Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

mi tez troszke brakuje,mam 5 baobabow i spokojnie dzis przed północą skończę zadanie bo ponownie xxl beda gotowe do zdjecia, gorzej z zagrodami w zyciu nie uzbieram 60000 w ciagu tych 24 h

2. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Czyli inne warsztaty "stare" poza tymi wymienionymi nie dają PD? A co ze zwykłymi zagrodami i różowymi wszystkich zwierzaków? Przepraszam za takie głupie pytania ale ostatnio jestem mało czasowa i wpadam na farmę jak po ogień:)

-strzalka- i gretag lubią to.
  3. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

Mroczne zagrody-fabryki

4. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Bardzo dziękuję za informację i za ostrzeżenie. Miałam zamiar wszystko wystawić jak leci , to byłabym zdziwiona:)

W megazagrody w pociągu za bardzo się nie bawiłam to za bardzo nie poszaleję :)

5. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

Witanko, ja drzewka mam juz zrobione , łatwizna :p gorzej z zagrodami , chyba nie będzie łatwo :(
    Grzeczny ale mroczne chyba można wystawić :p, jak jestem w błędzie to napisz proszę

6. michav765

michav765 Stały bywalec

Uf udało się:D60.000 tys PD zaliczone.Warto było wszystko policzyć przy stawianiu drzew dzięki temu ani strata dopalaczy ani czekanie dzień dłużej nie zaszkodziło wykonaniu zadania.Wypadajek na początek mam tylko 85 bo ponad 30 mega zagród czeka na zadanie 3:).

_Olenka47 lubi to.
  7. GRZECZNYCHŁOPIEC

Można :)

W zadaniu 3 zbieramy PD z zagród, jednak kilka starszych warsztatów również wpływa na postęp zadania, są to np.: wytwórnia masła orzechowego, punkt zbioru piór papuzich, tartak bobrów. W zadaniu zaliczane są również zbiory z mrocznych warsztatów oraz megazagród.

Zoba jeszcze to :)

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/ewent-komiks-7.15324/

-strzalka- i ross2 lubią to.
  8. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

dzięki :)

9. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Pierwsza czasówka zaliczona za jednym zbiorem,zagrody wystawione i rozsiew eventówki.

0olimpia0 i _Olenka47 lubią to.
  10. dosias

dosias Generał forum

ja niestety nie uzbieram 60,000tys bede miała ok 54tys, u mnie rowniez pojawiło sie pnącze tylko brak do niego śpiewajacego tulipana i nowego kfiatka, z zagrodami 60 tys rowniez nie mam szans by zdobyc, areokwiecie posadzone

11. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Rozumiem, że to miało być zabawne i należy tekst odebrać w kategorii żartu ?
    Niech będzie, że sarkazmu nie dostrzegam, albo nie chcę dostrzegać, aby nie psuć Tobie zabawy ... ja też się pośmieję
    xDxDxD

Guru żadnym nie jestem, ale skoro ciekawość Ciebie zżera, czy MarekW ma premium ... to powiem Tobie, że ma, nie skosił, czeka na rozwój sytuacji i naprawę błędów. Czeka cierpliwie, bo nigdzie, ale to nigdzie mu się nie śpieszy.
    Powodzenia w evencie życzę :)

12. Merrick

Merrick Ekspert forum

wie ktoś jak zaliczyć to pierwsze zadanie dałam nawóz obydwa nawozy i włączyłam sowę i nic -.-

13. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

spłukałem się trochę z super nawozu ale za 5 dni mam z powrotem 1440 event ani nie wymagający chyba dlatego bo nagrody słabe:)

14. GRZECZNYCHŁOPIEC

masz konto premium ?

nie zaliczyło drzew do zadania ?

Esterka23 lubi to.
  15. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Jest ogłoszenie w tej sprawie (naprawili ) spróbowałam na wyspie i doliczyło . Ale mega z leśnej poszły się paść o_Opo rozpoczęciu eventu

_Olenka47, ross2 oraz -MarekW- lubią to.
  16. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

nie zalicza tym co maja konta premium.

A właczyleś czasówkę przycisk START?

17. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dziękuję bardzo Ewa ... własnie się przymierzam do pierwszego zadania, zabawę czas zacząć ;) :)

aweva55 i Mojabonanza lubią to.
  18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie juz prawie na calej farmie aerokwiecie rosnie-tylko na bahama winogrono za 6 minut bedzie i posieje i spadam chyba na narty za godzinke ;)
    no i drzewka jeszcze do jutra czekaja ;) rano kombajnem je usunę i dorzucę jeszcze pól a na uczelni pomysle jak trzecie rozegrac :p

_Olenka47 i **Zack** lubią to.
  19. **Zack**

**Zack** Naśladowca mistrzów

Witajcie farmerzy!
    Źle sobie obliczyłem PD (albo system odjął) i brakuje mi 4158 PD do zakończenia czasówki. Podlewam nawozem drzewka XXL, za niedługo będą gotowe ;)
    Przy wejściu na bahamę wyświetlił mi się filmik z angielskimi napisami, wprowadzający na bahamę (tak jakbym ją dopiero co odblokował). Przeraziłem się, że się zresetowała, ale na szczęście nie... uff...
    Powodzenia! ;)

Esterka23 lubi to.
  20. myszyn

myszyn Czeladnik forum

No mam nadzieję, że naprawią te błędy i nikt pokrzywdzony nie będzie.. Mi jeszcze trochę brakuje do końca pierwszego zadania (jeszcze jeden zbiór jutro rano zrobię) ale luzik - najpierw i tak chcę wysiać całego badyla, a dopiero później wystawić na wszystkich polach najlepsze zagrody. Może się uda :) Powodzenia wszystkim :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.