Event Mendel

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 18 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

oświeci mnie któryś admin, co to? taki event kiedyś był a za czort nie mogę znaleźć poradnika w archiwum

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Spis poprzednich eventów znajdziesz w temacie : Historia eventów
    Jeżeli go tam nie znajdziesz oznacza, że prawdopodobnie go jeszcze nie było. Jednak ten event jest dopiero zapowiedziany w INFO: Kalendarz imprez 2016 na około 27 maja, tak więc mamy jeszcze trochę czasu .

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. niki1990

niki1990 Komandor forum

w sumie wszystko. Ale poradniki mogłyby być szybciej niż dzień przed eventem. człowiek by się jakoś przygotował, zaplanował. A tak to z zaskoczenia

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękujemy za sugestie, jednak poradniki są publikowane w chwili otrzymania ich z centrali. Nie ma możliwości przyśpieszenia ich publikacji. Jednak należy pamiętać, że publikacja zawsze następuje najszybciej jak to jest tylko możliwe.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc ?

5. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

Wtrącę się tylko ;) niki1990 jeśli chcesz się przygotować do nadchodzących eventów, czytaj wątek o nazwie Zgaduj Zgadula. Tam Gracze podpowiadają, co będzie do tych eventów potrzebne :)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

KaBeUK dziękuję za pomoc.

Skoro nie masz dalszych pytań w temacie, to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.