EVENT: Kukułcze tajemnice

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 13 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No to wydrapałam jeszcze 20 SP ze starych kukułek xD Jadę dalej-kupony chcę z tej misji i którejś poprzedniej-czyli 5 zamaskowanych i 2 pankukułki poproszę:cry:Staw niech sobie zostanie,gdzie jest..:p

ryzio i malinarp lubią to.
  2. azikowo

azikowo Fanatyk forum

GRATKI, to teraz razem możemy iść nad różowy staw:) tylko czy kaczki pozwolą się nam w nim pokąpać? ja teraz walczę o różową królikarnię:music::music::music:

ryzio i malinarp lubią to.
  3. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Mówisz że się przekonam ?:eek:Mam rozumieć, że nadal tkwisz w szponach obsesyjnej miłości do potworniastego misia ?xD Ech, a miałam cichą nadzieję, że miś znormalniał ( kapcie, TV) i że z samca @ zmienił się w morsa beta:cry:xD i uczucie prysło ;)

Idę po kukułki, bo zaraz Pan/Pani Władza mnie wyciepie z hukiem.

zzizzie i gosiagosia60 lubią to.
  4. ma-ter

ma-ter Komandor forum

mnie udało się go postawić na wyspie skarbów....na pnączu nie chciał stanąć a i tak nie mam pozostałych więc wystawiłam na wyspie....daje TPD więc się przydaje a nie marnuje w paski:)

5. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

Udało się zdobyć różowe kaczki i króliki. Strasznie się ciesze bo to moje pierwsze różowe zagrody :inlove: co prawda SP zostało jedynie 10 sztuk ale warto było bo z hodowli zwierząt nigdy bym tego nie zdobyła. Na koziarnie różową będe musiała poczekać do następnej edycji kukułek, może do tego czasu uzbieram troche SP :p

ryzio, malinarp oraz est-orka lubią to.
  6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja tkwię w szponach obsesyjnej miłości do misia, nie do Miecia 8)
    Miecio to mi może [ciach w ramach autocenzury].
    Misio stoi na łysej głównej łące i specjalnie dla niego włączyłam animację xD
    Jak znormalnieje, bez chwili wahania go wykopię do paska - to jest miłość wprawdzie obsesyjna, ale nie bezwarunkowa 8)

Właśnie, w temacie: nie ma już dla mnie ratunku, pies zaczyna się oblizywać na mój widok - idę po to żarcie, skręcam na stację po paysafekartę... i kupujemy duuuży pakiecik SP (sąsiedzi się ucieszą mam nadzieję).
    Pakiecik poczeka na lepsze czasy, więc następnym (a pewnie i jeszcze następnym) razem nic nie kupię, sorry BP ;)
    Na kukułki już patrzeć nie mogę, a inne zwierzaki jak dla mnie za stare, lubię wyłącznie nowości 8)

malinarp, gosiagosia60 oraz Tralanetka lubią to.
  7. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Masz może miejsce w sąsiadach ? 8) W wolnej chwili obejrzyj sygnaturkę MOD-a Zgredka. Bajka powiadam Ci. xD I nie wykręcaj się. Miłość do misia spowodowała u Ciebie pierwszy syndrom miecia w pełnym rozkwicie ))

Jak potrzebuję wąsatych kukułek i wkladam uszaste , to złośliwie wychodzą mi te w żarówiastym pomarańczu. Normalnie nie mam już siły do tego ptactwa.

