EVENT: Ogniste Dni Chili

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Musa, Oct 6, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

ja również witam przy porannej kawusi :)

od wczoraj rana wszystko do eventu w komplecie za wyjątkiem kręcących się sosów, także za 4 sosy będzie koniec.
    zagrody i TS-y u mnie to porażka: obora pomarańczowa , myszy , lisy i strusie pomarańczowe a z sadzonek: guawa XL, liczi XL, wianowłostka i jeszcze jakis XL
    miłego dzionka wszystkim

2. allasad

allasad Forum Pro

Też kawusie piję i mam koniec eventu pnącze pracuje.
    Gratki dla tych co ukończyli zadania i dla walczączych

morellaa, 0olimpia0 and skaliwa like this.
  3. -szalona-

-szalona- Wyjątkowy talent

Dzień dobry:)
    Odkryłam właśnie Tajemniczego Stajennego:
    pomarańczowe strusie
    pomarańczowe ryby
    chomiki
    i żaby :)
    szału nie ma, ale porażki też
    pomarańczowe zagrody się przydadzą, żabek nie miałam.
    Roślinkę mam całą, w młynie robi się sos. Brakuje zwierząt więc całości nie zrobię.
    Miłego dnia i powodzenia wszystkich

morellaa, 0olimpia0 and skaliwa like this.
  4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Event w zasadzie skończony, tylko te sosy ciągną się i ciągną..... Ale jutro rano ostatnie będą gotowe. Z TS prawie zemdlałam -.-8):eek:...żółta fabryka jaj:mad::mad:, lisy X2 i szopy. No hojność BP nie ma granic>:(:wuerg:. Wszystko do paska.:mad:Jeszcze wyspowe sadzonki za trzy godz. ale nie spodziewam się rewelacji. No cóż, gdyby to za realną kasę było to bym się wściekła, a tak to mi to lotto. Kolejne zagrody , które będą zimować w pasku.
    Ale event fajny, raz coś innego , nie tylko sianie tysięcy badyli i nawet wypadajki ładnie leciały, mam sporo na +:p

5. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witam:)

U mnie z Zagadek mam: żółtą wytwórnię farb,lisy,pomarańczową zadrodę dla indyków,pomarańczową koziarnię:)
    Kolorowo więc u mnie jest,ale bez fajnych niespodzianek,nic z nowości mi się nie trafiło.
    Przynajmniej z pomarańczowych zagród więcej produktu jest i zwierzaków.
    Może choć wyspowe tajemnicze sadzonki będą łaskawsze oraz próby imprezowe:)
    Idę zebrać habanero i zasiać.

6. baska22

baska22 Stały bywalec

witam
    ja jeszcze walczę jak lwica sieję tylko na dwóch polach na głównej i dzikiej :p
    badyli na stanie 9000 i zbiór za 5:25 wypadajek na stanie 536 więc spoko xD
    sos się kręci jeszcze zostało 42h jakaś masakra :wuerg:
    nie wiem co z kolorowymi krowami i królikami nadal ceny nie zachęcają do kupna, poczekam jeszcze może jutro w nocy będę polować na coś tańszego poniedziałek wolny więc mogę trochę się poświęcić ;)

7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Brak jeszcze 2654 papryczki - rosną, ostatni sos za 45 min.
    Będzie można produkować wreszcie SP. :)

Tak więc dzisiaj koniec eventu.
    Sadzonki postawię po południu, mam nadzieję, że będzie lepszy efekt niż z zagród.

8. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Z t.s na wyspie karob(ucieszył mnie bardzo bo to mój pierwszy) wianowłostka,kiwi xl i pistacja. Nawet nieźle.:)

9. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    evencik prawie skończony,czekam jeszcze na 12 sosów 25 godz.
    boby wybudowały szał ciał:
    pomarańczowe kozy
    czerwone owce
    pomarańczowe pszczoły
    żabki
    a sadzonek mam kolejny szał ciał:
    guawa XXL
    guawa XL
    kiwi XL
    granat
    chyba wezmę ten granat,odbezpieczę i.........................:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

10. jolantos

jolantos Wyjątkowy talent

Witam wszystkich, zabrakło 875 szt zielska i parę sosów, dzisiaj przerwa zaraz wybieram się do Warszawy na mecz-kibicujcie mocno :)

morellaa, skaliwa and 0olimpia0 like this.
  11. carlain21

Mam pięknego smoka, teraz tylko oddać kolorowe zwierzaki, dalej zbieram habanero do diamentowej kampani w 6 zadaniu oraz na całe zadanie 7. Sos się produkuje:)

12. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Ja tam z żabek bym się bardzo cieszył, mi wybudowały jeszcze gorzej, a o sadzonkach nawet nie myślę, 3 xl-ki i pistacja.

0olimpia0 likes this.
  13. jakleci.ewa102

jakleci.ewa102 Zaawansowany

u mnie na wyspie 2 xl,karambola i wianowłostka:)
    chociaż jedna sadzoneczka porzadna:)

agi31, morellaa and 0olimpia0 like this.
  14. Keczmer

Keczmer Aktywny autor

Postawiłam dotąd dwie zagrody-niespodzianki, zwykłe zwierzaki, pomarańczowe. :(

Nie mam sadzonek na Bahamę - nie mam kolorowych krów, ani tylu zwykłych, żeby zrobić. :(

Niestety nie mam szans na pnącze - jak wyżej, nie mam kolorowych świnek, ani tylu zwykłych, nie wspominając o SP i o czasie... :(
    Królików kilka miałam, więc dorobiłam.

Ale jak czytam poradnik, to widzę, że i tak mam szczęście - mam czosnek (chociaż mało) a Gracze z troszeczkę tylko niższym poziomem nawet i tego nie mają i mogą same tylko srebrne misje zrobić.

To nie jest sprawiedliwe, takie coś może całkiem obrzydzić grę.

0olimpia0 likes this.
  15. carlain21

Nie wiem jak u Ciebie na targu,ale świnki brązowe są bardzo tanie:)
    Habanero dojrzewa:)

Keczmer, skaliwa and 0olimpia0 like this.
  16. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

to już kolejne moje żabki:(
    marzyłam o jeżykach i kogucikach bo tych nie mam:(
    teraz przynajmniej można skończyć za floreny....................
    kiedy my starzy wyjadacze zaczynaliśmy też nie mogliśmy kończyć eventów z powodu zbyt niskich leveli i nie mogliśmy kończyć za florki....................
    teraz jest wreszcie sprawiedliwie wobec graczy z dużym stażem:D

17. -strzalka-

-strzalka- Komandor forum

Witam,evencik ukończony, z zagród kolejny raz pomarańczowe konie(17 szt jest w tej chwili) i szopy(szt.7),reszta mało znacząca a z sadzonek karob,o reszcie nie będę wspominała,bo nie ma czym się chwalić:)Czas zaprowadzić porządek na farmie, powodzenia wszystkim w evencie:music:

morellaa, 0olimpia0 and kybek93 like this.
  18. 77marzena77

77marzena77 Młodszy ekspert

u mnie z drzewek kiwi:eek:, karambola:music: , awokado:wuerg:
    i KORAB :inlove::D:inlove:xD,
    no własnie jak BY był łatwiej do zdobycia kombajn to by sie z checią bbbczesto odwiedzało farme

0olimpia0 likes this.
  19. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

U mnie na targu świnki brązowe są po 400 sg..Zaczynają mnie irytować te narzekania. A kto powiedział,że musisz skończyć ten event? Ja jak zaczynałam to mogłam tylko pomarzyć o skończeniu.

0olimpia0 and -strzalka- like this.
  20. halinab

halinab Okazjonalny autor

Witam ze sadzonek na Bahamie miałam Pistacja GuawaXL, MobilnyXL poszło do paska i ostanie Papugowiec i teraz czekam na resztę za 3 godziny będę wiedzieć co się wykluło

0olimpia0 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.