Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

porażka , ale dali do pieca o_O

Esterka23 lubi to.
  2. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

Do pierwszego zadania zabrakło jeszcze 27319 PD czyli jutro jak drzewka urosną dopiero skończę.:)
    Potrzebuje wieniec wiosenny i dźem wielkanocny za każdy oddam CMJ może ktoś mógłby się ze mną wymienic :)

3. mx23

mx23 Forumowy żółtodziób

No to pewnie każdy z nas dostanie taką odpowiedź:

uprzejmie informujemy, iż Pana/i zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź na nie zostanie udzielona najszybciej jak to możliwe. Prosimy wziąć pod uwagę, że ze względu na dużą liczbę zgłoszeń wpływających do nas każdego dnia, nie jesteśmy w stanie rozwiązać Pana/i problemu natychmiast. W przypadku bardziej skomplikowanych problemów lub zgłoszeń wymagających dodatkowych konsultacji czas oczekiwania może wydłużyć się nawet do kilku dni.

mi osobiście podoba się akcja z kilkoma dniami oczekiwania xD:cry:-.->:(:mad:

4. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Pierwsze zadanie zaliczone:) baobaby są niezastąpione:Dszkoda że z zagrodami nie pójdzie tak łatwo...

5. jakleci.ewa102

jakleci.ewa102 Zaawansowany

pierwsze zadanie zaliczone:)...i teraz sie zastanawiam ,czy wysiac całość roślinki i na koniec uruchomić zadanie z zagrodami i oddać wszystkie rosliny za jednym razem:)

6. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Z wejściówek mam:
    26xSNZ
    18xSP
    1x śpiewający tulipan
    1xstrzygalnia królików
    1xstaw z karpiami koi
    1xzagroda dla osłów czerwona
    1xbyk ognisty:)

Eventowa roślinka rozsiana,problemów na famie u mnie nie ma.
    Mam nadzieję,że Wam również wszystko doliczą:)

ryzio, Mojabonanza oraz gosiagosia60 lubią to.
  7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja podlalam swoje xxlki jeszcze zeby szybciej byly niz za 12 h bo za 12 h bede spac bo o 6 jutro musze wstac a tak to jeszcze dzis zbiore-w razie jakby mialo zabrknac jutro-chociaz nie powinno ;) kurde najgorzej ze bede musiala szybko farme zdemolowac ;/ na szczescie mam kombajn uff...walne male pola i na uczelnie :p

8. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

wszystkich drzew? czy tylko mirabelki, jajecznego i cytryny?

9. GRZECZNYCHŁOPIEC

Ja z wejściówkami poczekam na ewent
    moze sie trafi nowość :)

https://board-pl.farmerama.com/inde...-wejściówek-na-farmerskim-kole-fortuny.15313/

ryzio i Esterka23 lubią to.
  10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

tak wszystkich.

Esterka23 i Anuszki lubią to.
  11. Alairë

Alairë Generał forum

No i super...
    Zastosowałam się dokładnie do rad, które dostałam kilka stron wcześniej.
    Mam tak samo, jak gracze, którzy uruchomili automatyczny zbiór z premium...
    Jakaś masakra. Zebrałam łącznie ok. 100 000 PD/TPD a doliczyło mi tyle jak na screenie....
    I ciekawa jestem co teraz...
    Wyłączyłam automatyczny zbiór i idę podsypać drzewka tym co mam, a mam niewiele...
    Jestem wściekła, takiego obrotu spraw się nie spodziewałam.
    Po to się kupuje coś ekstra, żeby odnosić z tego korzyści, w życiu bym nie wydała kasy na premium roczne, gdybym wiedziała, że się takie hece mogą zdarzać... >:(

blazers lubi to.
  12. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wszyściutkich :)
    Z wyjątkiem magicznego i tęczowego, bo to itemy :)

gosiagosia60 i Anuszki lubią to.
  13. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Jest OO w sprawie automatu. Proszą o cierpliwość i żeby nie pisać do PT xD.
    Piękna pogoda i zaraz koniec pracy. Mniam:).

14. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

15. GRZECZNYCHŁOPIEC

Ja diskoróżyczke i tulipana :D

i nowy rząd mi sie pojawił :)

Esterka23 lubi to.
  16. juliuszka

juliuszka Generał forum

Czyżby coś pysznego z pianką dla złagodzenia bólu po niezaliczonych PD ?

17. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

masz konto premium?

18. Mojabonanza

Mojabonanza Mieszkaniec forum

U mnie stan faktyczny wygląda tak: automatem zebrałam sekwoje na leśnej, chciałam zobaczyć ile brakło do zadania,a tu zonk okrągłe 0 zaliczyło na liczniku, więc do miasta -wyłączyć premium. Resztę farmy obrobiłam kombajnem i te 60tys. mam, ale owoce i PD z 4 dni poszły w czarną dziurę. Super.

19. kgospoda

kgospoda Forum Pro

Hejka,
    a ja już wiem, że nie mam szans na skończenie 1 zadania... Nie wiem, dlaczego założyłam, że trzeba 30 tys. PD/TPD :eek::oops: i po pierwszym zbiorze mam 16,9 tys.... :cry::cry::cry:
    już nie będę się bawić więcej z przetworami -.- - zostawiam na zadanie ze zwierzakami - tam będę musiała się lepiej przyłożyć do liczenia...

wyrazy współczucia dla wszystkich, którym nie zaliczyło

20. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

i znowu wtopa, zebrałem drzewa z jednej łąki(jakieś 11tyś) bez włączenia zadania i tak jak na razie to mam tylko 23tyś:cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.