event piłkarski

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kundzia22222, 15 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kundzia22222

kundzia22222 Forumowy żółtodziób

mam pytanie w 4 tygodniu jest 15 zadań do wykonania(motywy stadionu) do oddania jest 6750 zielska i 300 tyczek
    moje pytanie:czy w skład 6750 rośliny i 300 tyczek wchodzi te 5 flag,aby wykonać te 15 zadań czy dodatkowo trzeba nasiać 2250 rośliny i 100 tyczek
    i 2 pytanie:Motyw pierwszy (z piłką) jest motywem domyślnym-jak mam to rozumieć przy każdym z 5 rzędów jest namalowana piłka i jeżeli już mi wytłumaczysz o co chodzi z tym motywem to:
    3 pytanie to jeżeli go nie wykonam tak jest napisane(nie ma konieczności go odblokowania)to czy będę miała pnącze?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Motyw domyślny z piłką jest odblokowany i nie zalicza się do zadań.

Do wykonania 15 zadań z motywami potrzeba 15 flag pucharu farmy, 1 zadanie=1 flaga.

Do produkcji 1 flagi potrzebne jest:

flaga.png

Do wykonania 15 zadań:

450 x 15 = 6750 x oleander
    20 x 15 = 300 x tyczka

Nic poza tym nie jest potrzebne do wykonania tych 15 zadań, po których wykonaniu otrzymasz wszystkie nagrody, rząd chmur również.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.