Opinie EVENT: SantaKon 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 1 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zielona_stajnia

zielona_stajnia Aktywny autor

U mnie szok - najlepsza ilość wypadajek jak dotychczas: z głównej i dzikiej łąki obsianej jutą na małych polach 29 czopków i 19 prezentów. Zielska mam już dosyć, więc na noc coś dłużej rosnącego z nadzieją, że coś sypnie ;)

Renata111113 lubi to.
  2. smerf41

smerf41 Weteran forum

I ..jedna czapeczka i po evencie - hura!!!

0olimpia0 lubi to.
  3. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Zostało tylko 100 czapeczek i 150 prezentów po wieczornych zbiorach róż. Jutro wieczorem przewiduję koniec :)

4. lolek55

lolek55 Hrabia forum

No i ewent skończony. Trzymam kciuki za zbierających jeszcze. Uda się:)

5. smerf41

smerf41 Weteran forum

No..melduję posłusznie:pjak mawiał wojak Szwejk....jestem po evencie:) od jutra przestaje działać cjm a ja przestawiam się na hodowlę i sadownictwo..aż do eventu świątecznego:)

0olimpia0 lubi to.
  6. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

no mi jeszcze brakuje 230 czapek i 290 prezentów :cry: mam nadzieje ze do poniedziałku coś wyleci

7. Majowe

Majowe Baron forum

Gratki :) To podsyłaj teraz czapeczki 8):p

8. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Melduję że ja tez wreszcie mam koniec.Kciuki uginam za walczących.

9. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Zaczęłam szóste xDxD
    jeszcze 3200 juty..widać światełko w tunelu;)

azikowo i AnnDżelina lubią to.
  10. smerf41

smerf41 Weteran forum

To sóweczkę poproszę:) i dziękuję bardzo.

11. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

no światełko widać ale szkoda że nie słychać że to sianie tej juty tyle dni i w takiej ilości i czekanie jest nudne ale może tylko mnie się tak wydaje ;) za 20 minut zbiór i potem znów następny ... :D

12. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

U mnie event powoli na ukończeniu, coś tam jeszcze mam do zbioru na dziś,więc wypadajki będą:)
    I jutro też wypadną:)
    Zwierzaki tylko jeszcze trzeba kupić:)

PS. adrkam15 ma jeszcze 2 prezenty na wymianę, potrzebuje czapek a on wyślę co ktoś będzie chciał:)

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie wierzę :D:inlove::music:Myślałam,że do jutra jeszcze będę musiała czekać a tu:[​IMG] Bahama nie tknięta od początku,sianie na całej głównej,kawałku dzikiej i kawałku leśnej :music:Kurki i króliczki dały troszkę SG :inlove: Pozdrawiam i trzymam kciuki za kończących event :music:Dziękuję sąsiadom za czapeczki i prezenty :inlove:

0olimpia0 i carlain21 lubią to.
  14. mieczu

mieczu Baron forum

rano ukończyłem bieżący event, teraz farma wraca powoli do normalności i czekam już na adwentową hodowlę...

0olimpia0 lubi to.
  15. carlain21

Brawo:)

Na Bahamie siać nie można było przecieżxD

Trzymaj kciuki teraz za mnie:)

0olimpia0 i azikowo lubią to.
  16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A widzisz,nawet nie wiedziałam,bo nigdy nie sieję do eventów na Bahamie :D:cry:Trzymam z całej siły :music:

azikowo lubi to.
  17. carlain21

Mnie już niewiele brakuje, trochę juty do 1,2 zadania do złotych i diamentowych kampanii i wypadajk,ale to na spokojnie jest do wykonania:)

gosiagosia60 lubi to.
  18. **Zack**

**Zack** Naśladowca mistrzów

Do końca brakuje mi 160 czapek i ok 2000 juty :)
    Posiałem róże na zwykłych polach, do poniedziałku rano powinienem skończyć, chociaż kto wie, może router znowu nawali :'(

19. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

Mam wszystko tylko wypadajek brak. Pomocy:)kto może będe wdzięczna.

20. iwonanana

iwonanana Baron forum

Skonczylam rano, jak zwykle teraz leca, jak szalone. To pnacze najpierw odpalic, potem nakarmic? Czy odwrotnie? Nie probowalam, bo jeszcze CMJ, wiec sieje do stodoly.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.