EVENT: Ogniste Dni Chili

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 6 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

no pewnie ze tak :Dja mam 95 tego czegos

feniks1414 lubi to.
  2. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

octu mam 120 szt a brazowe kurki sa po 21tys sg i schodza jak szalone

3. Ekatrina

Ekatrina Komandor forum

Mam 122octu :D,czekam na zbior

szymon183, -BISIA- oraz 0olimpia0 lubią to.
  4. -martar1982-

-martar1982- Aktywny autor

U mnie octu na początek 145 szt., dobrze że udało mi się wczoraj upolować brakujące zwierzęta bo są coraz droższe

feniks1414 i 0olimpia0 lubią to.
  5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

zwierzaki kupione-wiem,że przepłaciłam,ale niecierpliwa jestem ;).octu na początek 165.za 10 minut pierwszy zbiór roślinki.a ta ilość 18800 to jest w sumie z tym co potrzebne do wyprodukowani sosu,czy trzeba dodać 1200?

6. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Trzeba dodać niestety :cry:

7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

dziękuję,czyli 20 tys rośliny i 660 wypadajki.masakra....dobrze,że farmę oczyściłam

-martar1982- i feniks1414 lubią to.
  8. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

Witam pięknie :) nie ma tak źle, licząc 3 zasiewy dziennie w sobotę, przenaczoną na hodowlę (no, w niedzielę rano - 4 dni produkcja w młynie) koniec :) jako że nie bawię sie w kolorowe zwierzaki mam dużo zwykłych no i SP też :) więc sama wyhoduję

-martar1982-, agi31 oraz NASTKA.BURAN lubią to.
  9. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

To jest tylko 10 zasiewów ;) 3 i pół dnia i event z głowy , a nagrody fajne :)

10. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Cena mnie zszokowała... zwierzaki po 25 000 - 40 000 SG i schodzą:eek: Ja uboga we floreny farmerka poczekam na lepsze jutro:wuerg:
    Wypadajki mi dziś ładnie poleciały, 159 w stodole a roślinka rośnie:)

11. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witajcie:D
    z tego co piszecie wyszło mi,że event zaczął się o godz.13-tej................................
    a w ogłoszeniach jest godz.14-ta............................
    znów BP robi z nas balona:oops::eek::(
    dobrze,że wczoraj posiałam wcześniej goździki na noc,więc nie denerwował mnie fakt,że nie mogę wejść na farmę..................
    na dzień dobry dostałam 137 szt.octu....................

NASTKA.BURAN, ryba4862 oraz 0olimpia0 lubią to.
  12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

noo fajne:) zwierzaki mnie trochę kosztowały,ale co tam :) ciężko było upolować i to mnie na początku zezłościło ;)

13. iza_79

iza_79 Książę forum

jak to robicie, że tak dużo wypadajek na raz dostajecie? ja za zbiór z 70 normalnych pól (posiane miałam orchidee) dostałam 10 sztuk octu.
    macie całą farmę polami obsianą?

14. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Wszystkiego nie zrobię, zostawiam sobie te zadania z brązowymi zwierzętami, nie mam ich tylu i szkoda mi SP na ich produkcję 8)

15. malnowak1

malnowak1 Forumowy żółtodziób

witam a co mają zrobić ci co nie mają jeszcze ani czosnku ani kapusty? Czy eventy są tylko dla wysokich lvl?

16. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No w sumie nie jest tak źle..150 octów wypadło z baobabów ,zagród i warsztatów..:)
    malnowak1 każdy kiedyś zaczynał.. My też kiedyś nie robiliśmy eventów w całości:)

17. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

możesz zrobić misję srebrne i złote a diamentowych nie :)

NASTKA.BURAN i feniks1414 lubią to.
  18. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

Jak widać, tak :) kiedyś tak bywało, na początku o zrobieniu ewentu mogłam pomarzyć, ale z kolei mogłam zarobić SG, których mi ciągle brakowało. jednak uważam, że powinien byc jeszcze średni poziom na misje złote, powiedzmy dla tych co mają poziom w grze 35-36, wtedy miałaby taka gradacja sens, a obecnie chodzi o to, aby misje robić za floreny

19. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

nie tyle całą co po prostu nasionami z wyższym pd, np goździk czy chociaż róża. :)
    orchidea ma 18pd a dla porównania goździk 118pd, wypadajki lubią wysokość PD :)

NASTKA.BURAN i feniks1414 lubią to.
  20. malnowak1

malnowak1 Forumowy żółtodziób

jak pamiętam to na początku tej gry eventy były tak zrobione że każdy od lvl 3 mógł w nich brać udział i miał możliwość ich pełnego wykonania, i to było dobre jak widzę zmieniło się na gorsze, a szkoda

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.