Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Takie pytanie jest średnio co dwie strony tego wątku 8)
    Zerknij do tabelek: KLIK :)
    Ogólnie najbardziej opłacalny jest dżem wielkanocny i wieniec wiosenny, każdy daje +30% PD ze wszystkiego i wszędzie, więc też z drzew na baha :)

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Pomarańczowych :inlove:[​IMG] Połowa 3 zadania za mną xD

3. kgospoda

kgospoda Forum Pro

z wielkanocnym i wieńcem to tylko i aż 228 punktów na zagrodę :) tylko masło, papuzie, tartak i wyższe pomarańczowe tyle dają

pretorianka lubi to.
  4. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Imponujący widok. Niesamowite.:) Sama wyhodowałaś tyle alpak ? :):eek: Ja mam raptem trzy, czy cztery w pomarańczu. :oops:xD Rzeczywiscie. Dwa razy i masz 100% PD do zadanka. Gratulacje :)

gosiagosia60 lubi to.
  5. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

Powitać wieczorową porą
    Brakło mi 11tyś do zakończenia 3 zadania, ale odpaliłam je wieczorem więc do rana reszta zwierzaków dojdzie - nie problem, na noc czerwona kapusta - trochę do zadania, trochę na wypadajki i jakoś będzie. Na kole tak sobie, dużo razy pokazał się nowy kwiatek, ale omijał mnie z daleka za to pozostałe pchały się "drzwiami i oknami" więc trochę ich nazbierałam. Jak na razie to OK aby reszta dobrze szła czego wszystkim życzę.

6. gosiagosia60

Dziękuję ;)Trochę sama wyhodowałam,trochę dokupiłam ale się opłaca ;)Edit:Chyba mam 28 zagród o_OKiedy ją zrobiłam? :eek::D

Ostatnie edytowanie: 16 stycznia 2015
  7. .elom.

.elom. Ekspert forum

Zi-zje-eee nie pomo-że - jest taki ale przy 20to godz. zbiorach nic nie daje dlatego że działa tylko 12 godzin.

8. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Ten produkt zjada się jak już drzewka będą gotowe do zbioru-pomoże:)

9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja tak siedze i siedze i rozkminiam jaką strategie obrac :p jutro i pojutrze wszystko mi psuje uczelnia... ale zdecydowalam ze chyba zamiast co te 4-5 godzin zagladac to rzucę dzis superpola na noc i jutro jak wroce kolo 19-20 to akurat urosną, tylko czy mi sie to oplaci? musze i tak lapka wziac bo drzewa bede miala na 7 a przed 7 musze wyjechać a czas mam do 11 na 1 zadanko :( drzewka ogarne tylko co potem, nie wiem czy bede miala czas zeby zagladac na farme na zajeciach.
    najgorzej ze w niedziele musze jakos zagrody wystawic na poniedzialek rano-w poniedzialek i wotrek beda zagrody na polach a we wtorek eventowka i tu jest problem...w srode wyjezdzam i dopiero kolo 17-18 bede na farmie a kapuchy jeszcze brak i kregu...hmmm

siac na Superpolach czy na malych i zagladac ? co lepiej wyjdzie?

0olimpia0 lubi to.
  10. juliuszka

juliuszka Generał forum

A ja do Was z kolejnym pytaniem:

Czy sówki latają bez przeszkód ?

Jakoś moje gdzieś się zapodziały i dolecieć nie potrafią -.-

11. iwonanana

iwonanana Baron forum

Nie mam jeszcze pojecia ile mi sie uda dozbierac z zagrod, mam alergie na liczenie i bede jutro stawiac po kolei, to, co ma najwiecej punktow. Kilka mega i tartaki stoja, reszte podopycham czym sie da, na pewno zabraknie miejsca na wszystko. Wazne, zeby przejsc do nastepnego. Kwiecie rozsiane na wszystkich lakach, ale chyba rano zbiore, nie pali sie przeciez.

12. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Dwa zadania za mną. Siałam tylko na głównej. Zobaczymy jak będzie z trzecim ;)

13. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Czarno widzę siebie 3 zadanie na czas nie wiem czy uda mi się zebrać 60 000 chcę odpalić dzisiaj zegar około 22 bo mam trochę zwierząt do zebrania. Jeśli się nie uda trudno będzie mniejsza nagroda.

14. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Nie wiem ja 1 wysłałam, nie wiem czy doleciała a i przylecieć też z odpowiedzią zwrotną nie przyleciało:)

Event w toku:)

15. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

No i są jeszcze te mega zagrody z pociągu, np. mega koziarnia pomarańczowa daje sporo PD, ale jak pisałam mam ich za mało.

kgospoda lubi to.
  16. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Aga - co Ty piszesz ? Czy Ty naprawdę nie potrafisz przeczytać tekstu ze zrozumieniem ?
    Kogo ja tam nazywam "fujarą" ?
    Gdzie Ty widzisz takie określenie, skierowane do kogokolwiek ?
    Po prostu poprosiłem, o wskazanie jednego postu, zaczynającego się od słów : "Ale ze mnie fujara (...)"
    Nikt takiego postu nie wskazał, co znaczy, że fujary w naszym gronie nie ma ... czego tu nie rozumiesz Aga ?
    A może nie tylko nie rozumiesz tego co napisałem, ale również inaczej interpretujesz określenie - "fujara" ... więc wyjaśniam, że wg. słownika języka polskiego, jest to człowiek niezaradny i ślamazarny KLIK
    I jeszcze raz powtórzę, że nikt takiego postu nie wskazał, więc niezaradnych i ślamazarnych tu nie ma.

Event powoli do przodu. W oczekiwaniu na upływ czasu z zadania trzeciego, intensywna uprawa rośliny eventowej.
    Na jednym polu, bo jedno pole wystarczy, aby skompletować potrzebną ilość w terminie, a nawet grubo przed.
    Reszta farmy nienaruszona. Do ukończenia zadania trzeciego 21 godzin i to powinno wystarczyć do zebrania rośliny eventowej i zamknięcia ostatniego zadania.

ryba4862 lubi to.
  17. gosiagosia60

xDxDxD A ja te mega odsyłałam z powrotem,bo brzydkie :oops::p-.-:cry:Ale człowiek głupi czasami..:D

18. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

To jeszcze nie skońcyłaś eventu ? guzdrzesz się jak zwykle :D

pretorianka i gosiagosia60 lubią to.
  19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Aleśmy dziś dowcipni.
    Pomoże, pomoże - wystarczy zjeść dwa.
    Elementarne xD

NASTKA.BURAN i pretorianka lubią to.
  20. juliuszka

juliuszka Generał forum

Sówki już latają !
    Nagle doleciały do mnie 3 (dwie moje i jedna kontrolna).
    Wszystkie w tej samej minucie.
    Może miały jakieś blokady pozakładane albo hamował je opór powietrza ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.