EVENT: Kukułcze tajemnice

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 13 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chris975

chris975 Fanatyk forum

I udało się :) mój najlepszy miks na koniec :)

Poszło 443 SP ale początkowo szły same zwykłe i trochę tych z 1 i 2 pokolenia zostało :)
    Powodzenia walczącym! :)

2. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Niby trudność średnia,ale chyba mój serwer pechowy nie mam takich fajnych przeskoków jak tu czytam i oglądam na forum gratki tym co się udaje :) Co prawda brakuje mi 1 kukułka pszczela 3 punkukukułki i 8 zamaskowanych,ale coś słabo mi idzie,może jutro będzie lepszy dzień na miksowanie ;)

patrycja9922 i Sookie lubią to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

z 6 zagrod ze zwyklymi jajami same wełniaste :p
    no ale 20 welniastych akurat mialam do operacji kkulka 1 zad wiec mam +25 SP za to ;)
    poki co robie ze zwyklych ;)

4. azikowo

azikowo Fanatyk forum

pewnie nie:) ale mnie i tak cieszy, bo jest to moja pierwsza różowosć:)

5. Dorota1020

Dorota1020 Analityk forum

Gratki Sąsiedzie :).

patrycja9922 i chris975 lubią to.
  6. nana290159

nana290159 Książę forum

Wrocilam do domu i zaczelam zabawe, na razie z jaj.

patrycja9922 lubi to.
  7. ryzio

ryzio Weteran forum

wow rewelacja! gratki !:) takie cuda mogłyby pojawiać się przy każdym zbiorze :D

patrycja9922, Sookie oraz juliuszka lubią to.
  8. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

No, w balonie za parę drzewek cukrowych wystawie, powinien zejść, dwóch nie potrzebuje.

jeszcze jedna pszczela i nowa misje idzie do zakończonych.

patrycja9922 i moni15382 lubią to.
  9. loath

loath Naśladowca mistrzów

Może pokombinuj z oazami na innej łące? Ja tak ganiam ;) I znów ze zwykłych mi punkukułka wyskoczyła - to już czwarta :inlove::p

patrycja9922, Sookie oraz ryzio lubią to.
  10. chrumcia91

ja chyba zbiore ostatnie i ide spac :p jutro poszaleje cos ;) moze bedzie lepszy dzień :)

patrycja9922 lubi to.
  11. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Tak jak pisałam wcześniej dlubię sobie pierwszy raz przy kukułkach. Raz jest lepiej, raz gorzej. Wyciągam SP z kukułkowych misji. Zejść ze stanu tych kukułczych jajek nijak jednak nie mogę. Co zbiorę jakąś zagrodę, to znowu jest ich ponad 20 tys. sztuk.:eek: Z super paszami idą w parze imprezówki . Trafiłam więc trzy razy blackpota. Fajerwerki przy pomarańczowych rybach i porcji quiche ?? :eek:xD Przesada.xD Widziałam w przelocie kwiatoładowarkę i wesołego tulipana , ale nie dla psa kiełbasa :cry:Aż koło zaczęło szwankować, tak się wszyscy rzucili kręcić xD
    P.S. Mam czerwoną fabryczkę. Druga kukułka w pasiastym ubranku nijak nie chce się wykluć-.-

patrycja9922, Mojabonanza oraz ryzio lubią to.
  12. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Kolejna punky ze zwykłych :):)

I jeszcze jedno, co to jest ten blackpot, nie rozumiem co to jest, główna nagroda,a le w jakiej postaci?

patrycja9922, Anhedrea oraz juliuszka lubią to.
  13. chrumcia91

ja sie klade spiochac za moment. ostatnie tylko zobacze..łojoj, poszlało... ze zwyklych z 4 oaz mam 2 zwykłe, 4 wełniste, 1 pszczela!, 1 punkowa i 2 zamaskowane...no dobra poczekam na jeszcze jeden zbior :D jak tak dobrze idzie

aa i kolejne 2 oazy to tez ze zwyklych-2 zwykle, 2 wełaniste i 1 zamaskowane :D

patrycja9922 lubi to.
  14. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Nie dopisalam trzeciego blackpota. Ten jest ok 200% PD 8)
    Idę wybierać pisklęta z domków.;)

patrycja9922 lubi to.
  15. chrumcia91

czekam 18 minut zbieram i ide spac :p sie rozbujaly raptem :p

patrycja9922 i ryzio lubią to.
  16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Koniec SP :cry: Brak 2 pankukułek i 2 pszczelich -.- Najwyżej następnym razem dokończę-za kaczym stawem jakoś tęsknić nie będę xD TS-y postawione,dobranoc.walczącym w oazach powodzenia życzę 8)

patrycja9922 i moni15382 lubią to.
  17. nana290159

nana290159 Książę forum

Jeszcze nie kupilam SP i chyba od tego teraz zaleza przeskoki, ja z jaj mam bez!

patrycja9922 lubi to.
  18. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

mam pytanko:skąd bierzemy kukułki (te jaja co początkują wszystko)??????????????????
    nie pamiętam,a córa nie ma w ogóle i nie wie skąd wziąć:oops::oops::oops:

patrycja9922 lubi to.
  19. marmlada

marmlada Fanatyk forum

A ja pszczelej dalej nie ujrzałam, a że prąd mi zaczyna świrować i w ciągu ostatnich 30 min 4 razy mi prąd zabralio_O:eek:, to kończe na dziś z kukułkami, nie będe lapka męczyć. Na pocieszenie z imprezówek wykręciłam czerwoną zagrodę dla osiołków (moja trzecia:)) szkoda, że do złotego osła tyle szczęścia nie miałam. Zyczę wszystkim udanych zabiegów w oazach i zmykam ;).

Kukułki wyskakują przy okazji zbiorów zwierzaków z zagród i produktów z warsztatów (jakichkolwiek). A ilość kukułek zależy od podstawowego czasu "dojrzewania" danego zwierzątka czy produktu - im dłuższy czas - tym więcej kukułek.

patrycja9922, Sookie oraz ryzio lubią to.
  20. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Z zagród i fabryk przy zbiorze oprócz zwierzaków czy produktów zbierasz przypisaną ilość kukułek do czasu wzrostu zagrody/fabryki:)

patrycja9922 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.