event podróż w czasie wprowadził mnie w błąd

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zoafi, 28 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

jeśli event w ostatniej minucie pozwalał na zasianie kwiatu czasu na czas 3 godziny to powinien tego czasu dotrzymać, a nie zaliczyć wyhodowane rośliny w zwykły magazyn. Straciłam możliwość zdobycia gałęzi na cudownym pnączu, bo choć zmieściłam się w czasie produkcji to skasowano to razem z eventem. Nie jest to w porządku.

i zapomniałam dodać, że 1154 szt kwiatu zostało ukradzione przy okazji.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 lutego 2018
    -gonska- lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zoafi czas na wykonanie misji czasowych był taki sam jak czas eventu i nie mogłaś już oddać do zadań zebranych roślin po zakończeniu się eventu. Poza tym tutaj nikt nie kradnie Graczom roślin specjalnych ani żadnych innych, jeśli kwiat czasu nie został oddany do zadania to powinien znajdować się w Stodole do czasu wymiany. Jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam ze zgłoszeniem do PT: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

MKMK2002 i ***kacper*** lubią to.
  3. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

dzziękuję za odpowiedź. Zgłoszę się do PT w sprawie. Pozdrawiam

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękuję również, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.