Opinie Event rodzicielski: "Mali pomocnicy"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 31 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

2. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Koniec !!!!
    Stan zapasów: 268 cytryn, 19 rozpylaczy i 4 zmiotki.
    Zielsko rosło na 4 polanach, na małych polach, przy pomocy cjm i wody. Wypadajki wyleciały z cebuli przy pomocy kasztanka, oraz z wysiewanych roślin długorosnących /pod koniec eventu/.
    Początkowy zasiew z użyciem wszystkich możliwych wspomagaczy /cjm, sn, snZ, woda, obornik/.
    Event pracowity, a nagrody jakie są takie są. :)
    Pozdrawiam Wszystkich jeszcze pracujących :)

3. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Witam niedzielnie :music: Dla mnie mogłoby być po evencie bo pnącze już od wczoraj działa, ale.... chyba zrobię jeszcze 3 zadanie do końca bo mam do niego składniki wszelakie;) 1 i 2 poza srebrnymi nie robiłam i już chyba nie ruszę, bo nagrody słabe. :p A kupon to kupon, zawsze się przyda jak mnie na pomocników nie będzie stać.xDWypadajek nie liczę bo robię na bieżąco:)

dantic3, jola0909g oraz toDzasta lubią to.
  4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Jednak nie będę uruchamiać kasztankowego :)

Brakuje tylko 33 zmiotki i 53 rozpylacze. Wylecą normalnie z drzew oraz zasiewów i jeszcze na pewno będzie ponad stan.

Miłej niedzieli życzę .:)

5. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Skonczylam:) Milego dnia;)

6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    z rana zebrałam goździki i melony,wyleciało 131 rozpylaczy i 137 zmiotek:D
    zmiotek mam komplet (968 ),rozpylaczy brakuje mi 36,posiałam pomidory,bo miałam tylko kilkanaście szt. i kukurydzę na handel i sp.,może wyleci te 36 rozpylaczy,a jak nie,to na wyspie i w lasku deszczowym rośnie wanilia na paszę dla czerwonych pandzioszek,a jak nie to do wieczora wyleci,potem tylko jeszcze wyprodukować środek czyszczący i wrzucić wszystko hurtem do eventu:D

7. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

62 miotły i 35 rozpylaczy by zdobyć pnącze, itiemy mam

8. kropkowaty

kropkowaty Aktywny autor

u mnie jeszcze brakuje ho ho ho i ho wypadajek :) ytrynki rosna sobie na baha bo tam nie mam jeszcze zadnych dlugorosnacych....

trzeba uwazac na spoldzielnie, bo cofa teraz do pierwszej niezakonczonej czesci misji....a wczesniej pokazywalo pierwsza nierozpoczeta.... o malo sie nie naciąłem ...

dantic3 i -katie1234- lubią to.
  9. hondaqwert

hondaqwert Młodszy ekspert

Po wczorajszym zbiorze goździków z 3 pól i melonów z 2 pól - wypadły 124 miotły i 119 rozpylaczy. Dzisiaj po analogicznym wysiewie 59 mioteł i 62 rozpylacze. Czyżby nastąpił balans :)

dantic3, jola0909g oraz -katie1234- lubią to.
  10. *ewa*

zebrałam kukurydzę z połowy głównej łąki ( na drugiej połowie rosną pomidory ),z całej dzikiej i całego lasu i wyleciało 6 rozpylaczy,do szczęścia brakuje mi jeszcze 30 szt.,mam nadzieję,że do wieczora wylecą................
    zebrałam wanilię i wyleciało " całe " 4 rozpylacze.............
    no cóż,małymi kroczkami do przodu,jeszcze tylko 26 rozpylaczy:D

Ostatnie edytowanie: 5 czerwca 2016
    dantic3, toDzasta oraz -katie1234- lubią to.
  11. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

