EVENT: Ogniste Dni Chili

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 6 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ta promocja,którą jeszcze mam,mam nadzieję,że zadziała -.-

feniks1414 i 0olimpia0 lubią to.
  2. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

A i owszem .Jak masz florki to hulaj dusza piekła nie ma !

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Na pewno zadziała - chyba był niedawno taki event, gdzie coś się kręciło w młynie i wtedy działało :)
    Ja nie mam abonamentu, ale i tak zdążę z paluszkiem ;)

4. gosiagosia60

Czasu jest tyle,że nawet ja spokojnie na wypadający ocet patrzę 8)

ma-ter, 0olimpia0 oraz zzizzie lubią to.
  5. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Jak ja kocham tę grę mimo tego, że wciąż się wiesza i za niedługo będę chyba musiała mieć komputerek wypożyczony z Pentagonu.>:( Zielsko rozsiane ( jeszcze na dużych polach)i zarobiłam sobie ponad milionik na kolorówkach. Ruch na targu aż miło patrzeć :inlove: Octu tylko 135 sztuk hmm

6. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Przykro mi ale sie z Tobą nie zgadzam. Jeśli tylko dlatego,że mam wysoki lev to eventy mam robić bez wysiłku to wolałabym po prostu zrezygnować z gry. Do tej pory zdarza mi się czasem nie skończyć niektórych i wierz mi,te bardziej mnie cieszą i nakręcają niż te ,które kończę zanim sie na dobre zaczęły:)

7. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Super i zwierzaki na targu tanieją -póki będą potrzebne to i cena będzie przystępna;):)
    Za 1,20 pierwszy zbiór eventówki:)

Dorota1020, 0olimpia0 oraz agi31 lubią to.
  8. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Habanero rozsiane na wszystkich malutkich polach , przed północą będą ;)
    Octu 375 szt w stodole , wykorzystałam szklarnię i posiałam kilka razy cebulę na wolnych polach ;)
    Zostało mi trochę habanery więc kręcę 4 szt sosu , u mnie z promocją młyna produkcja sosu trwa 1 godzinę :)

gretag lubi to.
  9. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Wypadajki mnie zaskoczyły. Na start eventu wypadło 170 szt. Moje przygotowania do eventu zawsze wyglądają tak samo i zwykle wypada jakieś 150 szt. W każdym razie wygląda na to, że w evencie nie ma haczyków i pnącze (i reszta nagród) nie będą trudne do zdobycia*)

*) po pokonaniu podstawowej trudności, jaką było zdobycie mutantówxDxDxD

10. gosiagosia60

Mi SN starczyło na pierwsze rozsianie i na 40 szt,z drugiego(a i tak do misji lecieć musiałam >:( )-jak nie będzie w najbliższym czasie Zielonego Pociągu,to chyba do BP petycję napiszę -.-W maju moich jabłonek nie chcieli a teraz mają mnie w...głębokim poważaniu -.->:(:mad::cry:

feniks1414 i kybek93 lubią to.
  11. nana290159

nana290159 Książę forum

189 octu, cebula uszlachetniona rosnie drugi raz i habanero dopiero pierwszy. A na zwierza wydalam kolo 2 mln., no, ale po to je zarobilam, zeby ich nie kisic, tylko wydac w zboznym celu.

kybek93 i feniks1414 lubią to.
  12. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Odpaliłam produkcję sosu we młynie i przygotowanie 10 szt sosu zajmuje 22,5 godziny.

feniks1414 i 0olimpia0 lubią to.
  13. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Wymień ten młyn na nowy ;)xD u mnie kręci 10 szt w ciągu 10h:p

Dorota1020, feniks1414 oraz 0olimpia0 lubią to.
  14. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

bo masz abonament, ci co nie mają mają tyle ile napisał pracuś.

15. smerf41

smerf41 Weteran forum

ja odpuszczam diamentowe z wyjatkiem tam gdzie sa brazowe świnki, tych mam 204 zatem spokojnie, króliczki i kurki odpuszczę mam po 1 sztuce..zatem w tych cenach pójda na targ.....SP trzymam na osiołki...wydanie ponad miliona na króliki i prawie tyle samo za kurki mija się z celem.....owszem pnacze jak zawsze kusi, ale nie można mieć wszystkiego..szkoda,że nie wiedzieliśmy o tych kolorowych jak było ostatnie BB, sporo osób odpuściło by kukułki a poklonowałoby troszkę zapomniane kurki i króliczki.
    Powodzenia wszystkim, którzy kupia i skończa oraz tym którzy takie ilości mieli na stanie:)kolorowych zwirzaków.
    Pozdrawiam

kybek93 i gosiagosia60 lubią to.
  16. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

No wiesz w starym młynie... A w temacie to na moim targu szaraki coraz droższe buuu:cry:

gretag lubi to.
  17. nana290159

nana290159 Książę forum

Drugi rozsiew badyla na duzych, octu juz 250.

kybek93 lubi to.
  18. Dominika230393

Dominika230393 Forumowy żółtodziób

hej! chciałam zapytac gdzie sie znajduje czosnek? i gdzie mozna do dostac? mam 64 lvl a czosnek jest dopiero od 69 lvl? to znaczy ze nie moge zrobic tego eventu?

19. chris975

chris975 Fanatyk forum

Jest OO w tej sprawie. Możesz zrobić tylko misje srebrne.
    Chyba, że przez te kilka dni dobijesz do 69 i odblokujesz czosnek.

Dorota1020 lubi to.
  20. ma-ter

ma-ter Komandor forum

poczekaj....już ceny spadają więc nim uzbierasz potrzebne zielsko ceny będą prawie realne....

toDzasta, marmlada oraz gretag lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.