EVENT: Ogniste Dni Chili

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 6 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

witam :)
    ojj
    miałam problem z netem, myślałam że eventu robić nie bedę ale już działa (ciekawie na jak długo ?)
    i tak się właśnie zastanawiam, bo nie mam zwierzaków. kupować już dziś ? czy się wstrzymać ?
    jak myślicie spadną ceny ?

0olimpia0 lubi to.
  2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

U mnie na razie pospadały ceny z 40000 i powyżej 40000 do ok 31000

agi31, 0olimpia0 oraz -_Amidamaru_- lubią to.
  3. -_Amidamaru_-

no właśnie u mnie też są około 31000 i nie wiem co robić :)

4. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

z tego co pamiętam, zawsze ceny po jakimś czasie spadają, ale krowy łaciate króliki kłapouche i kury brązowe na moim targu o tym nie wiedzą.

0olimpia0 lubi to.
  5. smerf41

smerf41 Weteran forum

Wow..wielkie gratulacje, to jest udany event i łaskawe TS..dalszych sukcesów:) Pozdrawiam

6. -_Amidamaru_-

dzięki za odp.
    no cóż, chyba poczekam :)
    może mi nie braknie :)

7. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja też jeszcze czekam na dokupienie aż ceny trochę jeszcze polecą w dół. Nie mam dużo do dokupienia po ok 5-10 sztuk ale dla zasady no nie chcę wydawać aż tyle kasy. Mam też s.p. ale trochę mi jej szkoda. W międzyczasie siej,zbieraj i koniecznie kręć te sosy bo trochę czasu na 40 sztuk potrzeba

toDzasta lubi to.
  8. -karol1299-

u mnie one tanieją i po chwili drozeją, dlatego u ciebie pewnie też dojdą do 40 lub nawet 50 tyśków, ale powoli sama średnia się obniża.

9. -_Amidamaru_-

oj to ja mam po około 20 sztuk krów i królików do dokupienia :(
    też szkoda mi aż tyle kasy oddać za nie, ale jeśli ceny nie spadną to trudno. Sp nie mam ,wszystko wydałam na poprzedni event hodowlany. o sosach pomyslałam i już się kreca wszystkie 40 szt :)
    tylko nie wiem czy zdąże tego badyla wysiać :D

a pamiętacie może po ile chodzą tak normalnie ? bez eventu ?

Sookie lubi to.
  10. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Mam już dwa itemy, jutro będzie następny. Te sosy jednak za długo się kręcą, przydałby się szybszy młyn.
    A ja jednak myślę, że inteligentne obdarowywanie polega na dyskrecji, z szacunkiem dla obdarowywanego. Jak obdarowany będzie chciał podziękować to znajdzie sposób.

11. countyside

countyside Młodszy ekspert

Zagadkowe zagrody postawione, ciekawe co z nich wyrośnie tym razem. Raczej nie mam szczęścia do takich zagród, lepiej wychodzą sadzonki .No zobaczymy -.-

12. kewunia

kewunia Zaawansowany

postaw oazę i wychoduj zwierzaki bedzie taniej

13. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

właśnie dostałam tajemnicze zagrody i zaraz trafią na pole, a za 8 krówek łaciatych dostanę sadzonki na bahamę :D
    habanero rośnie i za 1,30 zbiór ....a przy okazji od tej chyba ostrości sosu gra mi się zacięła...:oops:

14. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

zagrody pelna porazka jak na 95lv

zolta strzygalnia krolikow
    pomaranczowe kroliki
    orly x 2

15. -karol1299-

najpierw kompletna klapa z zagród zagadek: orły, chomiki, koty i lisy

a teraz jeszcze wiesza z sadzonek na bahamie: palma kokosowa xl, papaja xl, mandarynka xl i pistacja

z jednej z czterech prób dostałem fabrykę jaj, kurzych, powoli przestaje mi się ten event podobać.

Dorota1020, feniks1414 oraz 0olimpia0 lubią to.
  16. mieczu

mieczu Baron forum

no może któraś z trzech pozostałych prób przyniesie Ci np. śpiewającego kwiatka, głowa do góry, pozdrawiam...

Dorota1020 i 0olimpia0 lubią to.
  17. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Przynoszę raporcik co odkryłam z moich tajemniczych sadzonek: padanus XL, kakaowiec XL , granatowiec normalnie unikat na wyspie jak surmiaXXL na farmie i jedyna pociecha ostrokrzew XXL. A co wybuduje Tajemniczy stajenny...dowiem się za dwie godziny.....:p

No nareszcie udało się zalogować, już piszę co stajenny mi wybudował uwaga;):
    orły, myszy, chomiki i schronisko....i to by było na tylexD

Ostatnie edytowanie: 8 października 2014
  18. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Wlokę się gdzieś na końcuxD sadzonki siedzą w pasku, do stajennych sosu trza nakręcić, na razie 2 zadania zamknięte, trzecie i czwarte ruszone. Pomalutku świńskim truchcikiem do przodu;)

19. countyside

countyside Młodszy ekspert

No rzeczywiście marnie, aż się boję co u mnie wyrośnie heh

0olimpia0 lubi to.
  20. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

zadania srebrne zrobione do 5 włącznie, złote tylko w 1 i 2
    a co dalej, to już się okaże, jak pójdzie 8)

0olimpia0 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.