event Nauka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 29 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Witam, ja znowu z problemami. Do eventu Nauka kupiłam koszyk Drzewo wiedzy i Nauka w rozumiem. Z koszykami dostałam m.innymi 3 itemy i rząd chmur na Pnączu. Gdzie mam ustawić te itemy - w ogrodzie czy w chmurach. Zakładając, że skończe event i dostanę kolejne zwycięskie itemy (chyba 4 ) to znowu to samo pytanie gdzie je postawić, oczywiście z korzyścią dla farmy.
    Skąd wziąć kolejny rząd chmur?:sleepy:
    Pomóżcie proszę bo sama nie dam rady, a event bardzo mi się podoba i cel szczytny taki!
    Pozdrawiam

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

W koszyku ostatnim jest pnącze, na którym stawiamy dowolne itemy, innego pnącza nie ma w tym evencie tylko to jedno.
    ;)

itemy stawiasz na farmie, wyspie, ogrodzie czy gdzie chcesz-tylko nie w strefie eventowej
    itemy ktore zdobędziesz też postawisz w ogrodzie lub na wyspie-zalezy juz od Ciebie ;)

3. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

itemy ustaw w ogrodzie te co kupione, jak na pnaczu to ci nie dadza kamyczkow, a na pnacze mozna po evencie :) kolejny rzad chmur mozna aktywowac na drzewie madrosci za gwiazdki, mozesz tez wykupic na pnaczu za floreny, jesli chodzi o ten rzad chmurek z eventu naukowego to mozna kupic tylko jeden i na nim mozna postawic dowolne itemy 1x1, 2x2 i 3 razy 1x2

stawiajac jakikolwiek item na pnaczu anuluje sie jego przypisany bonus i jest laczny bonus z pnacza

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

pomagającym serdecznie dziękuję :)
    Autor ma jeszcze jakieś pytanie w temacie?

5. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Bardzo dziękuję, wszystko (na razie ) wiem.
    Pozdrawiam i :)życzę miłego wieczoru

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

wzajemnie, dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.