Opinie EVENT: SantaKon 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 1 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. azikowo

azikowo Fanatyk forum

Temat zamknęli i milczą :( a jestem ciekawa jaka jest prawda, bo też mi ciężko uwierzyć w te rewelacje, pewnie się nigdy nie dowiemy prawdy. goździki posiane na 2 łąkach, a miała być cebulka, coż trudno:)

2. [Zosia]

[Zosia] Ekspert forum

Event beznadziejny ,serownie większość ma ,a gdzie nowości ?5% na zagrody to śmieszne ,bo mamy po 10 % z kwiaciarni .Zamiast tych gwiazdek mogli dać banany,bo na wyspie poruszamy się w tempie żółwia.Szkoda mi tych 4 lat gry ,zamiast iść z postępem do przodu to się cofamy do motyki.

3. jolciaJM

jolciaJM Czeladnik forum

a może od razu niech wszystko odblokują wtedy będziesz happy:p. Poprzednie eventy były ok, to wiadomo, że jakiś musi być słabszy. Zgodzę się z jednym, że ta nagroda z pnącza to nieporozumienie. A serownia jest ok, myślę że jednak sporo z nas jej nie posiada. Bahama to osobny temat, tam tylko upór i cierpliwość.:p

gosiagosia60 i Sookie lubią to.
  4. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Event średnio ciekawy, ale zrobię, bo serownia się może kiedyś przyda. Pnącze mnie już nudzi, za dużo tych chmurek, aż się w głowie kręci. Ale dobrze, że jest kalendarz adwentowy, mam po co rano odpalać farmę :)

5. Katon33

Katon33 Zaawansowany

Serownię mam, więc event odpuszczam z lekkim sercem, może trochę zarobię na zwierzakach, króliki się tak szybko rozmnażają, że w oczach mi już od nich kica :p

Atomcia lubi to.
  6. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Rzeczywiście event nie powala. Kiepskie nagrody. Na super paszę się zawsze cieszę,bo tego nigdy za wiele ;) tylko czy wypadajki będą tak łaskawie wypadać? u mnie przeważnie problem z wypadajkami także już czuję,że będzie problem:oops:

7. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Współczuję Ci z całego serca.
    Ja mam 18 rzędów na pnączu i dziennie zbieram z nich ok. 200.000 PD. Więc nie mówcie i nie piszcie, że pnącze jest głupie, bo to nieprawda.

8. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Serowni nie posiadam, ale skoro bez niej funcjonuję to do niej nie tęsknie. Jedyne co mnie interesuje to SP, ale po ostatnich rozgrywkach poeventowych straciłam zapał do ... jakichkolwiek eventów. Na razie nie zamierzam się bawić, ale chętnie pomogę wysyłajac czapki czy prezenty sąsiadom i znajomym. Tylko wyślijcie sowę czy ma do Was latać.

kotwbutach., 0olimpia0 oraz azikowo lubią to.
  9. Atomcia

Atomcia Weteran forum

też jestem za PD, SG i różne bonusy pnącze daje :)

10. abika70

abika70 Forumowy żółtodziób

jak tu zajmować się farmą skoro takie marne nagrody, nie można dać coś fajniejszego - masakra!!!

11. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Dziękuję, za wyjaśnienie:)

Próbowałam wtedy prawie wszystkie dostępne na forum w poradniku hostingi:)
    Chciałam screna wstawić i w większości były jakieś problemy, spróbowałam sygnaturkę i udało się wstawić:)

No nic mam "prawie" podobną:)

Wszystko już gotowe do zbioru czeka na event:)

12. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Szkoda, że wejściówek imprezowych nie ma do wygrania:( Zawsze coś tam lepszego można było wylosować.
    Event robię, zresztą jak każdy bez względu na nagrody;) Ja o pełni zapomniałam, szkoda chciałam skończyć kolejne misje:eek:

Dopóki nie zrobią misji w której będą potrzebne maski szopów, sera, żagli, hitów to te fabryczki będą sobie w pasku leżały.

13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No właśnie - więc u mnie już jedna serownia w pasku tkwi xD
    Dla drugiej tym bardziej nie widzę zastosowania ;)

gosiagosia60 lubi to.
  14. aerie017

aerie017 Forumowy żółtodziób

A ja serowni nie posiadam. To mój pierwszy event od czasu powrotu na farmę, gdyż miałam długą przerwę.
    Chętnie go zrobię ;)

15. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Też go zrobię. Ciekawe czy serownie będzie można podarować w g&t..
    [Zosia] może zmień taktykę gry..Ja mam 210 poziom na wyspie i póki co z poziomu na poziom przechodzę w ok. 6-7 dni..Uważam,że to nie jest żółwie tempo..W przeciwieństwie do farmy..Tu rzeczywiście zdobycie tych kilkudziesięciu mln pd jest niełatwe

Ostatnie edytowanie: 2 grudnia 2014
    ankak106 i 0olimpia0 lubią to.
  16. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a ja juz czekam na 14 zeby moc zasiac roslinke :D
    kombajnik mi sie trafil na dodatek z zamku :D jeszcze 2 misje - złota i diamentowa i zamek pojdzie w niepamieć :D czyli jeszcze chyba jedna pelnia ;) bo dzis juz nie zdaze.
    mam nadzieje ze duzo mi sie uda zrobic do czwartku ;)

17. dosias

dosias Generał forum

u mnie wszystko urosło i czeka na event, juz tez nie moge sie doczekac

18. zxcvb159

zxcvb159 Okazjonalny autor

witam
    również czekam na event, ale u mnie gra bardzo powoli chodzi

19. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

Zaczynamy!!! :inlove: Ho,hoo,hoooo! Powodzenia wszystkim :D

20. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum