają ten sam problem. Czy mogę uzyskać informację o co chodzi?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli nie zostały wykorzystane do wklejenia w pomarańczowym albumie lub do wytworzenia czerwonych naklejek a następnie wklejone do czerwonego albumu to pozostaje kontakt z PT (Pomoc Techniczna) w języku niemieckim lub angielskim w celu sprawdzenia konta.
    Z poziomu forum nie mamy możliwości aby to sprawdzić, ale dopytam jeszcze czy są może z tymi naklejkami jakieś ogólne problemy.

Edycja:
    Trzeba niestety skontaktować się z PT.

3. тяυѕкαωкσωα

тяυѕкαωкσωα Zaawansowany

Dziękuje za informację.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.