EVENT: Ogniste Dni Chili

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 6 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. countyside

countyside Młodszy ekspert

No to gratulacje ukończenia eventu :) onkapinka.

0olimpia0 i onkapinka lubią to.
  2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

Boguńku grateczki wieeelkie,z serca:D
    też mi się marzą jeżyki i koguciki:D

0olimpia0 lubi to.
  3. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

dzięki Ewuniu mi brakuje jeszcze żab i kogucików z zagródek
    roślinki chyba ostatnie rosną wszystko blokuje ten sos strasznie długo się produkuje

0olimpia0 lubi to.
  4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No to kosmos. U mnie łaciate po 34000 króliki po 30000-35000
    Zostało mi 6 i 7 w całości..

0olimpia0 lubi to.
  5. jakleci.ewa102

jakleci.ewa102 Zaawansowany

mi się trafily zabki i 2 pomarańczowe zagrody ...jeden Ts jeszcze w pasku.Z żabek bardzo sie cieszę ...bo nie miałam:):D

6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

żabki już masz:D
    tylko mi przypomnij w stosownym czasie,bo ja stara jestem i demencję starczą mam:oops:
    jesssssssssssssssuuuuuuuuuuuuu.............jeszcze 4 h czekania na roślinkę,można oszaleć:(

0olimpia0 lubi to.
  7. Katon33

Katon33 Zaawansowany

Sosik się robi, jeszcze 40 godzin :eek: Roślinki będę miała w całości wieczorem, wypadajki nawet fajnie lecą. Tylko nagrody jakoś mnie nie lubią, z TS-ów dostałam gołębie, owce pomarańczowe, lisy i myszy. Dobrze, że mam kota, bo mogłyby mnie te myszy zjeść ;)

8. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

brakuje mi 85 wypadajek i koniec :):):)

0olimpia0 lubi to.
  9. lussi_ja47

lussi_ja47 Czeladnik forum

Zdobytą w evencie pasze musialam zużyc na klonowanie zwierząt bo zabraklo mi sianogroszy na kupno, czyli "wlał -wylał" , ale przynajmniej jest zabawa:);)

gosiagosia60 lubi to.
  10. Menasa

Menasa Forum Pro

Strasznieeee długo się robi to chili. Dziś bym już skończyła event, a tak muszę czekać jeszcze 42 godziny. :eek:
    Bardzo mi się podoba, że zużywamy coś innego, czyli klonowane zwierzaczki. Ktoś ma, ktoś kupi, ktoś zarobi. :music:

11. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

U mnie budowniczy "wykopał" zwykłe myszy, orły i szopy oraz pomarańczową koziarnię. Rezultat jego ciężkiej pracy UTWIERDZIŁ mnie w przekonaniu, że NIE WARTO robić zadania z krowami :) Czyli zostało ostatnie z 6 i całe 7 do końca - huraaaa!!! xDxDxD

12. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Roślinki sobie rosną,ale octu jeszcze troszkę brakuje do ukończenia (145),ale myślę,że dam radę 8) imprezowo zakręciłam na kole i sam super nawóz i fabryka strusi eeeh żal :cry:

0olimpia0 lubi to.
  13. Ferdynanda90

Ferdynanda90 Czeladnik forum

Ukończyłam event, ale tylko dzięki temu , że od dawna nie brałam udziału w innych eventach i uzbierałam (również dzięki baobabom) około 4000 sztuk SN. W zagrodzie zagadce miałam bociany, myszy, jeże i gołębie, nie mniej nie są mi potrzebne. W tajemniczych sadzonkach jeszcze nie wiem co, bo dopiero posadziłam. Przeraziły mnie jednak ceny zwierzaków, za krowe ponad 30 tys? :D Raz się żyje , kilkanaście krów wyhodowałam w oazie, kolejne kilkanascie kupiłam za prawie 600 tys sianogroszy;) Nie wiem w sumie czy się opłacało, ale zabawa to zabawa.Powodzenia:)

Anhedrea, Sookie oraz 0olimpia0 lubią to.
  14. amber♥

amber♥ Komandor forum

Hejka wszystkim>>:) za 25 minut ostatni zbiór roślin ..za 24 godziny mlyn upora się z sosem ..z TS-ów dostałam papajaXL x 2, mombin Xl, granat - nawet nie jestem zła , już dawno stwierdziłam że TS-y u mnie to "lipa" ..:pxDxD..na kole nadal zwykłe fabryki - wczoraj wykręciłam pióra kacze - więc nie kręcę ..jak zbiorę badyle stawiam kawożłopy - ale też na nowości nie liczę ..więc to czego szukam ,wypisane pod sygną - nadal aktualne:pxD;)..no mam "zdobyczny" kombajn i chutneja to sobie drobnicę dosieję..:)..powodzenia dla tych co jeszcze "walczą"..,

gosiagosia60 i Sookie lubią to.
  15. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Mój stajenny wykopał : pomarańczowe króliki,ul pomarańczowy,strusie pomarańczowe i żółte ranczo rodeo...BuhahahaxDxDxD

16. amber♥

amber♥ Komandor forum

czyli w BP nadal pomarańczowy w modzie xDxDxD..hehehe przynajmniej wiem czego się dziś spodziewać ...;)..z drugiej strony oni chyba dbają o moje serce - gdybym dostała coś z nowości to z radości zawał gotowy xDxDxD..

17. .Remik8.

.Remik8. Aktywny autor

Pierwsze tajemnicze zagrody odkryte są lisy i żaby . Dwa TS będa za 3 h. Na razie może być, choć lisy kolejne są w pasku to żab nie było.

0olimpia0 lubi to.
  18. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Mam: jeże (nie miałam xD), łosie i myszy. To było nagrodą w poprzednim evencie :) Ale jestem szczęśliwa z powodu tych jeżyków :D Brakuje mi jeszcze kogutów i żab ;)

4 zagrody świt stoją na głównej.

19. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

wow na takie gówno zmarnowane 28 sp

20. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witam:)

Za chwilkę zbiór papryczki habanero:)
    A póki mam jeszcze kombajn przez 2 h sieję sobie marchew, by zarobić na kolorowe zwierzaki.

0olimpia0 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.