EVENT: Ogniste Dni Chili

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 6 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ma-ter

ma-ter Komandor forum

czy taniej?? pojęcie względne;)
    na SP potrzebne są floreny lub młyn....młyn potrzebny do kręcenie sosów więc zostają floreny....a SG zarabia się wirtualnie i wirtualnie wydaje:)

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

dokładnie :) sg mi nie szkoda,zresztą i tak już odbiłam sobie na sprzedaży czosnku.

feniks1414, 0olimpia0 oraz ma-ter lubią to.
  3. juliuszka

juliuszka Generał forum

Hejka wszystkim !

Gdzie się podziali "Tytani" Farmeramy ?

Przecież można zrobić tak:

i dać nam maluczkim jakąś frajdę.

Przecież dla chcącego - nic trudnego !

Nawet forumowa "narzekaczka" przekonała się do wartości nagród i wzięła się za zadanie, choć nie do końca.

Dla dociekliwych od razu oświadczam, że jest to celowo zmanipulowana przeze mnie grafika mająca jedynie na celu wywołanie ekscytacji i być może rywalizacji w jak najszybszym ukończeniu tej "mordęgi" (choć dla mnie jest to optymalny czas jak dla roślinki).
    Żeby potem nie było, że oszustwo ! Na żadnej z gwiazdek nie ma "zielonego ptaszka" ;)

Pozdrawiam i dosiewam jeszcze jakieś 8.000 Capsicum chinense (vide Wikipedia).

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

zdaje się że Est-Orka skończyła,coś mi mignęło.właściwie to nie jest ani trudno,ani specjalnie wymagające,jak ma się zapas sn i nie jest się oszczędny - ja jestem i mi szkoda zachomikowanego sn :)

5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Nie, Foczuniu :) ..... est-orka jeszcze nie skończyła eventu i nigdzie czegoś takiego nie pisała...... bo planuje skończyć event dopiero w sobotę :) ...... czasami i ja jestem oszczędna w używaniu SN -.- :)

Juliuszko :) .....pewnie, że można zrobić i tak .....ale, gdybym to ja dawała screena z mojej spółdzielni z misji zakończone, to moje gwiazdki miałyby "zielone ptaszki" :pxD

Ostatnie edytowanie: 8 października 2014
  6. ma-ter

ma-ter Komandor forum

jeszcze na qpie i kurach:)
    ale faktycznie SG łatwo się wydaje bo i łatwo się zdobywa:)

0olimpia0 lubi to.
  7. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Hej a czemu nie ma zielonego ptaszka - nie kumam....
    I uwaga event jeszcze 114 godzin a sos się robi 90 godzin !! Jak kto jeszcze nie zaczął go kręcić!

8. stiff81

stiff81 Czeladnik forum

z 4 zagród zagadek 3 zagrody dla kogutów także rewelacja :D:D:D

agi31, -strzalka- oraz chris975 lubią to.
  9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

a to przepraszam :) coś mi się w oczy rzuciło,ale chyba nie doczytałam dokładnie

0olimpia0 i est-orka lubią to.
  10. tomek.pabianice

tomek.pabianice Czeladnik forum

Wujek google: Capsicum chinense - papryka haberano.
    A o czasie produkcji sosu pisaliśmy wcześniej.

A tak na marginesie, to pomimo, że BP zaplanowało dokładnie blokadę młyna oraz eventy z użyciem SP po sobie tak, żeby wyciągnąć od userów kasę na zakup SP na hodowlę osiołków, to uważam, że event jest fajny.

Proszę nie pisać postu pod potem, bo nałożę żółtą kartkę.
    Tym razem tylko upominam.
    MOD_Afrodyta

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 października 2014
    chris975 lubi to.
  11. nana290159

nana290159 Książę forum

Dzieki, juz 3 zadania w calosci zrobione, sadzonki rosna, w nocy postawie kibelki, no i brak sosow blokuje kolejne zadanko.

12. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

witam wieczorkiem,właśnie rozpoczęłam 4 zadanie,ciekawa jestem co mi wyjdzie z Ts

13. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Po 1 - zupełnie o coś innego pytałam.
    Po 2 - może pisaliście, ale może teraz ktoś to przeczyta i sobie ustawi.
    po 3 - masz posta pod postem :p

feniks1414 i gretag lubią to.
  14. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Żeby zdobyć itemy i pnącze musisz zrobić wszystkie zadania oprócz tego z krowami. Ja też mam taki plan :) Na razie nie myślę czy się ze wszystkim wyrobię ;) I melduję,że już tylko trzy króliki do kupienia zostały xDxDxD

bacowa70 i feniks1414 lubią to.
  15. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Ja poczekam z wystawieniem TS aż skończę sianie papryczki Zostało jeszcze 2i pół zadania to poczekają troszkę:p

edapit, feniks1414 oraz Dorota1020 lubią to.
  16. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

jak miło :D kupiłam 5 króliczków kłapouszków po 27 tysięcy :)
    brakuje mi jeszcze 8 do kompletu. reszta kolorowych zwierzątek już jest ;)
    no to sieję dalej to habanero :oops:

0olimpia0 lubi to.
  17. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Związku z "inteligencją" nie widzę - co zapewne oznacza, że mam poważne deficyty w tej dziedzinie xD
    "Dyskretnie" to się obdarowuje całkiem realnych ubogich, żeby nie wprawiać ich w zakłopotanie. Mam wrażenie, że ponury real trochę ci się pomylił z farmerską grą online.
    Tutaj dyskrecja obdarowywania powinna zapewne polegać na przesyłaniu prezentów anonimowo - tego nie potrafię, w każdym razie nie w tej grze.
    A tak poza tym - daj ty mi spokój, kobieto xD
    Co ja ci zrobiłam?!
    Aha, już wiem, nieopatrznie okazałam szacunek rozmówczyni odpowiadając na jej złośliwego posta.
    Fakt, kolejny dowód niewybaczalnych braków w dziedzinie intelektu xD

W temacie: niebieski smok czeka w pasku, oczywiście czeka baaardzo dyskretnie xD
    Dłubię dalej w tym evencie, zupełnie bez pasji i przekonania... co przyznaję z typowym dla mnie brakiem dyskrecji i szacunku dla kogokolwiek.
    Ale przydadzą mi się jeszcze dwa itemy, które zamierzam przekazać potrzebującym, oczywiście całkowicie nieodpłatnie, nawet na podziękowaniach mi nie zależy.
    Komuś to nie odpowiada...?
    No to nakłońcie władzę, żeby mnie stąd wykopała xD

Anhedrea, oset53 oraz allasad lubią to.
  18. jacekf

jacekf Komandor forum

nie robie na razie zadnych zadan w tym evencie i najpierw zbiore roslinki. na razie mam juz ponad 4 000 i te oddane do zrobienia kompletu sosikow. / 1200 sztuk/. zwierzaki mialem na szczescie juz gotowe i nawet troszke sprzedalem .
    za 40 minut kolejny zbior roslinek.

0olimpia0 i feniks1414 lubią to.
  19. czako1980

czako1980 Naśladowca mistrzów

w poście o który pytałaś w screenie , ten obecny event jest jako ukończony i na trzech gwiazdkach nie ma " ptaszków " więc to pic , a jak prawilnie byłby ukończony to ptaszki by były ;)

co do sosów to 40 szt bez runy 100 godz. , z runa 90 godz.o_O

0olimpia0 i feniks1414 lubią to.
  20. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Nic się nie stało Foczuniu:).... ale musiałam to sprostować:)

Tak czytam i widzę, że dużo osób wrzuca od razu do misji towar.....ja zostawiam na koniec wrzucanie....najpierw produkcja a dopiero potem oddawanie do misji:)

Miłego wieczorku życzę :) i jak najfajniejszych odkryć z TS-ów i super kręceń na kole:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.