Opinie Event Romantyczna schadzka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 17 lutego 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

U mnie nie ma eventu :(

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Widzę kurek nieźle przykręcony znowu... Z koniczyny 39 ciast w kształcie serca i 30 prezentów od serca - do pnącza zrobię zapewne, ale dalej raczej na pewno nie-.- Nie uśmiecha mi się również zużywać SN na kota w worku.

madzia6310 - spróbuj się przelogować

3. karla170480

karla170480 Ambasador forum

Ciastko 65 szt, prezent 70 szt z płaskurkio_O. Ojjjjj marnie to widzę bez dopalaczy-.-

4. kondzio0101339

kondzio0101339 Wyjątkowy talent

Odświeżyłaś grę? U mnie wszystko śmiga i rośliny rozsiane:p Wylotek z koniczyny ok 70 na łąkę, więc chyba będzie dobrze, a nagrody moim zdaniem zacne: 6 skrzyń bonusów, staw dla zbrojników:inlove: pnącze z dwoma skrzynkami i na końcu piccolo:D (oczywiście po drodze jeszcze inne nagrody) - jak przy wykopaliskach odpuściłem drugą roślinę, tak tu gra moim zdaniem jest warta świeczki, szczegolnie, ze wymagania mniejsze:music:

5. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Już z 5 razy to robiłam i nici, nie mam eventu a rośliny czekają na zbiór, dobę rosły to jeszcze poczekają :D

6. Seventowski

Seventowski Aktywny autor

Wypadajki to totalna porażka. Z goździka na dzikiej łące wypadło zaledwie 35 ciastek! :eek:

7. krasnoludek10

Zazdroszczę... U mnie za prędko chyba tyle wylotek nie wypadnie z koniczyny przy tej mechanice:cry: Nie wiem - to zależy od zasobności SN czy wyboru roślinyxD??? Bo od czegoś zapewne takxD:cry:xD

8. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Z waleriany na każdym polu równo po 51 szt wypadajki

9. SuperWioska

SuperWioska Mieszkaniec forum

Nie wiem o co chodzi ale to jakaś porażka. Z krokusa jednych wypadajek 45 drugich 39. Przy siedmiu Jaśkach. Kurek nie tyle przykręcony co zakręcony i tylko uszczelka lekko przecieka. :mad::mad::mad:

10. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

U mnie na Unity nie miga, ale owce swoje wyjeździć musiały -.- - i nie wiem czy już zbierać , czy może wstrzymać się jeszcze :music:
    o_O - no to faktycznie nie za wesoło- i ,,od serca,, to to nie jest - trudno się będzie tej romantyczności doszukać w zabawie :p- idę sprawdzić ile u mnie poleci

11. kruszynka63

kruszynka63 Książę forum

Z trzciny 45 prezentów i 29 ciast , płakać:cry: czy się śmiać xD .Myślę że jak zdobędę pnącze to będzie cud a o reszcie można tylko pomarzyć:wuerg::music: .

12. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Zbiór z drzew
    ciasto -90
    prezent 101

rośliny jak widzę się nie spisały
    oj to dobrze że mi się nie chciało zmieniać na pola

zostawię drzewa i jutro po zbiorze zdecyduję czy zmienić na uprawy

13. Seventowski

Seventowski Aktywny autor

Jak dostać serduszowe foremki podczas gdy wybrało się misję z serduszkowym kwiatem?

14. darbus1961

darbus1961 Zaawansowany

Lipa totalna kopara mi opadła z Hortensji 38 i 54 wypadajki teraz wiemy czemu z magicznych drzew nie dali wypadajek , naprawdę BP ma nas za idiotów przykre to znowu bez tony SN I SNZ cały event jest po prostu niewykonalny nawet dla tych co śpią z "myszką" w ręku i budzikiem nie powiem gdzie w ............>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(

15. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Wejdź do młyna tam będą

16. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Skoro wybrałeś serduszkowy kwiat, to dostałeś miłosne wiersze. Dopiero gdy zrobisz w zadaniach 7 krok, otrzymasz serduszkowe foremki.

U mnie 67 ciast i 61 prezentów. Niewiele ich jest potrzebne (350 żeby odblokować drugą roślinę), to pewnie jakoś wypadną. I sąsiedzi pomogą:)

17. krasnoludek10

Juhuuuu!!! Chociaż będę miał naklejkę jako znak, że próbowałem coś robićxDxDxD!!!

Pierwszy rozsiew zbieram za 1 h 5 min:p

18. Miśka84

Miśka84 Wielki mistrz forum

ciasto 44, prezent 42 z goryczki na małych polach

19. kornik1

kornik1 Cesarz forum

Mam 61 prezentów i 42 ciasta - spora różnica...
    Ciekawe od czego to zależy - miałam mieszankę waleriany, hortensji i trzciny

20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Szarłat poniżej wyliczonego minimum (112).:(
    Bez problemu na zrobienie pnącza.
    Piccolo bez kropelek się nie obejdzie.:oops:
    Wysieję.
    Ile wylata, tyle wylata, resztę załatwię krokusem.:)
    Myślę, że 150 kropelek wystarczy.:p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.