EVENT: Kukułcze tajemnice

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 13 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Wielka przeogromna szkoda, że kukułek na czas eventu nie można na targu, ani kupić, ani sprzedać.Cóż kupił bym pakiecik SP, by pohandlować, a nóż uzbierałbym na coś w Miłośników Zup... kukułki fajne nagrody, ale zbyt dużo SP chociaż spróbować może i warto?

ma-ter, ryzio oraz kotwbutach. lubią to.
  2. kotwbutach.

kotwbutach. Aktywny autor

Witam Tych, co jeszcze nie śpią. Ja przez awarię laptopka mam drobne zaległości, dlatego w tak późnych godzinach je odrabiam. Kukułki robię na bieżąco, więc nie mam żadnych zaległości, sądzę, że ukończę je szybko, bo mam trochę zapasów.
    Kolejne pnącze przyda się. Wszystkim tego życzę. Dobranoc.Kolorowych snów. :inlove::inlove:
    :music:

morellaa, Mojabonanza oraz mysza199710 lubią to.
  3. Muszak

Muszak Zaawansowany

Kurcze nio nie powiem "Kukułcze tajemnice" i co z nimi idzie - gałąź na pnączu to ciekawa nagroda! o_O :)
    Ale jak tu zrobić IV część kiedy z I, II i III jestem w czarnej... otchłani! :(
    A trzeba na pnącze itemy - podstawy z "poprzednich kukułczych zadań"!
    hmmm poszalałam i kupiłam MŁYN - to może coś nadgonię!
    ;)

4. ryzio

ryzio Weteran forum

ooo dziękuję bardzo :) jest mi baaardzo miło :) aż się zawstydziłam :D i również pozdrawiam ;)

A ja dalej myślę co tu jutro robić: klonować te kukułki czy nie klonować? :D Ciężko się zdecydować.... Wydaje mi się, że te 200 SP (plus to co w misji) powinno wystarczyć na tę edycję. Jeszcze jakby mi się udało dozbierać tych gwiazdek to odblokowałabym jedną z dwóch run i zaoszczędziła przy okazji trochę SP.

No nic, koniec tych moich wywodów - uciekam spać:D Dobrej nocy życzę wszystkim :)

5. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Ja tam lubię kukułki :) 145 SP czeka ;)

6. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

mam 227 SP ale kukułki popróbuję... nie pamiętam tylko, czy poprzednie edycje "tykałam"... czy one teraz wszystkie się pojawią??? tzn ta bieżąca plus pozostałe poprzednie???

7. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

ciekawe dają nowe runy związane z kukułkami czyżby te 4 edycje miały zostać na zawsze jeszcze wypasione koszykixD

8. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Zabawne.....ale ja też lubię kukułeczki mam mało SP jednak będę robić ....szczególnie że tym razem jest dużo mniej do wyhodowania i oddania kukułeczek

9. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Kukułek nie robiłam i teraz pnącze kusi, jakbym wiedziała, że na G&T będzie można itemy potrzebne do pnącza wysyłać to bym się nie wahała a tak nie wiem co robić :(

10. empatyczna

Trudno radzić jak żadnej edycji nie robiłaś.możesz zaczynać Wszystkie poprzednie będą dostępne Jest takie powiedzenie-- nie próbujesz nie pojedziesz-- co do itemów pewnie będą dostępne do wymiany,zawsze ktoś chętny się znajdzie Pozdrawiam

11. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

chodzi mi po głowie że może w nie długim czasie ukaże się oficjalne ogłoszenie typu na prośbę graczy edycje kukiełkowe przenosimy do misji stałychxDxDxD

ross2, godia17, ma-ter i dalsza osoba lubią to.
  12. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Itemy kukułcze już można było przesyłać na G&T ..... nie mogą być tylko połączone tzn. musi być oddzielnie podstawa i nakładka.
    Było ich nawet sporo w balonie:)

Powodzenia w klonowaniu wszystkim życzę:)

13. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Ja również życzę powodzenia w klonowaniu i łapaniu kukułek. Dzień dobry :)

14. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    planuję pomalować troszku kukułek i inszej zwierzyny, zobaczymy na ile sp wystarczy, może i na pakiecik sie szarpnę, a co sobie będę żałowacxD

15. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

A ja nie rozumiem tego zaklinania się tutaj pt."Ja nie kupię" ,"nigdy nie kupię","nie będę im nabijać kieszeni". A ja kupię. Zamiast zabijać się papierosami,kupię sobie pakiet s.p. Może nie ten najdroższy ale ..I wiecie co? To wcale nie jest zbrodnią jak i bohaterstwem nie jest to,że sie tego nie zrobi.

16. empatyczna

Jasne masz rację..Ja tym razem muszę się zastanowić nad pakiecikiem ,Właśnie skoczyłam na 4-ty poziom dżemiarni..A chcąc kupić przepis na chultaja niestety muszę zaciskać pasa..:music:I Huston mamy problemxD

17. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Jak zaszaleję to z dużym, sąsiady się ucieszą a może i im sie cos ciekawego z tej sprezentowanej trafi :D

Sookie, ross2, godia17 i dalsza osoba lubią to.
  18. Mojabonanza

Mojabonanza Mieszkaniec forum

Kupiłam abonament na młynxD, a nawet dwa:cry:, kręcę SP i powalczę o pnącze, czas pokaże co będzie dalej.

19. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Witam w ten mglisty poranek. Kukułki robię od drugiej edycji, jak już ktoś wcześniej powiedział nie są takie złe. Od poprzedniej edycji kukułek cały czas kręcę super pasze trochę się tego uzbierało, dokupię jeszcze max pakiecik i może uda się zdobyć pnącze.

20. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Na początku nie interesowałam się za bardzo tą serią eventów, ale ostatnio z ciekawości powrzucałam parę sztuk do oaz i zauważyłam, że na kukułkach mam zdecydowanie lepsze przeskoki i zwroty niż na zwykłych zwierzątkach, więc tym razem popróbuję coś więcej, bo wygląda na to, że aż tak źle nie jest jak wygląda ;)

A te mroczne, tajemnicze doniesienia o których nie wolno mówić mnie lekko przerażają xD

ross2, kotwbutach. oraz ma-ter lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.