Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Dzięki,bedę szukać przy innych roslinach.

malinarp lubi to.
  2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Z warsztatów tylko punkt zbioru papuzich piór, wytwórnia masła orzechowego i tartak bobrów.

malinarp lubi to.
  3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Z warsztatów to: pióra papuzie,warsztat masła orzechowego,tartak bobrów oprócz tego mroczne zagrody:)

4. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

jeśli tylko małpek Ci brakuje to je kup na targu, można !

5. kgospoda

kgospoda Forum Pro

wszystko co mam na farmie poza kurnikami - akurat wychodzi, że mam bez nich ok 120 zagród ;) (w tym 18 kameleonów :) i 2 megażółte, 2 tartaki)
    na wyspie - 4 fabryczki masła, 1 pióra, i zwykłe wielbłądy, małpy i pandy

moja farma zamieni się w zoo :DxDxDxDxD

agbiko, zzizzie oraz -norbijas- lubią to.
  6. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Ja muszę zbudować fabryczki masła:) oprócz tego mam inne fabryczki i kilka zagród:)
    A na farmie to też powystawiam co mam,ale nie liczę,nie wiem co z tego wyjdzie:)
    Dzięki:)

malinarp lubi to.
  7. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Zadanie nr 3 zaliczonexD
    Teraz nudna część ewentu.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak już wyżej napisali Gracze i jest napisane w poradniku,oprócz zagród do zadania 3-go będą doliczane PD z :
    wytwórnia masła orzechowego, punkt zbioru piór papuzich, tartak bobrów. W zadaniu zaliczane są również zbiory z mrocznych warsztatów oraz megazagród.

9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A czy wiadomo coś na temat jakiegoś odszkodowania dla nas za spóźniony event?

malinarp, _Olenka47 oraz gosiagosia60 lubią to.
  10. Merrick

Merrick Ekspert forum

nie mam nie stać mnie

malinarp lubi to.
  11. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Wiecie, co Wam powiem - mam serdecznie dość tej gry.
    Dziś miałem taki oto przypadek:
    zebrałem wszystkie sowy i gapy, bo smoki zostawiłem sobie na zagrody, poszedłem do miasta załączyć event i premium, żeby nie było to tamto i wróciłem na ozdobny. Wyciągnąłem kombajn i kliknąłem, żeby zebrać itemy, a tu ZONK. W czasie zbioru podświetliła mi się leśna polana i zebrało mi drzewa JEDEN RAZ!!!!!, które były tam od ok. 3-ch miesięcy, bo czekały sobie na 5 X PD z drzew.
    1-sze zadanie się zakończyło oczywiście, bo miałem tam ok. 400.000 PD. Pobiegłem szybko wyłączyć premium i co się okazuje? - Zebrało wszystkie drzewa ze wszystkich pól.
    Normalnie mam dość!!!!!:cry::cry::cry::cry:>:(>:(
    Zamiast zebrać przy evencie 5XPD z drzew ok. 20 mln, dostałem tylko ok. 400.000.

12. Merrick

Merrick Ekspert forum

włączyłam

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na chwile obecną wiemy tyle,ile jest napisane w OO :
    "Planujemy również przygotować kod bonusowy dla graczy, jednak aktualnie nie posiadamy informacji, co kod miałby zawierać".

14. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

To straszny pech . Też tak miałam raz i napisałam do pt , które mi odpowiedziało , że byłam za szybka i nic , kompletnie nic do nich nie trafiało , że robiłam tak jak trzeba >:(. Miałam straty kilka milionów pd , ale co ich to obchodzi >:(

15. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

może dostaniemy słoiczek dzemu xD

16. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Ewunia ja do nich nie zamierzam już pisywać, bo ostatnio też się wkurzyłem, jak cebula ze wszystkimi dopalaczami i pnączem rosła mi 49 min. Pisali, wyliczali i im tak właśnie wychodziło.
    Przy następnym odpaleniu pnącza za 96 godz. już było normalnie tzn. dochodziła w sekundę - myślałem, że naprawili. Ale dziś znów ZONK - cebulka co prawda już bez pnącza, dochodzi u mnie w 51 min ze wszystkimi dopalaczami i ulepszeniami.
    Nie będę już tam pisał, bo szkoda moich nerwów.

17. renia111979

renia111979 Moguł forum

też tak miałam, więc witam w klubie, tyle że do Pt nie pisałam, bo po co??, skoro takie problemu, nawet jeśli są sprawdzane to i tak jest wina gracza ;)xDxD

a tak w ogóle witam
    i nawet nie wiecie jak się dziś ucieszyłam, że pracuje xDxDxD, po dzisiejszym akcji z premium i doliczaniem do zadania, chociaz najgorsze przesiedziałam sobie w pracy (a dokładniej postałam ) :p

18. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

wie ktos po ile FL beda te malpy do kupienia ?

19. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

Małp nie kupisz za fl, bedziesz jedynie mógł skończyc zadanie z małpami za fl

_Olenka47 lubi to.
  20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaj Reniutku:D
    choć raz jestem szczęśliwa,że nie stać mnie na premium:D

_Olenka47, malinarp oraz renia111979 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.