EVENT: Ogniste Dni Chili

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Musa, Oct 6, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Zagrody oraz drzewa z tajemniczych sadzonek/stajennych są losowe - nie ma żadnej gwarancji, że trafi się na chociaż jedną z nowości i trudno w tym momencie pisać o jakimkolwiek naciąganiu. Ja też chciałabym dostawać same nowości, ale niestety - pomarańczowe stajnie wybitnie upodobały sobie moje konto. I cóż poradzić ;)

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Założyć stadninę :D:music:

3. cecylia90

cecylia90 Forumowy żółtodziób

To ja muszę się pochwalić z zagród dostałam jeże, bociany, lisy i chomiki :)a z drzewek na wyspie karob, drzewko karambola, orzesznibe i awokado xl

jakleci.natalia119 likes this.
  4. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Można powiedzieć, że przyzwoicie
    wyspa: kiwixl, karambolax2 i papugowiec
    zagrody: pomarańczowe konie, kaczki i owce oraz bociany :D Dzięki tej ostatniej zagrodzie było warto.

5. Katon33

Katon33 Zaawansowany

Czytam, że niektórzy mieli szczęście w drzewkach i zagrodach. Ja wprawdzie do tych szczęśliwców nie należę, ale pnącze to fajna sprawa, sporo TPD daje :)
    A o rekompensacie nic nadal nie wiadomo, czy może coś przeoczyłam?

6. czako1980

czako1980 Stały bywalec

ciągle cisza :p

7. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Odkryłam stajennego - mam koguty. Fajnie, ale poszły do paska, bo nie potrzebuję ich na razie.

8. fankaromka1

fankaromka1 Czeladnik forum

o rekompensacie nadal cisza......może myślą że zapomnimy i cała sprawa rozejdzie się po kościach8)8)8)

9. An-ia

An-ia Młodszy ekspert

10. Nela2361

Nela2361 Młodszy ekspert

Z eventu zgarnelam 2 zagrody jezy,papugowiec i karob:inlove: Reszta zagrod i drzewek zniknela szybciej z pola niz sie pojawila;)Event uwazam za udany

11. mroczna1589

mroczna1589 Czeladnik forum

raczej nie,bo takie coś znalazłam

Witajcie Farmerzy!

Otrzymaliśmy informację,że w przyszłym tygodniu pojawi się w grze kod bonusowy, który będzie rekompensatą za błędy w grze, które pojawiły się w ostatnim czasie.

Więcej informacji o kodzie bonusowym przekażemy tak szybko jak to możliwe.

Pozdrawiamy,

no i czekamy8)8)8)

aby nie za długoxDxDxD

12. BA_Musa

BA_Musa Guest

Event się zakończył, więc temat zamykam i archiwizuję.

Thread Status:
Not open for further replies.