event komiksowy2

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasia750, 15 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasia750

kasia750 Hrabia forum

event miał sie rozpocząc o 14 ,o 13:58 właczyłam dopalacze i miałam rozpocząc zbiory i co? prosze event przesuniety na jutro ,na 11 co teraz?

2. -monikach81-81

-monikach81-81 Forum Pro

czy drzewa dojrzala moga stac do jutro nie ruszane

3. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Myślisz , że to kogoś obchodzi?????????>:(Też odpaliłam dopalacze (drogie ) całe szczęście , że nie aktywowałam pnącza bo bym się pochlastała chyba szarym mydłem >:(>:(>:(>:(>:(>:(

Ewusia51 lubi to.
  4. Olenka121212

Olenka121212 Forumowy żółtodziób

gdzie jest inf?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

6. farmerita16

farmerita16 Czeladnik forum

Też zostawiam drzewa do jutra, mogą stać.

7. kasia750

kasia750 Hrabia forum

kto odpowie za nasze dopalacze?

8. -monikach81-81

-monikach81-81 Forum Pro

dzieki za odpowiedz o drzewach. pozdrawiam

9. SMOD_Atena

Kasiu nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie,być może twórcy gry wymyślą jakąś rekompensatę,ale ja za nich wypowiadać się nie mogę i nie wiem co zadecydują w tej sprawie.
    Też nie jestem zadowolona,chociaż dopalaczy jeszcze nie "zjadłam",jestem przezorna i przed pojawieniem się zegara eventowego nigdy nie włączam bonusów,itd...a nawet odczekam zawsze z 10 minut,ale na jutro mam inne plany.No cóż trzeba będzie czekać do jutra i realne plany najpierw zrealizować,event tak szybko nie ucieknie,a gdyby nawet to real najważniejszy :)

Ostatnie edytowanie: 15 stycznia 2015
  10. kasia750

kasia750 Hrabia forum

no cóz dzięki nie mam żalu do moderatora ale to nie jest w porzadku w stosunku do nas graczy tak czy owak dzieki Ateno za odpowiedz

11. SMOD_Atena

Ja również dziękuję za wyrozumiałość,cierpliwości życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.