8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A wiesz, że chyba mam miejsce w sąsiadach xD
    Jak wrócę, to sprawdzę :)
    Sygnę Moda Zgredka widziałam - sam smak, szkoda, że nie można sobie Moda (albo chociaż sygny) ustawić na farmie 8)
    Nie wykręcam się - z calusieńkiej farmy kocham tylko i wyłącznie misia :inlove::inlove::inlove:
    Nic innego mnie nie interesuje xD
    Miecio u mnie zdechłby z głodu 8)

W temacie: nastawiłam kukułki na długi program (jak w pralce) i idę wreszcie kupić paysafecard.
    Szanowna Władzo, to chyba JEST w temacie, hę...? 8)

9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

no i do konca najnowszej misji ostatnia pszczela mi zostala :p ale to sobie na nią najwyzej poczekam robiac inne. i tak nie mam itemow, zastanawiam sie ktora misje teraz skonczyc, bo wszystkie rozgrzebane :D

malinarp lubi to.
  10. bonczo

bonczo Zaawansowany

A z drzewa pszczelą kukułeczkę sobie zdjęłaś? :)

malinarp lubi to.
  11. chrumcia91

tak, zdjelam juz :p

wlasnie sobie wsadzam do burdelika kukulki a tu zonk-brak SP xD ale sie zdziwilam, a ejszcze tyle było przed chwilą ;) no cóż. dokupilam 60 ale to już ostatnie :p i tak łącznie kupilam 180, mialam 80 i reszte uciulalam z misji. moglaby ta pszczela jednak wpasc to bym jedna misje miala z glowy :)

malinarp lubi to.
  12. bonczo

bonczo Zaawansowany

O to pszczele to najciężej :p

Mój stan bitwy na 1700 sp zużytej, kukułeczek jest wiele, czas na miksy z długouszastymy!

13. magosiek34

magosiek34 Naśladowca mistrzów

Jestem w ciężkim szoku. Najpierw same fajne rzeczy z imprezowych wejściówek, później ostatkiem super paszy skończyłam 4 serię kukułek (ale 2 pierwsze tylko w połowie), a teraz z ts - orły, jeżyki i uwaga - - - - - - KOGUTY! Nawet paszy dla nich nie mam :)

Oj, chyba ktoś przy serwerze majstrował :)

14. chrumcia91

wlasnie mnie czerwone osly ominely na kole.... no nie no :( ale 10 x SP sie przyda :)
    uwaga uwaga odkrywam stajennych
    stajnia czerwona !!!!!! wooow :D
    i obora pomaranczowa-mam

15. loath

loath Naśladowca mistrzów

Witam cichym popołudniem ;)

SP zostało 25, chwilowa przerwa w kukułkowaniu, bo coś nie chce mi pszczela wykukać, a szkoda mi wsadzać do burdeliku cztery punkowe... Jeszcze jutro spróbuję może :)

Ze skrzynki XL z najnowszej misji (tak, XL - z pierwszego zadania za wełniaste) wyskoczyły dwa złomy :inlove: i nawet jeden pędzel (choć tych mam sporo, bo na razie i tak użyć nie mogę :p ). Z tej XXLki za pszczelą wyskoczył jeden złomik. I tym sposobem mam 4/5 potrzebnych do wybudowania czwartej kotlarni ;)

Żeby zakończyć w 100% misję najnowszą brakuje dwóch pszczelich - a ja chciałabym jedną, bo na pnączu mi nie zależy, a różowy staw się przyda (choć szczególnego parcia nie mam na niego) no i 2 skrzyneczki XXL może też coś przyniosą fajnego :p

16. chrumcia91

zapomnialam ze galaretka stracila swoj czas i musialam te 18 minut czekac.... no ale zaraz urosna kolejne sztuki.
    pszela cip cip gdzie jestes?:D

EDIT:z 4 zwyklych wyszly mi 3 długouche wow :D

Ostatnie edytowanie: 15 listopada 2014
    malinarp lubi to.
  17. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

jak zdjąć z drzewa pszczelą kukułeczkę????????????:oops:

malinarp lubi to.
  18. chrumcia91

wchodzisz w drzewo mądrości i jest ona na runie tam gdzie inne kolorowe zwierzaczki byly wczesniej dostepne ;)

malinarp lubi to.
  19. nana290159

nana290159 Książę forum

Gole pnacze czeka na punki.

chrumcia91 lubi to.
  20. chrumcia91

im dluzej robie te kukulki tym wiecej ich mam(tych zwyklych) 8)
    4 zamaskowane wlozylam, moglyby przeskoczyc :inlove:

malinarp lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.