Opinie Event rodzicielski: "Mali pomocnicy"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 31 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kotwbutach.

kotwbutach. Aktywny autor

WITAM
    Robię co mogę ale jeszcze nie doszłam do pnącza. Myślę, że to nastąpi niebawem.
    :D:D:D

2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Cytryna w komplecie.

Brak jedynie 223 zmiotek i 261 rozpylaczy.

Za 22 godziny pnącze kasztankowe będzie gotowe, to się dozbiera na cebulce jutro te braki

3. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

event mnie wyjątkowo wkurzył, cytrynek już dawno ponad stan, sieję inne roślinki stawiam zagrody. zakładałam, że skończę bez problemu a tu wypadajek nie ma. myślałam, że skończę całość a tu, zastanawiam się, czy będą itemy na pnącze. jak tak dalej pójdzie to będzie ostatni event i koniec gry.odechciało mi się a na co dzień nie narzekam... normalnie się wściekłam, a raz już się wyłączyłam z gry na rok. I dobrze, będę miała więcej czasu na czytanie i naukę języka (obcego :) )!!!

Ostatnie edytowanie: 4 czerwca 2016
  4. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

chyba będę musiała się wspomóc cebulką na sp z SN :music:

na chwilę obecną brakuje mi jeszcze 333 rozpylaczy oraz 350 zmiotek
    hmm, gdyby event trwał normalnie 7 dni a nie 6 to pewnie dałabym radę bez wspomogania, ale przy skróconym czasie chyba się ta sztuka nie uda, tym bardziej, że wypadajki lecą jak krew z nosa :oops:

a przecież jak już się zaczęło to wypadałoby cały skończyć :p

Megan i Renia1920 lubią to.
  5. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

cytryna ekologiczna w komplecie od wczoraj południa, zasiewy tylko długo rosnących /żyto, orkisz, melony/ i tu niemiła niespodzianka z wszystkich pól wypadło po 80 zmiotek i rozpylaczy, kurek bardzo przykręcony, widocznie zmusza się mnie do uruchomienia kasztanowego pnącza z SN / 1-sekunda / a tu figa nic z tego nie będzie, wolę nie skończyć tego eventu jak poprzedniego niż marnować SN na ukończenie takich eventów gdzie potrzeba 1800 wypadajek i kilkanaście tysięcy roślin do wysiania, bo niedługo eventy będą wyglądały 2000 wypadajek i 25 tysięcy zebranych roślinek.

6. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

właśnie zebrałam cebulę , z dwóch łąk około 350 poletek 34 zniotki i 28 rozpylaczy ,to jakaś kpina

7. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zebrałam ostatnie cytrynki:D
    teraz posiałam goździki i melona dla wypadajek...............
    obecny stan to:
    18744 cytrynki
    728 rozpylaczy
    826 zmiotek
    cienko to widzę,kasztanka nie uruchomię,bo mam tylko 77 szt. sn:(

8. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

CMJ poleciał:), bo zbieranie po 2 szt. to mordęga:sleepy:

9. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ona64 jutro dostaniesz chutneyka,bo dziś już wysłałam Ci prezent,a jednemu graczowi można tylko 1 dziennie,tylko się przypomnij..................

10. ona64

ona64 Czeladnik forum

Serdecznie wszystkim dziękuję za pomoc, dżemiki, babeczkę i jabłecznik z cukinią, odzew niesamowity, wystarczy mi CMJ na kolejny event.
    Jesteście niesamowici:):D

To teraz tylko abym kupony zebrała i to mi wystarczy:)

11. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Cytryna na plusie, wypadajki na dużym minusie. Ale nic to . To tylko gra.
    Na noc długorosnące i zobaczymy ile wypadnie rano. Na chwilę obecną brak około 250 każdej/

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Hm..Mam zrobione całe 1,3 i 5.A do zrobienia:w 2 złote i diamentowe(to najwyżej pominę), 4 też złote i diamentowe(tu szkoda,bo item jest),no i w 6 diamentowe.Zielska brakuje dużo, na szybko licząc ok.7800.Sieję tylko na głównej i leśnej,to nie wiem czy się wyrobię :( Chyba jutro przyjdzie się złamać i na całości siać :( Albo na GT poczekać na jeden item :p

toDzasta, kotwbutach. oraz -małgoś- lubią to.
  13. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Gosia, item z 4 i 6 mam w pasku. Jak przyjdzie czas, wiesz gdzie sowe poslac;)
    Przykro to mowic, ale juz zapomnialam, ze jakis event jest8)

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zobaczę,co zdążę zrobić-tam SP jest-i w 4 i w 6,to bym chciała..:p Ale dzięki,jakby co to pamiętam :)

toDzasta lubi to.
  15. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Pierwszy i-team zdobyty - pnącze również , pozostały ostatnie dwa zadania brak 167 zmiotek , jak nie zdążą wypaść do jutra do wieczora , trzeba posiać długo rosnące z SN na super polach. he zobaczymy jeszcze 40h:music:

16. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

pierwszy raz od dłuuuuuugiego czasu tak słabo lecą mi wypadajki,event pewnie skonczę dopiero jutro rano,ale zdziwienie nie zejdzie mi z twarzy długo;)
    Mogłabym uzyc kasztanka,ale trzymam go na lepsze eventy.Zresztą co to za satysfakcja dla mnie pomagać sobie w ten sposób,powinnam przecież normalnie skończyć i tak skończę.
    Kiedyś miałam zawsze dwa razy tyle wypadajek co trzeba,ale teraz chyba ktoś przykręcił kurek.Trudno będę dłużej robiła,korona z głowy mi nie spadnie,przypominam sobie tylko stare czasy gdy byłam 20 poziomów niżej;)

17. azikowo

azikowo Fanatyk forum

tak tylko jak my mamy problem, to co mają powiedzieć ludki z niższych poziomów, mi brakuje po około 170 wypadajek, kasztanka nie użyję bo nie warto,a skończyć muszę jutro wieczorem:) czyli ile zrobię to zrobię, zmiany mi się nie podobają, nie dziwię się,że ludziom grać się nie chce :(

18. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

ci z niższych stają przed wyborem co wybrać,bo niestety wszystkiego nie dadzą rady.Skoro ja mam problem to oni mają dużyyy problem

19. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

HURA:D:D:D:D:D jest pnącze :) teraz powalczę o resztę, na początek o 2 kupony na kombajn :)
    Jestem dumna z siebie bo choć mam wysoki poziom to tak naprawdę od niedawna udaje mi się zrobić całe eventy albo choć a może aż tyle aby odpalić pnącze :) i tu powiem coś nowym graczom, nie smućcie się że czegoś nie zrobicie, ja robię dużo starych misji w spółdzielni dopiero teraz :D i wcale nie żałuję, zdobywam kombajn, SP i inne fajne rzeczy a im gra idzie do przodu w eventach są lepsze itemy pod względem PD, tym samym więcej zyskuję niż tracę bo co ma wisieć nie utonie :D

20. azikowo

azikowo Fanatyk forum

ja zawsze miałąm 2 komplety wypadajek, w tym evencie 1 nie mogę uzbierać, czyli przykręcony kurek i to mocno:(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.