EVENT: Ogniste Dni Chili

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Musa, Oct 6, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Mnie niestety po prostu farma się zacięła i nie było innej możliwości jak odświeżyć:(

0olimpia0 likes this.
  2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

nic nie da niewychodzenie z gry,bo samo wyrzuca:mad:

0olimpia0 likes this.
  3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Niekoniecznie trzeba się wylogować z gry, ja tylko chciałam odświeżyć stronkę i już nie chciała się farma załadować.
    Nawet pomyślałam,że nie mam internetu,ale forum działało.
    Nie za takie błędy kod był a tutaj przedłużyli tylko event o cały dzień.
    Mnie by się SP przydała, na osły by więcej było:);)

0olimpia0 and toDzasta like this.
  4. nana290159

nana290159 Książę forum

Ten error, to horror, a zdradzcie tajemnice pisania na forum bez logowania? Probowalam roznie, ale musze sie zalogowac, zeby pisac, i nawet nie ma sie gdzie pozalic!

5. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Wreszcie zebrałam i posiałam -TRAGEDIA -wcześniej wróciłam z pracy i co........ guzik....... nie można się zalogować -męczyłam się ponad godzinę :mad::mad::mad:wczoraj wieczorem posiałam 3 łąki -wywaliło z gry -a dziś rano miałam do zebrania tylko z 2-uch łąk trzeciej nie zaliczyło że posiałam :mad::mad::mad: tragedia po prostu -zastanawiam się czy robic event do końca:oops::mad::mad:

6. czako1980

czako1980 Stały bywalec

bez zalogowania się nie da .o_O

7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

trzeba być zalogowanym w grze,inaczej się nie da,ale nawet jak farma padnie,a ty byłaś na forum,to zostajesz na nim nadal.

8. allasad

allasad Forum Pro

Taaa kodzik kodzik dzjcie nie odmawiajcie.
    Krecik wykopał 2 szt zagrody boćków .obore czerwoną i szopa.
    roślinka rośnie za 2 gdz. zbieram sos się kręci siedzę w 6 zadaniu z powodu sosu.
    mam nadzieje że error po 2 g. mnie nie dopadnie .
    Gratki dla tych co się zalogowali .

0olimpia0 likes this.
  9. amber♥

amber♥ Komandor forum

nie da się ..tylko można przez grę ..jeśli gra padła a ktoś był na forum to może się pożalić ..;) a jak nie zdążyłaś się zalogować na forum - to tylko walić glową w klawiaturę..:) - żarty z tym waleniem..:D..bardzo źle zrobili że na forum można wejść tylko przez farmę , zostaje jeszcze możliwość napisania do PT - o ile jest chociaż plansza do logowania , teraz udało mi się wejść , aby włączyć młyn na drugą turę sosu (brakuje mi 20) ..zbiór roślin koło 20 aż się boję czy wejdę ..nie chce mi się siedzieć i "próbować' się zalogować ...chcę się odstresować a nie stresować...
    powodzenia ...

10. *ewa*

udało się zebrać i posiać:D
    zbiór po godz.23,mam nadzieję,że obejdzie się bez problemów.......................
    zaryzykowałam i odświeżyłam stronę żeby sprawdzić czy mi się wszystko posiało i bez problemów weszło i wszystko posiane:D
    więc chyba wszystko działa,przynajmniej narazie:D

11. nana290159

nana290159 Książę forum

Z TS wyrosly: pomaranczowy ul, krety, szopy i w koncu koguty. Szkoda, ze zabki poskakaly do kogos innego.

12. *ewa*

gratki kogutków:D

13. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :D
    u mnie z zagród porażka wielka : strusie pomarańczowe, myszy, lisy i obora pomarańczowa a z TS : guawa XL, liczi XL, wianowłostka królewska i ....jakiś inny XL :cry:

14. kwoka74

kwoka74 Młodszy ekspert

Jak na razie problemy z logowaniem wystepowaly u mnie "szczesliwie" miedzy zbiorami.
    W temacie eventu:
    Ocet juz w nadmiarze 56 sztuk
    Za 6h beda gootowe ostatnie sztuki smoczego octu.Uff,nareszcie powrot do produkcji super paszy .Swoja droga, niezle pomyslane.....
    Brak 7300 sztuk habanero, ale jutro wieczorem bedzie komplet i pnacze bedzie moje

15. Sosnowanka

Sosnowanka Czeladnik forum

pazerne Bp gra ledwo zipie,młyn zajęty żeby sp sprzedać mają, gdzieś graczy,żądamy rekompensaty za błedy

16. ciamelek

ciamelek Okazjonalny autor

zmarnowany cmj i super nawóz. Dopiero weszłam na farmę. Czy tak ma wyglądać kolejny event? Ktoś tu jest niepoważny przecież to sie nie da grać, szkoda nerwów. Pozdrawiam grających i mam nadzieję , że się to w końcu wyjaśni.

17. countyside

countyside Młodszy ekspert

U mnie, odpukać, dzisiaj gra jak narazie działa. Następny zbór dopiero przed 11-tą, a sos kręci się aż do jutra, więc chyba wszystko sie uda :)

18. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Ja mam to samo oddałam rośliny i zdziwiona że nie mogę sosu zrobić.

19. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Tak, tak OCZYWIŚCIE 9FL - gdyby był 1FL nie blokowałabym młyna tymi sosami ;):p

Jak nie chcesz lisów,to zmień nick xDxDxDxDxD A ja zupełnie zapomniałam,że już mam 4 zdobyczne zagrody! Postawię na noc. Teraz rządzi papryczka;)

feniks1414 likes this.
  20. *ewa*

za to reklamy działają idealnie:mad::mad::mad:
    wyłączyłam blokowanie reklam żeby kina nie blokowało,teraz reklamy mam,za to kino.................szkoda gadać:mad::mad::mad:
    w temacie:za długo rośnie ten badyl,z nudów można umrzeć:(

Last edited: Oct 9, 2014
Thread Status:
Not open for further replies.