EVENT: Ogniste Dni Chili

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 6 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Rewelacja, jestem w siódmym niebie xD

Z dwóch zagród Świt aż dwa razy Ul

Pozostało jeszcze całe 7 zadanie - trzeba siać i diamentowe z 2 - kombajn wezmę dziś po południu.
    A sosów ostatnie 12 się kręci.

feniks1414, kybek93 oraz lisica122 lubią to.
  2. kwoka74

kwoka74 Okazjonalny autor

U mnie na targu ceny za łaciate krowy doszły do zenitu 70000 za sztukę.
    Kłapouchy i brązowe kurki średnio 35000 za sztukę.
    Około 21.00 koniec siania,smoczy ocet już jest, octy w nadmiarze.
    Ts-ów nie wystawiam, bo na razie nie mam na nie miejsca, ale ciekawość mnie zżera......

feniks1414 lubi to.
  3. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Witam! A u mnie krowy łaciate są po 75 tyś.(targ.39), a kłapouchy po 40 tyś. Z TS - koziarnia pomarańczowa, żaby, gołębie i obora pomarańczowa. Obecnie jestem na 5 zadaniu , młyn kręci sosy, także pomału do przodu:) Pozdrawiam:)

Farma - 94 (gram od 04.05.2010)

4. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

Hej u mnie jeszcze ze 1 zasiew i koniec :)
    tylko że wypadajek brak :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    ale uzbieram, duzo czasu mam jeszcze :)

kabokazekana lubi to.
  5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

U mnie pomalutku-5 diamentowe,6 i 7 w całości jeszcze do zrobienia -.-Wypadajek brakuje 340 Ale może się uzbiera,czasu jeszcze trochę jest.Postawiłam drzewka na wyspie-mandarynka XXL,bananowiec XL,papugowiec i karob o_OTo dobrze,czy źle?Bo na drzewach się nie znam(nie zbieram):pNo i TS-y wystawiłam :DMoże moje kury będą ...;)

6. madziula89

madziula89 Forumowy żółtodziób

Mam problem z którym nie radzi sobie pomoc techniczna. Zrobiłam zadanie, gdzie do wygrania były 4 sadzonki na Bahamę. Posadziłam je za pomocą kombajnu. I mam teraz na Bahamie 3 tajemnicze sadzonki a czwarta zniknęła. Nie ma jej ani w inwentarzu, ani nigdzie na polu. To samo stało się jak chciałąm posadzić 3 czarne bzy na głównej łące. 2 są, trzeci zniknął. ;/

7. nana290159

nana290159 Książę forum

Do ostatniego z 6 brakuje 2 sosow z 7 2 zdania, octy sa, badyl oprocz tego, co rosnie 1 zasiew, pozbiorze policze na ilu lakach. O 1 sos za malo produkuje, trzeba bedzie dokrecic, zebym tylko w odpowiednim czasie mogla sie zalogowac, jak nie to z powodu zlego policzenia 7 diamentowego nie zrobie. duzo czasu, wiec moze error pojdzie gdzie indziej. Milego dzionka.

8. piotrs

piotrs Książę forum

raczej dobrze-karob jest poszukiwany(przezemnie też) ,papugowiec też niezle no i mandarynka xxl !gratulacje,gdybyś nie miała co zrobić z korabem,to się chętnie zaopiekuje :))

9. gosiagosia60

Nie za bardzo można tutaj o korabie rozmawiać ;)Ale się przypomnij w odpowiednim czasie.Tak sobie właśnie przeglądałam,czego mi jeszcze brakuje do skończenia eventu i stwierdziłam,że mimo błędów,jakoś jakby lepiej wypadajki leciały :pWięc jestem dobrej myśli,że dam radę skończyć.Zielsko na dwóch łąkach rośnie,też powinnam zdążyć 8)Powodzenia wszystkim :music:

10. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witam z Rana

Łaciate sa już w stodole ?

Ja chyba zaraz zacznę sam produkować :)

Farmoniunio i Farmaniunio lubią to.
  11. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Pnącze pracuje, Zagrody - zagadki świt wystawione a z TS na wyspie: jedna pistacja i 3 XL ;)

Pozdrawiam :)

12. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    jak dobrze policzyłam to dziś powinnam skończyć z badylem i octem,a sos niestety jeszcze prawie 50 h..............

0olimpia0 i feniks1414 lubią to.
  13. gosiagosia60

Witam-z jakiego rana farmerze?o_OU mnie już farma oporządzona,zwierzyna nakarmiona,z targu już wróciłam a po drodze w spółdzielni zostawiłam kolorowe krowy :D

0olimpia0 lubi to.
  14. .Farmeria.

To po ile Łaciate kupowałaś ?

Chciałem teraz kupić ale stoją ponad 40 tyś, a że ja bidna bidulka, to musze se sam łaty poprzyklejać na Krowy, jak poprzyklejam to w weekend powinienem skończyć event.

Farmoniunio, Farmaniunio oraz 0olimpia0 lubią to.
  15. gosiagosia60

Trochę sama"wyprodukowałam" a 15 szt.kupiłam w mniej więcej takiej cenie :cry::cry::cry:W ogóle nie patrzę na stan SG,bo od razu mam stan przedzawałowy -.-Też powinnam w niedzielę skończyć-o ile octu nazbieram :p

16. feniks1414

feniks1414 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witaski z rańca !;)
    U mnie koniec, stan fanaberii 5, octu 249, sosu 0.
    Rano korzystałam jeszcze trochę z kombajnu i siałam sobie marchew:p, coby trochę uzupełnić....
    Z toy-toyów dostałam po prostu bezwartościowe śmieci , nawet szkoda zachodu , żeby o tej tragedii pisać8)
    Nawet na GT się nie nadają.-.-
    Dobrze chociaż , że jest pnącze , to jedyne co mnie cieszy:sleepy:.....;), mam kilka muciek do shandlowania , więc jeszcze muszę trochę po targu polatać...
    Powodzenia i wytrwałości wszystkim !!!:)
    Pzdr.

bacowa70, kybek93 oraz 0olimpia0 lubią to.
  17. countyside

countyside Młodszy ekspert

Witam
    U mnie ostatni zasiew na polu :), ale sosy będą się kręcić jeszcze 2 dni >:(, no trudno jakoś to zleci....
    Postawiłam sadzonki na wyspie, mam nadzieję, że wyjdą super w zamian za rekompensate kijowych zagród "świt" :p

feniks1414 i 0olimpia0 lubią to.
  18. .Farmeria.

Mam to samo, jak kupiłem komplet Klapouchych, to sapać nie mogłem, bo jak pomyślałem ile wydałem moich kochanych sianogrosiczków, to mnie całą noc serce bolało.

A teraz kleje łaty na krowy, bo bez nich nie skończę eventu.

19. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Uwaga, chwale sie!!!
    Skonczylam event wczoraj wieczorem, wypadajek na plusie juz 120.
    Z TS-na wyspie 2 pistacje xl, karob i papugowiec. Stajennych jeszcze nie wystawialam.
    Pnacze juz pracuje...piekne punkciki daje:)

20. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

mam jeżyki jak się cieszę bo nie miałam

0olimpia0, -Tova82- oraz feniks1414 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.