Event pełni ksieżyca

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika jolanta51, 13 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jolanta51

jolanta51 Czeladnik forum

Moim zdaniem ten event powinien zawsze byc na weekend bo wszyscy gracze albo pracuja , albo chodza do szkoly i tak jak w moim przypadku nigdy nie moge cos zrobic na tym evencie kiedy wypada w normalny dzien, praca mi nie pozwala . Weekend mozna cos popracowac wiecej na farmie w tym evencie. Co sadzicie o tym ? :)

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja z kolei zawsze w weekendy mialam studia a czasem i prace, wiec nikomu nie dogodzisz. ja wole jak jest w tygodniu :)

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

jolanta51, tutaj temat zamykam i przenoszę do archiwum. Swoją opinię na temat mini eventów Gracze mogą wyrazić w wątku do tego przeznaczonym, dokładnie w tym miejscu: Mini Eventy - Temat do rozmów :)
    Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.