Opinie EVENT: SantaKon 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 1 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lolek55

lolek55 Hrabia forum

na pnącze muszę czekać 27h czyli dopiero pojutrze. szkoda.
    Za 5 minut pierwszy zbiór juty.

allasad lubi to.
  2. azikowo

azikowo Fanatyk forum

gratki wypadajek
    tak wszytsko się zgadza:)tylko ja nie mogę trafić miłosci do SN dla cebuli:) a dla róż czy goździków szkoda mi SN:):):) dla gożdzików i roż miłość do SN trafiłam prawie od razu, dla cebuli za czorta nie mogę trafić, juz parę tysięcy zmarnowałam, a wypadaji sobie ładnie lecą

Tralanetka lubi to.
  3. mapelle

mapelle Młodszy ekspert

Wczoraj czytałam ten wątek i się zastanawiałam nad robieniem eventu, ale dzisiaj wewnętrzny głos mnie przekonał i już za chwilę zbieram pierwsze badyle :) Mój plan jest taki: zdobyć serownie ( nie mam żadnej), pnącze wpadnie po drodze, ale ozdoby raczej postawie na łące i będę korzystać z darmowego PD :)

AnnDżelina lubi to.
  4. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Właśnie zajumało mi rośliny eventowe. Kombajn pomylił pola i skasowane wszystko....super, coraz więcej niespodzianek w tej grze.

Ostatnie edytowanie: 2 grudnia 2014
    Dorota1020 i kybek93 lubią to.
  5. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Witam a ja dopiero z pracki dotarłam i rozsiałam roślinę eventową - dopiero i jedynie popołudnia do dyspozycji więc powoli zacznę no ale jak zacznę :D to będę odśnieżać i siać do znudzenia bez dopalaczy ja ekologiczna nawet zimą jestem :D mam 89 czapeczek i 93 prezenty aa Dziękuję wspaniałym osobom za babeczki na deser mnie te słodkości się nie rodzą więc je podziwiam jak dostaję potem próbuję :)- może dojdę do serowni i będę szukać dla niej miejsca potem :)

6. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

moja juta już rozsiana na małych polach, póki co event robię na 2 łąkach, na 3ciej kiszę zwierzynę :)
    za 4,18 min zbiór. pierwsze zadanie zaliczone.
    nie ma co panikować czasu jest dużo, kurek wypadajkowy raczej nie przykręcony. ;)
    pomyślności!

Dorota1020 i kybek93 lubią to.
  7. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Magiku, za goździki się weź. bo daja 100% wypadajek...a przy dawaniu ze stodoły są super, bo do niczego innego nie są potrzebne.

kybek93 lubi to.
  8. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witam, witam :)

ja również evencik zaczynam xD

Dorota1020 lubi to.
  9. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

może warto pomyśleć o szklarni na zimę ale ja nie wiem co i jak jakieś namiary na poradnik - może zanim juta urośnie to poczytam ;)

10. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

przymuj wszystkie bonusy jakie pojawiaja sie w szklarni dla cebuli ..podejrzewam ze te niepotrzebne odrzucasz;) i dlatego nie mozesz trafic milosci do SN

11. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Za 3 minuty zasieje eventówkę na małych poletkach wypadajek jak na razie prezentów 145 a czapek 133

Dorota1020 lubi to.
  12. azikowo

azikowo Fanatyk forum

dzięki,niestety biorę wszystkie bonusy jak leci:(:(:( a

13. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

i ja sie chyba bede musiala za szklarnie wziac...probowalam cos tam na sianie chyba ale mi nie wyszlo. chcialam zobaczyc jak to dziala. poki co pomimo ze w dozynkach nie bralam udzialu to w stodole i tak mam pusto a tu event za eventem ze nie nadazam :p wiec moze kieeedys w koncu dotre do tej szklarni, chociaz baobabow nie mam wcale wiec SN tez nie :(

14. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem czuwaj.
    Witam WBW.

Witaj MOD_Magiczna.
    Jeżeli nie wzięłaś się jeszcze za szklarnię, to tylko i wyłącznie Twój błąd - niestety.
    Proponuję ulepszyć goździki, bo dają więcej PD, a i do przyszłorocznych dożynek się przydadzą lepiej niż róże.
    W czasie rozsiewania goniłem goździki na super polach i dochowałem się ich ok. 10.000 w międzyczasie.
    Wypadajek mam na tą chwilę trochę mniej niż Norbi. Stan - czapka - 1.031; prezent - 1.117 szt.
    Proponuję zająć się szklarnią wszystkim graczom, żeby nie narzekali na wypadajki przy następnych eventach.

Dorota1020, Renia1920 oraz MOD_Magiczna lubią to.
  15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Gracze się zajęli 8)Sn nie mają -.-(różami co prawda,bo do goździków jeszcze kawałek)No ok,na rozsiew jest(sms-y działają) ale wypadajki muszą sobie radzić same dalej :p

kybek93 lubi to.
  16. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaj Norbi:D
    ja Ty to zrobiłeś??

17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

hej Marian:)
    wole cebule..za jedna mozna miec 3 klony:p:)

odczekaj pare dni..;) powinnien sie bonus pojawic:)

Mojabonanza i azikowo lubią to.
  18. azikowo

azikowo Fanatyk forum

w każdym razie nie poddaje się:) i w końcu się doczekam :) ja cierpliwa jestem:):):)

19. chris975

chris975 Fanatyk forum

Drugi rozsiew juty za chwilę będzie do zebrania a wypadajki sobie lecą powoli, ale prędzej czy później wylecą :)
    W ostatnim evencie bez problemu wyleciała potrzebna ilość z samej rośliny eventowej :)

Dorota1020 lubi to.
  20. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Hej Norbi.
    Masz oczywiście rację z tą cebulką. Chociaż u mnie na targu ostatnio cena jej spadła o ok. 20 sg. Ale nawet przy tej niskiej cenie jest warta uprawy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.