event piłkarski

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 11 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

Proszę o pomoc w zlokalizowania nazw pnącz dla następująch itemów:
    1.żonglerka piłkarska
    2.elektryczna piłka
    3.tylko nie ręką
    4.obrona nie do przejścia

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Do pnącza Piłkarskie emocje potrzebne są
    1.Piłkarska żonglerka
    2.Tylko nie ręką
    3.Elektryczna piłka
    A Obrona nie do przejścia jest itemem do postawienia w oo.

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Podziękowania kieruję do pomagającego Gracza :) Czy Autorowi można jeszcze jakoś pomóc?

4. goskaskubi

goskaskubi Młodszy ekspert

-To ja mam też pytanko-wykupiłam pnącze, ale u mnie przy pnączu widnieją itemy-smacznego,jesteśmy mistrzami,zapisz datę,przeciąganie liny.Czy to są itemy na dwa rózne pnącza? Bo teraz już sie zakręciłam :)Dodam,że w FAQ widnieją właśnie te itemy jako służące do pnącza(sa one w sklepie-pod nazwą nagrody)te o które jest pytanie gracza powyżej,są pod nazwą- klasyczne

Ostatnie edytowanie: 11 maja 2017
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

goskaskubi tak, to są dwa różne komplety itemów na dwa różne rzędy chmur. Itemy wymienione przez Graczy wyżej pochodzą z rzędu chmur, który był do zdobycia w bliźniaczym evencie w ubiegłym roku: Finał piłkarskich emocji. Gracze, którzy posiadają niekompletny rząd chmur mają okazję uzupełnić brakujące itemy.

Obecny event i nagrody opisane są w poradniku: Piłkarskie emocje.

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie?

6. goskaskubi

goskaskubi Młodszy ekspert

Noo,to teraz Atenko jestem w domu :) dzięki już wiem wszystko,myślalam,że coś mi umknęło :) , już nie mam pytań. Pozdrawiam :)

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

goskaskubi bardzo proszę, cieszę się że dla Ciebie jest już wszystko jasne. Również pozdrawiam.

A czy Autor tego wątku chciałby jeszcze o coś zapytać?

goskaskubi lubi to.
  8. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

nie, bardzo dziekuje gracza za pomoc.

9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję również i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.