EVENT: Ogniste Dni Chili

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 6 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

No wreście !! Ile można kisić tych SG w worach, dobre to są ale kiszone ogórki ze słoika.

A krowy są po 30 tyś z groszem, to dla ciebie kupić 30 sztuk to mały Pikuś.

Farmoniunio, Farmaniunio oraz 0olimpia0 lubią to.
  2. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

no raczej nie licz na zadośćuczynienie on zapomnieli jak wyglądają kody bonusowe też liczę na to,że w sobotę powinnam skończyć ivent jak nie będzie nie miłych niespodzianek typu error

Renia1920 lubi to.
  3. jucha1980

jucha1980 Okazjonalny autor

U mnie na kole lipa. Punkty,zośki,super pasza i jeden obatzer wrrrr. Oby z resztą poszło lepiej. Zastanawiam się nad małymi polami i dorzucić chutneya,czy na Bahamie też zadziała? Doradzcie co zrobić aby szybko uzbierać roślinki,długo nie grałam i nie ogarniam ;)

4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Wszędzie małe pola i chutney:) Działa na Bahamie:)

5. nana290159

nana290159 Książę forum

Wylogowalo mnie, ale weszlam z historii przegladania, a wczesniej tak nie m oglam. Znow atakuja Marsjanie. Na forum weszlam, niestety nie na farme. Chyba dzis juz odpuszcze, nie mam nerwow na nieudane proby.

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Co tak mnie do bankructwa usilnie namawiasz?o_OxDZnudziłam Ci się za płotem?Ps.ta dziura po sęku już naprawiona i zaopatrzyłam się w stróża,na wszelki wypadek :D:music::cry::[​IMG] A w temacie eventu:zostało mi zadanko z krówkami,5 złote i diamentowe oraz całe 6 i 7 :p

7. ogi70

ogi70 Stały bywalec

Witam.
    Event mogę uznać za ukończony.
    Roślinka wysiana, zwierzaki są, octu po oddaniu zostanie 496 na plusie(nie używałem szklarni) a brakujące 19 szt sosu kręci się w młynie.
    Myślałem że będzie gorzej.

feniks1414 i 0olimpia0 lubią to.
  8. jucha1980

jucha1980 Okazjonalny autor

Tak czytam i aż zazdroszczę,ja dopiero 3 misję robię. Wrzucam chutney,małe pola i lecim z kopyta xD

lisica122 lubi to.
  9. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

A po ci ta mysza co siedzi obok Wilka ?

Jutro z rana Łaciate bedą tańsze to kupuj, ja taż będe musiał.

10. nana290159

nana290159 Książę forum

Z 3 lak zebralam, z wyspy nie ma szansy, trudno, sila zmasowanego ognia poluje na moja papryczke, dobrze, ze w mlynie sie miele, czy jestem na farmie, czy nie.

feniks1414 lubi to.
  11. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Ja połakomiłam się na TSy. Już je mam i wyrosło z nich byle co :( Teraz skupiam się na odblokowaniu pnącza a reszta - jak się uda.

feniks1414, 0olimpia0 oraz lisica122 lubią to.
  12. mieczu

mieczu Baron forum

miałem kupować pod koniec eventu, ale pękłem, i kupiłem 30 łaciatych po 30tys. sztuka, to w końcu wirtualna waluta...
    jeszcze ze dwa dni i koniec eventu...

feniks1414 lubi to.
  13. ma-ter

ma-ter Komandor forum

2xmyszy, czerwony chlew i schronisko:cry::cry::cry::wuerg:

feniks1414 i lisica122 lubią to.
  14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Strach się bać i wystawiać TS-y :DJa najbardziej bym chciała 2 x pomarańczowe kury i 2 x pomarańczowe króliki -.-:D;)

ma-ter lubi to.
  15. weerusiaa88

weerusiaa88 Forumowy żółtodziób

U mnie owczarnia koty orły i krety nic z tego co chcialam cóż :sleepy: trudno liczyłam na coś czerwonego albo jakas nowość. Kury na targu 32000 rano było 29000 trudno nie bedzie sadzonek miałam nadzieje że troche cena spadnie po 15000 to bym jeszcze kupiła więc event uważam za zakończony zrobiłam 1 srebrne i zzłote drugie to samo a trzecie całe reszty nie robie za mało kasy :);)

gosiagosia60 lubi to.
  16. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

ale event kończy się we wtorek, a do tego czasu ceny jeszcze trochę spadną, sama na to liczę, bo szkoda mi SP na bzdury ;)

ma-ter lubi to.
  17. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Event zakończę za 38 godzin jak się sos ugotuje :)

feniks1414 i 0olimpia0 lubią to.
  18. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

No fajnie, jak sie nie ma w głowie to.....w stodole też nie przybywa:p.
    O sklerozo zapomniałam przed zbiorem zjeść cmj:wuerg:
    Sadzonki i zagrody postawię dopiero jak już nasieję tego zielska ale jak tak dalej będę robić to mi zejdzie czasu, oj zejdzie.
    Na noc posiane a więc pora spać.
    Dobranoc:)

feniks1414 lubi to.
  19. kotwbutach.

kotwbutach. Aktywny autor

Ostatni zasiew zrobiony. Mam już wszystko: sos, pnącze i 2 itemiki. Trzeba szybko kończyć - bo różnie może być.
    Pozostało jeszcze wystawić TS i stajennych. Życzę Wszystkim szczęśliwego ukończenia eventu, bez kłopotu z logowaniem.

20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dzięki za przypomnienie:*
    też muszę się pożywić:D
    noo................zebrane,posiane na noc,można iść spać:D
    dobrej nocki wszystkim:D

Ostatnie edytowanie: 9 października 2014
    0olimpia0 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.