event księżycowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kacperek50, 27 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

powinienem otrzymać 3 drzewka Santorini i nie otrzymałem gdzie mam szukać w zakładce drzewa tego nie ma robi się zadanie a nie otrzymuje się nagród,co jest grane

2. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

fakt, ja nie otrzymałam 500 skrzyń i też pytam co jest grane?

3. _Jacqueline_

_Jacqueline_ Młodszy ekspert

Tropikalne drzewo zagadkowe Santorini - jak sama nazwa wskazuje, zagadkowe i tropikalne, więc znaleźć można je w zakładce drzewa na Bahamaramie. Przy ikonce drzewka w zakładce, kiedy jesteśmy na Bahamaramie, bo nigdzie nie będzie go widać tylko tam, jest informacja, jakie drzewka mogą z niego wyrosnąć.

A skrzynie znajdują się w dziale dekoracji jako towar konsumpcyjny jeśli się nie mylę. Nie pamiętam dobrze, bo już użyłam.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

_Jacqueline_ dziękuję za pomoc.

Dokładnie tak jest jak napisałaś w obu przypadkach.

zoafi sprawdź proszę dokładnie w zakładce "Towar konsumpcyjny".

kacperek50 czy zagadkowe drzewa zostały odnalezione czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

sprawdziłam w zakładce, nawet się zalogowałam po raz drugi i niestety skrzyń nie ma

i jeszcze co zauważyłam. Czwarty plusik (pierwszy z prawej) ma informację "i" niezgodną z tym co pobiera. Krok 1 miał mi zabrać 100 roślin, zabrał 200, krok drugi (nie pamiętam ile mi zabrał, ale nie dał skrzyń, jestem na kroku 3 i ma wg "i" zabrać 200 roślin a tymczasem żąda ode mnie 300. Coś tu chyba nawaliło?

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 maja 2018
  6. SMOD_Atena

zoafi jeśli zadanie zostało wykonane, skrzyń nie otworzyłaś i nie ma ich w inwentarzu to napisz proszę zgłoszenie do PT: Pomoc Techniczna, w pozostałych sprawach również. Tam wszystko zostanie dokładnie sprawdzone. Na przyszłość otwieraj proszę własny wątek.

Czy Autor tego wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

7. _Jacqueline_

_Jacqueline_ Młodszy ekspert

a nie wiem, czy nie trzeba być w strefie pełni żeby otworzyć te skrzynie? Bo na normalnej farmie i wyspie chyba ich nie widać, tylko jak jest się na polach pełni?

8. SMOD_Atena

_Jacqueline_ w strefie Pełni czyli na głównej łące i w Grzybowym lesie nie ma dostępu do zakładki Dekoracje, jest jednak na wszystkich pozostałych częściach farmy i wyspy, i jeśli tylko skrzynie są w posiadaniu Gracza to na wszystkich tych częściach gry wyświetlą się w zakładce Towar konsumpcyjny.

Nie tego jednak dotyczy ten wątek, zaśmiecamy go tylko nie pomagając w niczym jego Autorowi.

kacperek50 czy masz jeszcze jakieś pytanie odnośnie zagadkowych drzew?

9. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.