Opinie Event rodzicielski: "Mali pomocnicy"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 31 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. megaleb

megaleb Aktywny autor

mi tez brakuje po okolo 80 wypadajek i raczej nie zrobie calego eventu-trudno sie mówi i żyje się dalej...a bez kombajnu tak mozolnoie sie zbiera i sadzi i zbiera...
    moze kolejny event bedzie bardziej porywajacy:)
    powodzenia wszystkim ...czas na rower:)piekna pogoda w realu

toDzasta i LusiaSZ lubią to.
  2. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam ,event skończony (bez kasztanka) ,tak tragicznie z wypadajką dawno nie miałam ,miłego dnia i powodzenia jeszcze walczącym

ross2 i toDzasta lubią to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. dana1981

dana1981 Czeladnik forum

Ja robiłam tylko te misje które dawały pnącze. I bardzo dobrze bo nie zrobiłabym tego eventu - oczywiście przez wypadajki.
    Może ktoś ma jeszcze do podesłania zmiotkę. Nick danusia1981.

5. WandaTab

WandaTab Zaawansowany

Dzień dobry :) Wreszcie event skończony - powodzenia jeszcze walczącym :)

ross2 lubi to.
  6. ona64

ona64 Czeladnik forum

Dzień dobry:)
    Bardzo się cieszę, bo zdobyłam to co zamierzałam, kupony na kombajn są już u mnie, dodatkowo wpadło 5 SP i inne nagrody, dla mnie ważne, gdyż jestem na początku gry.
    Sporo ekologicznej rosliny wysiałam, bardziej mi się opłaciło, gdyż dawała więcej PD, do 30 poziomu przechodziłam jak burzaxD
    Zostało jeszcze ponad 4 tys. cytrynki, 10 środków czystości, gdyby nie te zmiotki do kurzy, lecz i tak jest bardzo dobrze, przynajmniej zarobię sianogrosze po evencie:)
    Fajnie z tymi zdobytymi punktami doświadczenia na wyspę, bo takim sposobem mam tam już 11 poziom, zaraz będzie kolejny, złote banany wpadaja i można odkrywać kolejne roślinki:)

Przy okazji chcę serdecznie podziękować graczom: carlain21, azikowo, AgiFarm83, eewunia67, mamaewa62, blau_grana, olaale, ulalak1, guziczek75, o_OlimpiaO, Dybilas4, Tyche., regina3558, krupeczka87, basia_z_, jesteście wspaniali:inlove:
    Jeżeli kogoś pominęłam, to przepraszam.

7. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

witam, niestety ewent nie będzie skończony, do końca brakuje mi jeszcze 18 zmiotek do kurzu:(

8. kasia750

kasia750 Hrabia forum

eventu nie ukoncze brak spryskiwaczy buuuuuuuuuuuuuuu

9. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Jest, jest, jest!!! Udało się!!! :D Przed chwilą skończyłam event!!! A już myślałam, że nie dam rady go skończyć... :oops: a tu takie miłe zaskoczenie :music:xD:p
    A swoją drogą, dlaczego w kalendarzu jest, że event jest do jutra, a kończy się już dzisiaj? o_O

10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Gratuluje !
    w kalendarzu są wstępne daty , a w OO już konkretne .

Anetta41, ross2 oraz zonaania2122 lubią to.
  11. duszek66

duszek66 Czeladnik forum

A zasugerowałam sie OO i eventu nie skończę

xBabciaEwa lubi to.
  12. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

W OO jest podane że ewent jest do dzisiaj , a że nie skończysz przykro mi .
    Następnym razem będzie lepiej .:)

Anetta41, ross2 oraz zonaania2122 lubią to.
  13. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

I ja nie skończę eventu, do pnącza brakuje mi 25 zmiotek ale do kuponów już tylko jednej więc tę napewno zdobędę bo za 40 min. zbiór imbiru; musi wypaść chociaż ta jedna :) Trudno, nie wszystko zawsze musi się udać :)

Anetta41 lubi to.
  14. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Ufff. Event rzutem na taśmę skończony, a to tylko dzieki moim cudnym sąsiadom i znajomym, którzy dwoili się a nawet troili coby mi pomóc. Oj zapamiętam go na długo, niby taki był kiepski, a wrył się w pamięć.

ross2, piotrs oraz toDzasta lubią to.
  15. Katon33

Katon33 Zaawansowany

Udało się zakończyć, poza diamentową misją w pierwszym zadaniu. Ale nawet nie miałam jej w planie :p Tak jak i złotej, ale przypadkowo zrobiłam.
    Bez kasztanka nie było łatwo, mimo, że nagrody nie powalają. Następny event sobie chyba odpuszczę, bo jestem trochę zmęczona i znudzona farmą. Póki co - dziękuję sąsiadom za pomoc :)

16. piotrs

piotrs Książę forum

gratulacje,ale faktycznie przykręcili wypadajki-ja dopiero skończyłem wczoraj,a zawsze wypadajki nie były problemem

Pracuś57 lubi to.
  17. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Hmmm, no to miałem chyba farta z wypadajkami, bo event skończyłem w sobotę, a teraz mam nadmiar po ok. 400 szt. z każdej. Kasztanka nie mam, roślinek sekundowych też nie, ale przyjęty proces robienia zadań zdał egzamin. Chwila odpoczynku i potem znowu do pracy :):)

toDzasta lubi to.
  18. Felix

Felix Forumowy żółtodziób

Ostatni zbiór za 20min eventu nie ukończę, wciąż brak zmiotek, w tej chwili z 10 zmiotek by się przydało :D
    pozdrawiam

19. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

sadzonki z eventu nawet nie najgorzej:D
    Pitomba XXL
    nerkowiec
    mangostan
    reszta nie godna zapamiętania...............
    faremkę przygotowałam już na kolejny event,wszędzie sp obsiane goździkami i melonem,po bokach drzewka:D
    gdyby nie prezenty,to nie wchodziłabym wcale na farmę............

toDzasta lubi to.
  20. ciamelek

ciamelek Okazjonalny autor

zabrakło mi jednego środka czyszczącego, szkoda
    nie mam z czego wyprodukować, ale pech

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.