EVENT: Ogniste Dni Chili

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 6 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. baska22

baska22 Stały bywalec

teraz to nie problem cjm+małe pola wszędzie i git majonez nie wspomnę o zosi i super nawozie ale to trzeba mieć z baobabów
    więc jednym zasiewem z tymi wszystkimi dobrociami można nieźle nadgonić !! może ktoś policzył ile roślinek daje taki zbiór do stodoły na czysto :oops: nie poddawajcie się walczcie do końca o to pnącze a itemy zawsze można zdobyć na g&t o ile będzie taka możliwość

2. azikowo

azikowo Fanatyk forum

a nie lepiej opuścić krowy łaciatki :) zawsze trochę kasy zostanie a do pnącza są niepotrzebne:)

kybek93 lubi to.
  3. fanfarm93

fanfarm93 Zaawansowany

Pnacze daje pd na wyspę ... bezcenne

4. -barubar-

-barubar- Okazjonalny autor

Jak ściągniesz wszystkie drzewa i zagrody, to masz na głownej łace 202 małe pola, zatem z ch m-j bez zosi masz 808 sztuk. Czyli ze wszystkich czterech - odliczając te do następnego siewu - masz ok. 2500. Bardzo oględnie licząc. Ja habanero miałem już ze 3 dni temu nadwyżkę. Małe pola i chutney masz min. 3 zbiory dziennie. Zero problemu. Gorzej z kolorowymi, jak nie masz kasy to bida ;)

kybek93 lubi to.
  5. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

myślę,że itemówy też trzeba by było zdobyć może wymyślą że nie będzie można wysyłać a tych TPD było by szkoda

kybek93 lubi to.
  6. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Mnie to pnącze by nie interesowało,gdyby nie to,że tylko na nim itemy będą dawać TPD. A tak to zwykłe PD. Cudownego pnącze do tej pory nie odkryłam,oddałam część zwierzaków,ale jeszcze trzeba 3xdzika świnia itd. Wolałam inne rozwiązanie na dużą ilość itemów.Nie raz odpuszczałam zadania,gdzie była do wygrania "gałąź" na cudowne pnącze.
    Świnki są tanie,więc pnącze będę mieć.
    W łaciatych są tajemniczości,a ja lubię je odkrywać:)

ryba4862 lubi to.
  7. AGA1173

AGA1173 Chodząca legenda forum

Witam,

event zakończony dziś popołudniu, ale sadzonki i zagrody-niespodzianki do jutra posiedzą w pasku... pomarzę sobie jakie wspaniałości mogą z nich wyrosnąć;) Za to z pnącza 6195 TPD :D

morellaa i kybek93 lubią to.
  8. azikowo

azikowo Fanatyk forum

nie odpuścić pnącze tylko samo diamentowe zadanie w 2 częsci daje kombajn, 4TS na wyspę,punkty,gwiazdki i SG

Ostatnie edytowanie: 12 października 2014
    kybek93 lubi to.
  9. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Drzewa u mnie "cudowne" granatowiec, kaki XL, liczi XL, kumkwat XL. Wszystkie poszły do paska.

kybek93 lubi to.
  10. daruciaa

daruciaa Forum Pro

Właśnie zainwestowałam w budynek do przetwórstwa mam nadzieję, że zdążę z eventem :)

11. baska22

baska22 Stały bywalec

kupiłam w końcu parę królików i 9 krów za ok 22tysi za szt :p
    idę spać nie chce mi się już odświeżać targu co minutę w krzyżu już mnie boli xD

zobaczymy jurto rano ok 7 jak tam z cenami na targu .....

morellaa lubi to.
  12. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Ale obowiązku robienia eventów niema, poza tym, zwierzaki można kupić na targu, lepiej jak jest trudno, niż nudno, bo jak trudno, to dobre nagrody.

0olimpia0 lubi to.
  13. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zauważ, że ekipa forum nie tworzy eventów, robią to pracownicy firmy Bigpoint.
    Kolorowe zwierzęta oraz czosnek potrzebny do zakończenia zadań ma zapewne wypełniać ideę wyróżnienia i docenienia stałych Graczy, o czym pisał Producent w newsletterze.
    Potrafię realnie wytłumaczyć wysoką cenę tego, co zwykle ma małą wartość -jest potrzebne szybko, więc wielu graczy kupi, zamiast samemu wyhodować -korzystają Ci, którzy mają zapas lub właśnie wyhodowali i sprzedają drożej.
    To, że ktoś ma informacje wcześniej nie oznacza, że z nich korzysta.

A teraz idę zebrać ostatnie kolorowe zwierzątka z oaz i skończyć event :) Miłych snów :)

Anhedrea, 0olimpia0 oraz oset53 lubią to.
  14. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

to nie są itemy(tajemniczy stajenny...zagroda-zagadka świt)stawiasz na polu i po paru godzinach odkrywają się różne zagrody i drzewka,tego sie nie da wymienić w gt.........stawiaj(drzewka na wyspie)może coś ciekawego ci sie trafi........

15. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

dzień dobry, yeyeyeye :D mam papugowca :D:D:D
    Powodzenia tym, którzy kończą :)

0olimpia0, ankak106 oraz kybek93 lubią to.
  16. ankak106

ankak106 Komandor forum

Witam z rana :)
    Z sadzonek wyszło: Karambola, pistacja, awokado xl i pandanus xl.
    A z zagród: koty, gołębie, chomiki i pomarańczowa stajnia.
    Powodzenia dla jeszcze walczących:)

17. evva85

evva85 Okazjonalny autor

ostatnie 1200 papryk rośnie, i czekam na 52 wypadajace octy. Jak nie uzbieram to się ugryzę, wiadomo gdzie....

malinarp lubi to.
  18. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

pandanusa zazdroszczę przeogromnie, mnie omija szerokim łukiem :(
    ale za to dziś wskoczyłam na 89 lvl,jeszcze tylko 16854184pd i będę na 90 xD

ankak106 lubi to.
  19. ankak106

ankak106 Komandor forum

Nie martw się, kiedyś na pewno do ciebie trafi:) A tak poza tym można kupić go w sklepie za sianogrosze:)
    Z wejściówkami na razie zaczekam, aż lepsze nagrody się pokażą:)

Ostatnie edytowanie: 13 października 2014
    morellaa i kabokazekana lubią to.
  20. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :)

Wczoraj ewencik ukończony, a rano wykluły się niespodzianki :

Zagrody: myszy, gołębie, bobry ++ , szopy

Na bahamie : Kumkwat XXL , Mombin XXL , Kakaowiec XL , Pistacja

Ważne , że jest rząd na pnączu dający PD na wyspę.
    Gratuluję wszystkim, którzy już skończyli , a pozostałym graczom życzę szybkiego ukończenia.

morellaa, ankak106 oraz 0olimpia0 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.