Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

No i fajnie żółte kameleony może będą ale co z tego jak nie mam zwykłych :)

2. jakleci.natalia119

jakleci.natalia119 Aktywny autor

wynik imponujący;)

agbiko lubi to.
  3. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Nic imponującego, po prostu premium mam :) Poprzednio, kiedy nie zbierałam drzewek przez 3 miesiące, miałam ponad 14 mln :)

4. lussi_ja47

lussi_ja47 Czeladnik forum

wlączylam zegar przed poludniem dzis a teraz patrze , ze zostalo mi tylko 4 godziny, nie wiem czy cos zrobilam nie tak? Myslalam , ze 24 godz, czyli do jutra mam czas z pierwszym zadaniem....moze wkradl sie bląd jaki:)A moze idzie w lewą stronę????

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

*ewa* i malgosia355 Wasze posty usunęłam jako 0ff-top,ponieważ nie były w temacie obecnego eventu.Proszę o rozmowy w temacie.

6. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Event trwa przecież dopiero 5 godzin o_Oto znaczy , że to następny błąd >:(. U mnie do końca 19 godzin

7. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

19 h do końca wyprzedaży składników specjalnych jest a event jeszcze 139 u mnie.

PS Skończył ktoś już?:p

8. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Pisałam o włączonym zegarze do 1 zadania , że niemożliwe są 4 godziny do końca ;)

agbiko lubi to.
  9. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

kto mało płaci dalej zajedzie wszystkim użytkownikom konta premium sorki boli ale trza iść naprzód śmiała buśka ;)

10. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Uff, ogarnęłam xD
    W odpowiedniej kolejności wywaliłam jedne przetwory, wstawiłam drugie i odpaliłam czasówkę nr 2 xD
    Drugie przetwory wstawiłam podwójnie - niektóre zagrody rosną dłużej (nawet babeczka by nie wystarczyła), a później to już na bank bym o nich zapomniała.
    Okazuje się, że z moich mega paskudztw, pomarańczowych garbusów z niewielką domieszką pand, jakichś tam pomarańczowych osłów oraz stada kameleonów (nie chciało mi się szukać innych zagród i kombinować) dostałam ponad 30 tysi PD. Więc teraz tylko drugi rzut, już na luzie (częściowo na SP) - i trójka będzie z głowy.
    Badyl rośnie tam, gdzie nie stoją zagrody. Zostawiłam kotlarnie i oczywiście baobaby - teraz już spokój i lekkie ziewanko ;)

gosiagosia60, agnieska oraz ryzio lubią to.
  11. ryzio

ryzio Weteran forum

u mnie pierwsze zadanko zaliczone :) zbieram teraz tego badyla do drugiego zadania, żeby odpalić kolejną czasówkę :)
    dziwi mnie tylko jedna rzecz... odpaliłam to kasztanowe pnącze, pożarłam białą niewinność, a róże rosną mi na SP aż 30 parę minuto_O ostatnio dojrzewały w sekundę.

bari06, agbiko oraz Esterka23 lubią to.
  12. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

Mam pytanie ,czy żaglownia i młyn też dają punkty,to chyba nie warsztaciki.Może ktoś mi odpowie.;););)

13. chomcio40

chomcio40 Zaawansowany

A kerstol zjadłaś?

14. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

ale ze mnie gapa nie odpaliłem pnącza biedne zwierzaki no cóż 55% zrobie

15. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Jakie zagrody miałaś na farmie i Wyspie?

I co w slotach,co miałaś,co usunęłaś:)
    U mnie i tak będzie kiepsko:)
    I jakim cudem już wykonane zadanie 2:) Podziwiam i gratki:)

16. juliuszka

juliuszka Generał forum

Nikt nie każe kupować premium.
    Dla mnie osobiście są korzyści:
    - wieczna woda,
    - dodatkowa perfuma przy klonach,
    - więcej ofert na targu,
    - automat do zbioru drzewek stojących baaardzo długo
    i dużo więcej

Na farmie jestem przecież codziennie więc dziennie kosztuje to niecałe 43 grosze ;)

17. ryzio

ryzio Weteran forum

kerstolu (czy jam mu tam :p) nie jadłam:p ale to tylko 5%, więcej daje biała niewinność. To jest możliwe, że nie jedząc kerstolu miałabym aż taką różnicę jeśli chodzi o czas dojrzewania? jakoś mój mały mózg nie jest w stanie tego pojąć :D

bari06 lubi to.
  18. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Na farmie miałam mega paskudztwa, siedem żółtych, jedną pomarańczową i jedną zwykłą. Do tego 18 kameleonów, trzy pomarańczowe osły, dwa czerwone (nie mam pojęcia, skąd mi się wzięły) i osiem zwykłych (miałam je wywalić i dać coś cenniejszego, ale w końcu zapomniałam).
    Na wyspie 12 pomarańczowych garbusów, dwie pomarańczowe pandy i 13 zwykłych. Masło orzechowe też zapomniałam wystawić.
    W slotach miałam przedtem białą i kerststol, bo pierwsze 2000 badyla siałam na SN. Przed zbiorem zwierzaków wymieniłam (znowu, niestety) na dżem i wieniec.
    Drugie zadanie szybko poszło, bo na SN z baobabów - mogłam się niby nie spieszyć, ale naprawdę mam już szczerze dość tej gry, więc cierpliwość mi spada do zera.

pretorianka lubi to.
  19. juliuszka

juliuszka Generał forum

Uprzejmie donoszę, że skrypt zadziałał !
    Mam zaliczone pierwsze zadanie i wszystko dopisane !

20. agnieska

agnieska Ekspert forum

to jesteśmy 2 gapy :sleepy:-.-

smerf41 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.