Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Można użyć tylko jednej.

2. -pablolandia-

-pablolandia- Książę forum

Zwierzątka idą bajecznie, 40tyś z pierwszego zbioru i teraz spokojnie po brakujące 20tyś :)

3. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Zakonczylam 3 zadanie, musze przyznac że nie wierzylam ze zrobie,a tu w pare godzin skonczone,sama nie wiem skąd to wszystko poleciało hihihihi.Czas siać by jutro skonczyc event:))))

4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ups.. Przepraszam. Musiałam coś źle nacisnąć.Dzisiaj mam pewne problemy z netem. :)

5. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

Gratulacje:D

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

ja wole poczytac. FAQ..objrzyj ile duzych pol mozna postawic
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/super-pole-i-pole-zwykłe.10485/#post-36488

7. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

2 razy liczyłam i mi wyszło 41 zagród na leśnejo_Oo_O

8. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Masz rację,sama zajrzałam teraz do poradnika:) Kiedyś ręcznie ustawiałam,czasem budowniczym i nie wiem,coś robię źle:)
    W takim razie jeszcze 1 polankę świetlików będę potrzebować:)
    Dziękuję:)

Czemu niki napisała,że ona tam 40 nie umieści?
    To do tej pory byłam i na Bahamie i na leśnej 1 zagrodę do tyłu,ale za to 4 drzewka więcej weszło:) z tego wynika:)

9. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

I słusznie. Moje megazagrody dojrzały bez dopingu xD
    Ale dzisiaj nie miałam już cierpliwości :p

10. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Nie zmieszczę, bo tam wyliczyłam dokładną ilość drzewek, którą chcę i ich nie usuwam. :D

11. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Rozumiem:)

Liczyłam teraz swoje zagrody i warsztaty,które można ustawić podczas eventu wychodzi mi tak:
    Słonie(warsztaty) zbiorę 2 razy z dopalaczami będzie 41 760 TPD oprócz słoni mam tam 2 anakondy,pióra papuziex1,leniwce zwykłe x4 oraz 1++,2 zagrody wielbłądów:)-tych wszystkich zagród i fabryczki piór nie liczyłam ile dadzą TPD natomiast policzyłam zagrody z leśnej i 3 tartaki i tam będzie z tego 34 602 PD z dopalaczami:)
    Stoją jeszcze zagrody na głównej i kilka na dzikiej:),ich nie liczyłam do puli PD, więc wynika mi z tego,że za 1 zbiorem będzie więcej niż 60 000 PD/TPD uzbierane:) Więc za dużo zwierzaków poustawiałam,ale przydadzą się:)
    Mam nadzieję,że nie pomyliłam się w obliczeniach.

12. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

wiem, wiem :)
    no cóż ja niestety nie dorobiłam się jeszcze takiego dobytku ale wszystko przede mną moja polana w chwili obecnej wygląda tak:
    http://www.iv.pl/images/78200065943371871148.jpg (a na co dzień pola zajmują drzewka solne XXL)

roślinki zebrane 250 ładunków na stanie za 13 minut kończę 4 zadanie

13. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

14. mahartka

mahartka Baron forum

no to udało się zebrać ponad 46 tyś z drzewek :) teraz 3 godziny do 2go zadania a potem na wieczór zagrody i jutro odpalam 3cie zadanie :)

15. ewzaw22

ewzaw22 Czeladnik forum

U mnie zaraz zbiór roślinki i będzie 2 zadanie zakończone odpalę 3 i ile nazbieram tyle będzie choć CMJ by się przydał bo od powrotu do gry staram się nadrobić i porobić małe zapasiki w stodole a dzemiarnia na 3 poziomie jak i długo jeszcze na nim będę,popełniłam teraz błąd bo jeszcze przed eventem zjadłam 8 szt CMJ i zagryzłam babeczką i teraz się marnuje bo na 3 polach zagrody ,mam teraz trochę wolnego więc po 3 zadaniu jak najszybciej wysieję badyla i wrócę do robienia zapasów i troszkę też sprzedaję żeby podgonić sianogrosze ,2 lata przerwy w grze swoje zrobiło i w sumie cieszę się że i tak uda mi się wykonać event ,nie zrobiłam tylko w całości tego z hibiskusem ,ale resztę miałam.Jak tak sobie czytam to aż zazdroszczę tym którzy mają takie spore zapasy SN bo u mnie z nim zawsze krucho ,ale jeszcze kilka zadań w spóldzielni nie ruszonych więc znowu za jakiś czas coś wpadnie.

16. [Szalonyfarmer]

[Szalonyfarmer] Forumowy żółtodziób

Te eventy robią coraz durniejsze,dlaczego nie można zacząć od nowa nieukończonego zadania tylko przechodzi się do następnego.? Mam to gdzieś,nie warto tu grać,tym bardziej cokolwiek kupować.

17. pauliska84

pauliska84 Aktywny autor

CMJ jest do wygrania w 3 zadaniu więc zaraz 4 Ci wpadną do spiżarni :)

18. To jest Twoja decyzja chcesz to grasz i się bawisz, nie chcesz to się nie bawisz.:sleepy:

Gra się rozwija i zadania są coraz bardziej rozbudowanie, gracze się dobrze bawią ja zresztą też, więc liczę że jednak przemyślisz swoją decyzję :)

Powodzenia wszystkim życzę i ukończenia eventu :)

19. halina415

halina415 Ekspert forum

mozesz usunac chmj ze slotu czesc Ci sie wróci do stodoly

20. [Szalonyfarmer]

[Szalonyfarmer] Forumowy żółtodziób

Jak to ma się nazywać rozwój to ja jednak podziękuję.
    Miłej gry życzę innym.
    Powodzenia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.