EVENT: Ogniste Dni Chili

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 6 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

40 sosów już nastawione, 642 habanero zostało na rozsiew na małych polach. Pól do dyspozycji mam 590 więc starczy na nocny rozsiew :) Octu tylko 130 plus te 80 zużyte do sosiku :)
    Jeśli chodzi o kolorowe zwierzaki to kury dokupiłam tylko 2, świnki mam, króliki kupiłam wczoraj po około 11 tys., a krów w stodole 7 szt. Może udam się na targ jak ceny dojdą do normalności, a jak nie to oazy pójdą w ruch. Chociaż wolę SP zostawić na osły bo mam mało po ostatnim BB, a jak sprawdziłam wczoraj ile w tym roku wydałam realnej kasy na farmę to stwierdziłam, że trzeba trochę ograniczyć wydatki :eek:

2. Dominika230393

Dominika230393 Forumowy żółtodziób

3. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

witam wszystkich :) ja niestety dopiero event zaczynam, pierwsze roślinki zasiane :p dalej się zobaczy xD

Dorota1020 lubi to.
  4. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

witam,jeśli chodzi o mnie to zarobiłam około 9mlnSG na kolorowych zwierzakach,fakt poszło około 500SP,ale co tam,event zaczęłam dopiero teraz bo dopiero wróciłam z pracy,życzę wszystkim owocnych plonów i miłego wieczorku

5. iza_79

iza_79 Książę forum

będę mądrzejsza i wypróbuję Twoją radę :)
    dzięki

6. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Miałam w stodole 2 imprezowe próby ... i wygrałam tulipana xD Ciekawe co będę miała z tych imprezowych xD [mod]
    Octu - 266 szt ;)

Wycięłam grafikę - pomimo oszałamiającego efektu, ta wygrana niestety nie jest związana z obecnym eventem ;) Jednakże szkoda by było takie cudo przemilczeć, toteż zapraszam tu: Farmerskie Koło fortuny - nagrody i dyskusje.
    MOD_November

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 października 2014
  7. _KUBA2004_

_KUBA2004_ Baron forum

[mod]

W temacie octu 165 i za godzinke zbieram roślinki i sieje na noc , zwierzaki zakupione wiec jestem już spokojna :)

Wycięłam fragment nie związany z obecnym eventem.
    MOD_November

8. gretag

gretag Chodząca legenda forum

[mod]

Event całkiem fajny ..przyzwoite itemy..niebieskiego smoka bym chciała mieć drugiego do ogrodu..może podczas G&T upoluję :)
    W młynie kręci się 18 sosów, w stodole 1234 Habanero i 274 octu...po północy zbiór z małych pól. ;)

Wycięłam fragment nie związany z eventem.
    MOD_November

9. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Aj też bym bardzo chciał smoczka do ogrodu, bardzo lubię smocze itemki, same nagrody i tak bardzo fajne, oby Tsy był łaskawe.

10. wieśniak1973

wieśniak1973 Forumowy żółtodziób

Ironiczne gratulacje... na 61 czosnku nie ma...

11. gretag

gretag Chodząca legenda forum

W takim razie zapolujemy podczas G&T na smoki..haha... powinni w takich eventach dawać możliwość resetu :).a TSy dla mnie raczej łaskawe nie będą...trudno.. i pomarańczowe konie przygarnę i jabłonie xl..oby nie surmie,bo te mnie straszą po nocach :)

12. ma-ter

ma-ter Komandor forum

no nie ma...jest dopiero na 69...
    pozostaje wykonanie sreberek...

smoczki też by się zmieściły...i kwiatoładowarki....ale szczęścia nie mam więc muszę zadowolić się tym co dla mnie przewidzi BP;)

13. Dorota1020

Dorota1020 Analityk forum

Roślinność eventowa zasiana, zwierz czeka w gotowości a wypadajki lecą ;).

14. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Stajenni i sadzonki jutro będą moi, roślinki szybko narosną, pewnie nasieje je nim sos się zrobi w młynie.

15. feniks1414

feniks1414 Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie 238 wypadajek , fanabejra posiana na małych, oczywiście bez wyspy.:)
    Zmęczenie daje się we znaki , o 4 muszę wstać nietety....:sleepy:
    Wszystkich pozdrawiam , do jutra i dobrej nocki życzę !8) czarne zasłonki na oczy na pewno się przydadzą...;)

Acha ! Jeden sos już maaaam.........o_O

16. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Zwierzaczki tanieją:music:8) Dobrze, dobrze ja sobie spokojnie roślinkę nasadzę, a w miedzy czasie na targ pozaglądam:D

17. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

To już masz drugiego niebieskiego smoka :)

A żeby nie dostać ścierką po karku od czujnej władzy, zawiadamiam w temacie, że:
    - diamentowe zadanie pierwsze czeka na ten sos z ogona... tego, z ognia
    - mam 1734 badyle i 177 octów (plus to, co poszło do misji i na sos)
    - młyn kręci pierwsze 10 sosów (jeden już ukręcił)
    - zadanie drugie uruchomię jutro, bo na noc maszyn nie potrzebuję
    - za 2 godzinki posieję wreszcie badyla na małych polach, bo jak dotąd dyskontowałam fakt posiadania baobabów, żeby jak najszybciej skończyć ten fascynująco ciekawy event 8)

oset53, morellaa oraz gretag lubią to.
  18. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Raport wieczorny-
    -habanero -2893
    -ocet 564
    -a sosów zero bo młyn zajęty na SP -rano uruchomię produkcję
    Dobrej nocki Wszystkim:D

19. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Żeby mnie nikt nie wydziedziczył,robię tak: sprzedaję CMJ i szybko za to kolorowe kupuję. W tej chwili brakuje tylko 15 królików, krów nie zbieram (do pnącza nie są potrzebne). Wczoraj udało mi się ustrzelić wszystkie kury :p, a świnki miałam z pnącza (nadmiar OCZYWIŚCIE sprzedałam). I tak jakoś powolutku do przodu :D

Pracuś57 i kybek93 lubią to.
  20. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Pierwszy zbiór roślinki niestety odbył się bez umieszczenia w slocie chutneya:)
    A teraz tam,gdzie miejsce czyli na głównej i Bahamie,oprócz pól mam drzewka,zagrody,posiana jest papryczka habanero:)
    Na dzikiej sieję inne rośkinki,póki jeszcze nie mam na wszystkie pola eventówki:)
    Co prawda zwierzaki nadal drogie,ale przynajmniej już można zauważyć cenę i kolorową ikonkę a nie szarość:)

kybek93 i betiwol lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.