Event komix VIII

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Zapominajka, 11 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zapominajka

Zapominajka Okazjonalny autor

Witam,
    Nie rozumiem, dlaczego w momencie jak nie odpowiadam jeden dzień to temat od razu jest zamykany ?? Ja nie żyję tylko farmą i mam swoje sprawy, nie siedzę ciągle na forum bo nie mam na to czasu.
    Dostosowałam się do rad "Gra nie działa" wyczyściłam ciasteczka, przeglądarkę mam najnowszą itp. ale skrzynek dalej nie mogę otworzyć.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam, czasami gry gracz przez dłuższy czas nie odpisuje w wątku który założył, uznajemy, że problem został rozwiązany i go zamykamy.
    Jeśli chodzi o skrzyneczki, to ja wczoraj "otwierałam" swoje i odbyło się to beż żadnych problemów.
    Na głównej łące, poprzez pasek weszłam w zakładkę z ozdobami, następnie kliknęłam na opcję z towarem konsumpcyjnym i kliknęłam chyba na użyj. Jeśli Tobie nie udaje się skrzynek otworzyć, zapraszam do skontaktowania się z naszą Pomocą Techniczną.

3. Zapominajka

Zapominajka Okazjonalny autor

No ok teraz się otworzyły :D Nie wiem dlaczego ale już sprawa załatwiona, dziękuję można zamykać:)

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Bardzo się cieszę, że się udało otworzyć skrzyneczki :) Również dziękuję, życzę udanego weekendu i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.