Opinie Event rodzicielski: "Mali pomocnicy"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 31 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie ostatni zasiew eventówki na polu, po pracy zbiore i doprowadzę farmę do normalności i zacznę kręcić w młynie 2;)
    wypadajek mam 341 i 365 :p kasztanek w razie czego czeka, ale moze nie bedzie potrzebny

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Heh... czarno widzę,policzyłam,brak 81 środków czyszczących-czyli z zielskiem do oddania 11390 zielska i 320 zmiotek.No nic,robię planem oszczędnościowym,zobaczę ile się da zrobić.

3. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

ja mam już dawno puchary wszystkie zdeponowane i co z tego,wypadajki mi bardzo słabo lecą

Nutka, gretag oraz adikamila lubią to.
  4. adikamila

adikamila Nadzorca forum

Ja ją robiłam miesiącami ( żeby nie powiedzieć że nawet latami) i po każdym ukończonym poziomie wrzucałam puchary na drzewo. Im więcej ukończonych poziomów tym większy procent wypadajek. Po skończeniu wszystkiego mam 30% więcej szans na wypadajki ale na wcześniejszych poziomach też był spory procent szans na wypadanie przedmiotów. Dlatego nawet jak misja nie jest jeszcze ukończona to warto wrzucić puchary na drzewo :)

To nie wiem od czego to zależy. Byłam pewna że u mnie to zadziałało i dlatego nie narzekam na brak wypadajek. Zaraz podrzucę ci jedną, niewiele to ale zawsze coś ;)

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem -->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć -->Wątek do ćwiczeń

TL_Mouse

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 czerwca 2016
    gretag i toDzasta lubią to.
  5. Anetta41

dzięki bardzo

adikamila lubi to.
  6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    ja też mam puchary na drzewie prawie w 100 %,z wypadajkami średnio..............
    właśnie zebrałam goździki i melona,latałam po łąkach z 5 Jaśkami,a mimo to z wypadajkami krucho:
    rozpylacz 458,zmiotki 518:(
    posiałam cytrynę,bo mam dopiero 10 284............

Anetta41, toDzasta oraz adikamila lubią to.
  7. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Witajcie! [​IMG]
    Stan po zebraniu wszystkich cytryn:
    Teraz czas na "sianie" wypadajek. [​IMG]
    Bez dopalaczy.

8. Anetta41

witam Ewa
    to i tak masz lepiej ode mnie ja mam zmiotki-292szt. a rozpylacz-353szt.

Nutka, toDzasta oraz xBabciaEwa lubią to.
  9. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Robię powoli, cytrynki na stanie 6542 i na polach, zmiotek na stanie 66, środek czyszczący 29. Czekam na zmiotki do pnącza i zobaczę co dalej.:sleepy::sleepy::sleepy:

toDzasta i Anetta41 lubią to.
  10. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

do końca coś ok 12,5 tyś cytryn
    555 rozpylaczy i 533 miotełki

sieję i zbieram dalej, co innego mogę zrobić, jak nałóg farmowy ze mnie wielki :):):)

11. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Pnącze odpalone jeszcze tylko 2 zbiory cytryn i około 100 z każdej z wypadajek i jutro powinien być koniec eventu :)

12. rysio

rysio Półbóstwo forum

Powoli widze czarno skonczenie eventu z braku (a jakze moglo byc inaczej wypadajek). Przy obecnym ich tempie wypadania (czyli szt/ 1 h wzrostu/pole2x2) i bez ani sekundy wytchnienia wychodze na teoretyczna ilosc (suma rozpylacz i zmiotka) 1870 szt. Jesli ich ilosc nie bedzie w miare rowna no to kaplica. Co pokaze praktyka za ok 69 h

gretag lubi to.
  13. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik event skończył- a co? nie wolno? Wolno siał i wolno zbierałxDxDxD

14. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Zmiotek brakuje 385. Środków czyszczących na stanie 54 - jeszcze brakuje 46 x 9 czyli 414 rozpylaczy oraz ostatnie 2 zasiewy cytryny ( pierwszy właśnie rozpoczął dojrzewanie, a drugi będzie rano).
    Pnącza nie uruchamiałam.

Potem zasiewy na wypadajki

toDzasta i gretag lubią to.
  15. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zebrałam cytrynkę i na ten moment mam:
    13101 cytrynki
    495 rozpylaczy
    579 zmiotek
    dziś jeszcze jeden zasiew cytrynki,a na noc znów goździki i melony na wypadajki,a jutro powtórka z rozrywki..............

toDzasta, .Robaczek. oraz Anhedrea lubią to.
  16. Karen139

Karen139 Baron forum

Koniec, finito, ende.................Ewent skończony w całoscixD
    Żaby królują na polach.
    Powodzenia wszystkim siejącym bio-cytrynę;)

17. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Zielsko od południa w komplecie... wypadajek po około 440 każdej... z przewagą rozpylaczy... młyn mam zajęty do wieczora więc do zadań zacznę oddawać dopiero rano, dobrze że mam już badyla za sobą więc teraz 2 razy dziennie zbiór na wypadajki i cały dzień laba od farmy xD

18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie zielsko w komplecie, zrobiłam 3 zadania i w 4 zabrakło wypadajek ;)
    farma juz doprowadzona do porządku-jęczmień sobie rośnie, jutro rano zbiorę, melon na bahamie a na leśnej same żabie stawy :)

19. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    U mnie finito. Ciekawe co urośnie na wyspie z sadzonek?

20. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

U mnie bardzo słabo idzie ten event :sleepy:
    Na czym polecacie się skupić? Mam na myśli misje warte zrobienia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.