Opinie Event rodzicielski: "Mali pomocnicy"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 31 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Megan

Megan Komandor forum

Tym razem naprawdę słabo lecą wypadajki, u mnie przewaga od samego początku była w zmiotkach o jakieś 50 sztuk więcej.
    Cytrynka już w komplecie, brakuje mi po niecałe 150 zmiotek i spryskiwaczy, mam nadzieję że jutro wyleci co trzeba, bo zaczęłam dziś w końcu oddawać wszystko do zadań.
    Myślę, że uda mi się ukończyć event, lecz przyznaję, że jak nigdy byłby problem z wypadajkami, trochę przesadzili z tą ilością, uparłam się, że kasztanka nie ruszę i nie zużyję więcej przy tym evencie SN:)

2. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

A ja już widzę że 2 kupony na kombajn będą realne, brakuje 39 zmiotek a o godz 23 zbiór z drzew , liczę na dobre wypadajki :D zatem zadanie 1 i 2 złoto i diament będą wymagały powalczenia:)

3. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Denerwuje mnie ten event -.-

4. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

pierwszy raz od miesięcy ja też dostałam wścieklizny!!! duużo pracy na nic!!! wypadajki nie lecą więc po co siedzieć!!! wkuurzmiotkowałam się xD

Ostatnie edytowanie: 4 czerwca 2016
  5. kalina.malina

kalina.malina Stały bywalec

Cytryna w komplecie, a wypadajek brak :( Sieję tylko długorosnące, ale czarno to widzę. To pnącza brakuje już tylko troszeczkę, ale obydwu itemów nie mam raczej szansy zdobyć :( Chociaż i tak dobrze, że są tylko dwa, a nie trzy. Kurek przykręcili i to porządnie.

6. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Choćbym miała go nie skończyć to nie kupię koszyczka, w ogóle nie pożywiają się pazerniaki ode mnie xD realną kasą ;)
    około 200 sztuk brakuje mi miotły i tyleż samo rozpylacza 8)

Anetta41, kotwbutach. oraz kotarynka lubią to.
  7. alexander56

alexander56 Generał forum

zawsze to mozna kontynuowac mini event kalendarz letni a skoro o nim mowa to widziałem twoja podpowiedz graczowi co do BB i tu zapewniam ciebie ze nie o to chodziło , bo błednie jest pokazywany koszt wykupu za floreny tj. np 12 bb a powinno byc 12 fl i stad było pytanie ;) nie zdazyłem sie wypowiedziec bo temat został zamkniety ale to juz pozostawie jako ciekawostke :pmiłej zabawy :D

kotwbutach. lubi to.
  8. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry imprezowe ;)
    Wypadajek u mnie moc, za to z cytrynka tyły, pnącze już jest, ale jeszcze sianie na itemy zostało, powinno się udać, a jak nie- świat sie nie zawali :p

9. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

no proszę, chociaż jedno zadowolone :D

-małgoś- i kotwbutach. lubią to.
  10. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

Bez kasztanka komplet wypadajek już sporo temu uzbierałam, długorosnące posiałam tylko dwa razy. Szczerze to nie zauważyłam, żeby kurek był przykręcony. Powodzenia życzę wszystkim jeszcze walczącym :)

11. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Jesli ktos sie pyta co to jest bb, bez doprecyzowania o co chodzi, to otrzymal taka odpowiedz a nie inna.
    Wrozka nie jestem i nie wiem o tym, ze jest blad w platnosciach.
    Temat zostal zamkniety, bo gracz nie mial wiecej pytan- wszystko odbylo sie zgodnie z regulaminem.

Sianie skonczone, miotly leca jak szalone;)
    Powodzenia sprzatajacym.

12. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

I są 2 kupony:D zatem zostało do zrobienia 1 i 2 złote i diamentowe z zerowym licznikiem zmiotek :D:D:D i 36 rozpylaczy;)
    Dodam że nie siałam długorosnących, mam dużo drzew i zawsze na nie można liczyć:)

Nutka i toDzasta lubią to.
  13. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Koniec końców event postanowiłem zrobić ale co ciekawe roślinę eventową miałem w komplecie wczoraj wieczorem, natomiast wypadajki to na chwilę obecną - 602 i 620 sztuk czyli można powiedzieć, że bardzo słabo. Zastanawiam się czy zrobię całość eventu w te 5 dni...
    Jedno trzeba przyznać - azjaci trochę inaczej zarządzają tą grą - zdecydowanie gorzej.

14. zxcvb159

zxcvb159 Okazjonalny autor

Dobry wieczór!
    A mi brakuje 13 zmiotek do 2 itemu. Mam już pnącze i 1 item. Więcej nie robię, bo nie ma sensu. Ilość wypadajek nie zależy od mojego wkładu pracy. Krótko mówiąc szkoda mojego czasu.
    Zdecydowanie lepszy był event groszkowy.

Anhedrea i toDzasta lubią to.
  15. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Dwie zmiotki dzielą mnie od diamentowej w 1 zadaniu. O godz. 11 zbiór moich ulubionych drzewek i diament mój :D zatem do zdobycia ostatnie z zadania 2 złoto i diament. Kasę którą wydałam na qupe:podrobiłam. Wczoraj wystawiłam zagrody i z aromatycznej qupy zaczynam mieć zyski :p no tak- event na początku widziałam czarno, pewnie to zmęczenie po gotowaniu grochówki dla wojska:D:D:D:D
    Trzymam kciuki za wszystkich walczących.

Anhedrea i toDzasta lubią to.
  16. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Ja raczej go nie skończę - brak sprayu :(

17. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Wczoraj wieczorem event zakończony :) , z wypadajkami było przez chwilę trudno, ale w końcu poradziłem sobie i poleciały. Teraz ew. produkcja środka czyszczącego na bonusy po evencie. Życzę walczącym szczęścia i wytrwałości :) Miłego

18. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

event dziś skończę ale tylko trzy ostatnie zadania reszty nie robie mimo że zielska nawet mam ale wypadajki to tym razem u mnie koszmar nawet z długo rosnących .......więc dziś je dozberam do pnącza a reszte odpuszczam

toDzasta lubi to.
  19. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Ja ten event robię na bardzo dużym lajcie i póki co 97% wykonania.
    Brakuje
    111 zmiotek do kurzu i 140 rozpylaczów.
    Za 4 godziny zbieram maliny i melisę turecką a za godzinę kilkanaście drzewek, a o 14:00 będzie kasztan więc zawsze jest alternatywa na sekundową cebulę:D:D

toDzasta lubi to.
  20. tak3

tak3 Stary wyjadacz

bardzo słabo leca wypadajki - zmiotki. pnacze zdobyte i jeden item, małe prawdopodobieństwo zdobycia drugiego itemu z powodu braku zmiotek

LusiaSZ lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.