I sypnęło mi tymi zmiotkami po drzewkach. Do całkowitego ukończenia eventu brakuje już tylko 37zmiotek a na wieczór znowu zbiory z drzew nie licząc pól. Zostały mi tylko 2 zadania - złoto i diament z- 2 , jednak zastanawiam się czy robić bo brakuje mi królików a na targu dość wysoka cena. Koło da jak zwykle badziewie tym samym szkoda sianogroszy na zwierza.
    Wygląda na to że zakończę event i choć dało się go zrobić (siałam tylko cytrynę bez długorosnących) ja udaję się na farmermerski odpoczynek :D:D:D:D
    Życzę owocnych zbiorów wypadajek. Posadźcie na swoje pola dużo drzew i nie zwalajcie podczas eventów. Za moim oknem park, ptaszki śpiewają drzewa się kołyszą, na farmie też dają przyjemny widok, dodatkowo sporo PD i jak trzeba wypadajek- zielono mi :D:D:D:D:D:D:D Trzymam za was kciuki.

Zapomniałam napisać o rozpylaczu- na chwilę obecną mam tyle aby ukończyć cały event a każda kolejna wypadajka na plus. No nie tak aby się chwalić, no ale jestem zadowolona że udało się :)

Ostatnie edytowanie: 5 czerwca 2016
  12. kett955

kett955 Analityk forum

to tak jak u mnie, zmiotki wypadają jak na lekarstwo. Trochę lepiej jest ze spryskiwaczem. Od dwóch dni sieje długorosnące na wypadajki, bo komplet rośliny eventowej już dawno zebrany

dantic3, toDzasta oraz -katie1234- lubią to.
  13. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Plan minimum - pnącze - zrobiłam już wczoraj, ale że cytryny zostało i wypadajki nadal lecą (udało mi się wreszcie dopaść cebulową miłość do SN :D), to jeszcze naklejka będzie a i jakiś kupon wpadnie :) Diamentowe 2 i 3 odpuszczam - szkoda mi tyle zwierza oddawać.

14. magros

magros Nadzorca forum

u mnie tez krucho ze zmiotkami

dantic3 i -katie1234- lubią to.
  15. azikowo

azikowo Fanatyk forum

z całej łąki goździków wypadło 18 goździków i 21 rozpylaczy o_O takiej marnizy nie pamietam od tego sławetnego eventu z małą ilością wypadajek xDxDxD sieję sobie teraz marchewkę xD braki spore jak na ostatni dzień eventu, wiem jutro się kończy, ale jutro praca, a rano różnie bywa8)

16. gregorg

gregorg Młodszy ekspert

witam u mnie tez mizeria z wypadajkami brak 250 miotel i juz nie licze spryskiwaczy

dantic3, -katie1234- oraz xBabciaEwa lubią to.
  17. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień dobry:)
    Do skończenia tego jakże fascynującego ewentu brakuje mi 48 zmiotek .:)
    Mam cichą nadzieję , że do jutra wylecą .
    Myślałam , że tylko u mnie tak słabo z wypadajkami , ale widzę , że inni też mają problem z nimi .
    Tym , którzy skończyli gratuluję , za resztę trzymam kciuki . Pozdrawiam .:D

18. *ewa*

z kukurydzy wyleciało " całe " 3 rozpylacze:(
    posiałam dla odmiany dynie,zobaczymy czym mi sypnie,brakuje mi jeszcze 21 rozpylaczy,za 22 min. zbieram wanilię..............

-małgoś-, dantic3 oraz -katie1234- lubią to.
  19. niki1990

niki1990 Komandor forum

cytryn 4 tysiące, ale gorzej z wypadajkami. A jeszcze 5 zrzutów do zrobienia

-małgoś-, dantic3 oraz -katie1234- lubią to.
  20. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Zabezpieczyłam w się w razie nie ukończenia eventu w całości. Robiąc wszystkie srebrne zadania, a następnie robiąc misje złote i diamentowe z zadania 6,5 i 4, Tym sposobem na 100% zdobędę pnącze :inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.