EVENT: Ogniste Dni Chili

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Musa, Oct 6, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Świetny event :D przyzwoite nagrody, dobry pomysł ze zwierzakami. Fajnie, że ktoś zaczął myśleć o graczach na wyższym levelu. Targ pusty... pora rozpocząć polowanie! :D:D Jak za starych, pamiętnych czasów, miło sobie przypomnieć jak to było :inlove: Brawo BP, podoba mi się ten tok rozumowania ;)

marmlada likes this.
  2. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Było niedawno to teraz nie będzie:p Pewnie na event z osłami dopiero:music: także bez BB trzeba klonować. Ja wole na targu kupić, szkoda mi SP:wuerg:

feniks1414 likes this.
  3. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Jeszcze pytanie do technicznych znawców targu.. bo na tym nowym jeszcze nie polowałam na nic :p. Jeśli nie ma ofert z np. krową łaciatą i mam włączone oferty z krowami białymi... to jak przerzucam sobie tymi strzałkami na górze tam i z powrotem - tzn łaciana-biała-łaciata... to jak dojdą nowe oferty, to mi się odświeży i pokarze, czy mogę tak w nieskończoność i muszę wyjść do poziomu wyboru zwierzątka bo i tak nic nie zobaczę?

P.S. Wiem, że pytanie techniczne to nie tutaj, ale to jest aktualnie bezpośrednio związane z eventem :p

4. wiewiorka721

wiewiorka721 Aktywny autor

no i już wyhodowałam króliczki,resztę mam i juz nie mogę się doczekać początku eventu,więc czas zacząć szykować farme,na miejsca
    ....gotowi....START :)

5. feniks1414

feniks1414 Wszystkowiedząca wyrocznia

No właśnie , żeby kupić sobie na targu , to ktoś musi przecież wyprodukować te kolorowe , a przy BB byłoby mu łatwiej !:p
    Zamieniam się w myśliwego i idę na polowanko ! A kto ma dużo - niech wystawia ! :wuerg:

6. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Odświeży i pokaże;) Ja właśnie tak robię. Udało mi się już parę zwierzaków kupić, ale wiadome.... kto pierwszy ten lepszy:( Dla wypadajek posadziłam troche czosnku na super polach:)

TrissMerigold. and feniks1414 like this.
  7. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

BB nie będzie,było już, więc teraz trzeba hodować bez eventu lub po prostu: Farmerzy na targ!!!xD

Po co ja kłapouchy sprzedawałam a teraz nie mam.
    Brakuje mi większości zwierzaków:)

godia17 and feniks1414 like this.
  8. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dzień dobry :) Pilnie poszukuje 20 kłapouchów i 25 łaciatych. Biorę wszystko jak leci, mogą być garbate, koślawe, kulawe. Targ 21.:inlove:

9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

nie lubię kolorowych zwierząt i nigdy nie klonuję,więc nie mam zapasów,a już szczególnie tych niskich.ciekawe skąd ja to teraz wezmę...pazerność bp nie zna granic.

10. carlain21

Kupisz na targu:)
    Jaka pazerność, kupno na targu jak już ktoś nie chcę kolorować i SP tracić to pazerność?
    Komu nie brak SG kupi,kto ma zapasy zarobi:)
    Mamy fajne urozmaicenie eventu,coś będzie się działo na targu:)
    Bardzo na + ta zmiana jest:)
    Podoba mi się jeszcze,że do produkcji sosu,też potrzeba roślinki ze stodoły:)

11. puszapek1

puszapek1 Analityk forum

witam,fajny ten event,ja juz kury i kroliki upulowalam brakuje mi tylko20 krow,napewno cos upoluje,matko krowoplasu dostalam

Mojabonanza likes this.
  12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

mogą kupić,nawet i 5 mln mogę wydać,ile będzie trzeba,ale nic nie ma do kupienia...

13. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Juchu super nagrody, i mogę łanie zarobić na krowach łaciatych których mam 166 w stodole. jedynie kłapouchy muszę kupić.

marmlada likes this.
  14. carlain21

To będziesz mieć co robić na targu:)
    Ja jeszcze nie kupuję,nie ma co a jak jest to SG nie mam.
    Trzeba zarobić na zakupy.
    I zawsze będzie niepewność skończę cały event czy też nie.
    Wypadajki się uzbiera przeszkodą nie będą, ale czy kolorowe upoluję:)

Ja jeszcze cudownego pnącza nie mam,nie narzekam.
    Nie mam, pnącze mi się nie podoba, zapominałabym tam zbierać/uruchomić zegar itp. a tu TPD z itemów będzie.

15. malutkaa1

malutkaa1 Czeladnik forum

wejdz normalnie na kolorowe zwierzęta i klikaj na "z hodowli" tylko, nie musisz wchodzic ani na łaciatą krowę ani na inne

16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

jak odświeżać targ??

17. Mojabonanza

Mojabonanza Mieszkaniec forum

O kurczaczek u mnie tylko świnki brązowe w nadmiarze, królików brakuje 27xD, krów 23xD, kurki 2 sklonowałam to są w komplecie, damy radę . Event bardzo mi się podoba, jutro w kalosze i do roboty, nie ma to tamto;).

18. PolaHola

PolaHola Czeladnik forum

Wchodzi sie na targ następnie na krowę białą a z niej przechodzi się strzałeczką w lewo na łaciatą i odświeżamy klikając na "1"- jeśli chodzi o krowy:)

19. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Dobrze że miałem zapasik zwierzaków, krówek latek mam 166, kur brązowych 19, a świnek brązowych ponad 200, jedynie królików kłapciu 10 mi brakuje.

20. malutkaa1

malutkaa1 Czeladnik forum

hm napisze tak ja wchodzę na targ,strzałka przesuwam na zwierzaka który mnie interesuje i tyle, bo nie klikam na to zwierze tylko odswieżam klikając na "z hodowli":)

Thread Status:
Not open for further replies.