EVENT: Ogniste Dni Chili

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 6 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

już o tym pisaliśmy.........................
    wreszcie uhonorowali graczy z wyższymi poziomami:D
    my też kiedyś nie robiliśmy eventów w całości bo mieliśmy zbyt niski level...........................
    możesz zrobić zadania srebrne........................

2. ngale

ngale Młodszy ekspert

U mnie targ się zapełnił kolorowymi zwierzętkami, niewielki ruch cen w dół.

toDzasta, gretag oraz Sookie lubią to.
  3. rak1990

rak1990 Mieszkaniec forum

U mnie też na targu pojawiają się kolorowe, ale cena nie mała a sg brak. Coś tam upolowałam a dalej się zobaczy

4. amber♥

amber♥ Komandor forum

no ja już posiałam na małych polach do 23 z minutami wytrzymam- chyba:p..kolorowańce drogie - ale poświęciłam wczoraj SP i "pomalowałam" sobie ;)..zarobiłam dużo SG na zwykłych krowach , kurach i królikach ..ach ceny powyżej tysi stały (krowy i króliki) ..rano zbiorę (to po nocy) potem do lekarza - akurat wrócę następny zbiór będzie - powodzenia "walczącym"..:)

gretag, kybek93 oraz 0olimpia0 lubią to.
  5. BartekP2007

BartekP2007 Forumowy żółtodziób

Szkoda że tylko od tego poziomu co masz czosnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(((((((((((((((((((((((((

6. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Drugi rozsiew zebrany ,roślinki posiane już na małych polach zbiór przed 23 a stan butelek z octem 479

7. amber♥

amber♥ Komandor forum

łał jestem pod wrażeniem stanu butelek z octem ..ja mam ok. 140 - nie wiem dokładnie bo nie patrzyłam :p..ale chyba dam radę z wypadajkami ...:)

kybek93 lubi to.
  8. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

No event rozpoczęty, zaraz będzie na stanie 270 szt eventówki, octu mam 129 szt jest ok. ale z kolorowym zwierzem masakra, potrzeba mi jeszcze 29 szt królików, SP na stanie 2 szt i nie ma skąd wziąć a kupić nie mogę bo mnie ślubny wydziedziczy;)Ale mimo wszystko coś dobrego się zadziało w grze, oby takich pozytywów więcej było, czego sobie i nam wszystkim życzę:inlove::inlove::inlove:xD

azadrubalja lubi to.
  9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

na dziś chyba koniec,zbiory o23.20 więc będę już spała :) octu - 189.

gretag lubi to.
  10. abask

abask Komandor forum

U mnie octu aż 43 butelki haha ;))) A sam event to porażka jak dla mnie ze względu na mutanty.

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

To ja mam dokładnie tyle samo -.-Ale zawsze tak mam,bo za chiny ludowe nie likwiduję na eventy kurników (a mam ich 25 szt. ) :D

12. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Pozwoliłam sobie na szklarniową różę między rozsiewami i stąd ich tyle się uzbierało .
    A teraz pozostała już tylko orka , hihihi
    Pozdrawiam

13. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

myślę sobie pokoloruję te kłapouchy i wrzucam je do oazy, a te paskudy wcale nie chcą by kłapouche, tylko wyskakują puszyste:p

morellaa lubi to.
  14. .Marchewka1989.

.Marchewka1989. Czeladnik forum

Ja dobiłam do 200 buteleczek octu, a roślinek mam ponad 500. Muszę się sprężyć bo w weekend rzadziej będę tu zaglądać :(

15. ngale

ngale Młodszy ekspert

Dopiero drugi zasiew puściłem, gdzie mi do 500, jestem pod wrażeniem.

kybek93 lubi to.
  16. anna_el

anna_el Czeladnik forum

mam pytanie czy tego ognistego sosu nie można pszyspieszyc ,strasznie długo 1 szt 2,30h.A

17. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

To masz dobrze ja dopiero zaczynam rozsiew:)
    Witaj sąsiadeczko;)
    Wreszcie mamy prawie superancki evencik ........... i nagród nie pożałowalixDxDxD

Pracuś57 lubi to.
  18. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Jest taka runa na drzewie do wykupienia, trochę skraca produkcję.
    No i może będzie promocja na młyn... ;)

gretag i ma-ter lubią to.
  19. ma-ter

ma-ter Komandor forum

srebrne dla wszystkich.....dawniej tak było zawsze, część dostępna dla wszystkich a część dla "starych" ....bardzo dobrze, że BP wróciło do dobrych praktyk...dla "starych" dodatkowe wyzwanie a dla początkujących motywacja do pracy i przeskakiwania poziomów:)

20. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

U mnie 87 buteleczek octu. Za godzinę zbiór roślinki eventowej i może jeszcze dziś uda się posiać i zebrać o ile nie usnę:sleepy:

0olimpia0 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.