Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Tak, mądruje się ten co się nie pośpieszył... ale każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii...

[Zosia], winiulka oraz zzizzie lubią to.
  2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja akurat zwykle nie sprawdzam:(

_Olenka47 lubi to.
  3. Bolo_farm

Bolo_farm Zaawansowany

Event....ale sama nazwa wskazuje -Z LOTU PTAKA- czyli to co ptak upuści w locie( nie napiszę skąd bo znowu będzie się działo) ....to będzie nasze.....czyli BP ma nas tam gdzie ten ptak ......co to ma wypuścić xD

4. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Myślę, że większość sprawdza a mimo to zgubiła ich i mnie też, rutyna i pośpiech. Ale biadolenie niektórych, że sami jesteśmy sobie winni może denerwować, no nie? ;)

Ostatnie edytowanie: 15 stycznia 2015
    Agnieszka6886, zzizzie oraz _Olenka47 lubią to.
  5. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

no tak ;)

AgiFarm83 lubi to.
  6. chomcio40

chomcio40 Zaawansowany

Może :) Nawet mnie denerwuje, a akurat znalazłam się w gronie tych, co sprawdzili ;) I też się wkurzyłam, bo za takimi niespodziankami nie przepadam, a w dodatku wyjeżdżam na weekend i miałam zamiar wcześniej zrobić czasówki i posiać badylki na SP, żeby na farmę wpadać tylko sporadycznie.

kgospoda, Agnieszka6886 oraz AgiFarm83 lubią to.
  7. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Zmykam spać. Oby jutro obyło się bez błędów, niepotrzebnych nerwów i strat w różnego typu dopalaczach, nawozach itpxD Dobrej nocki życzę :)

P.S.Jutro na pewno wejdę do zegara i to nie raz ;)

8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

naszej winy nie ma................
    BP robi nas w............delikatnie mówiąc balona..............
    ja nie tylko wejdę do zegara,ale 100 razy przeczytam forum...............

dobrej nocki:D

_Olenka47 lubi to.
  9. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

o_Ooo, to o co tyle krzyku??? Byłam przekonana,że itemy są do zdobycia w zadaniach czasowych. Aż zajrzę do FAQ,bo coś nie wierzę już swoim oczom i głowie hihi :p

_Olenka47 lubi to.
  10. Bolo_farm

Bolo_farm Zaawansowany

Luuuuuuzik ......dużo luzu.....czyli - jak się nie przewrócisz ,to się nie nauczysz.......jutro też jest dzień, kolejny dzień z naszego życia....spoko loko....... Pozdrowienia dla Wszystkich farmerów którym BP zmieniło plany.....

Esterka23, BIAŁANOC oraz azadrubalja lubią to.
  11. Luśka_Paciaciakowa

Luśka_Paciaciakowa Okazjonalny autor

Farma pada......forum pada.......tylko śnieg za oknami nie pada...........event spoko ...nie robię bo nie ten poziom dla mnie

magosiek34 lubi to.
  12. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Wczoraj próbowałem zwrócić Twoją uwagę na to, że tak nie jest :)

_Olenka47 lubi to.
  13. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Że jak nie jest? Ok, zrozumiałam. Wczoraj czytałam,ale myślałam,że to było "ogólnie", a nie "szczególnie" heh...
    Humor powrócił, zero spinki :p
    Dobranoc

_Olenka47 i -MarekW- lubią to.
  14. SuperWioska

SuperWioska Mieszkaniec forum

A ja dziś późno wrócę z pracy i wystartuję z porządnym opóźnieniem. Czarno to widzę:(

15. yogi16296

yogi16296 Wyjątkowy talent

witam zapracowanych farmerów. dużo osób komentowało, że za łatwo za szybko itd. no to teraz mamy ciut niepewności. wszystko o evencie wiemy ale dnia ani godziny nie znamy i to jest to! to dopiero strategia! pozdrawiam i życzę powodzenia oby jak najmniej ,,niespodzianek,, na farmie się wykluło od strony technicznej. oczywiście do 11.00 / chyba/

amdep, kgospoda oraz zzizzie lubią to.
  16. iwona4475

iwona4475 Czeladnik forum

>:(>:(no i gdzie ten event?:mad::mad:

17. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Moi kochani. Sam też biadoliłem w pierwszej chwili. Ale po chwili namysłu doszedłem do wnioski, że nie ma tak praktycznie o co. O te nieszczęśne piksele. Można bylo sprawdzić to fakt. Po drugie jeżeli występowały trudności to BP też mogło zamieścić OO, że może się to przesunąć. Przecież to żaden problem. Zamieszczenie ogloszenia o 14,00 to robienie graczy w balona. Bywały poślizgi ale w sumie noie trwaly one dlugo i rutyna nas zgubiła. Jednym slowem jak mówi przysłowie co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Teraz będziemy ostrożniejsi. A swoją drogą należy nam się " postojowe " lub "przestojowe" od firmy jak nic. Pozdrawiam :D

18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a mi sie snilo ze poszlo ogloszenie ze strzygalnie owiec tez dolączono do listy warsztacikow...
    ale powtarzam-SNILO MI SIE ;) :p
    niech juz dzadza ten event bo spac w nocy nie moge :D
    drzewka za 2 godziny dojrzeją, kapusta i hibiskus juz gotowe do zbioru-mam nadzieje ze dzis o 11 sie uda ;) czas sie ogarnąć i za godzinkę włączyc eurosport i czekac na event :)

_Olenka47, malinarp oraz elwira17 lubią to.
  19. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

po co się denerwujesz ma być dzisiaj o 11

20. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

Itemy sa w zadaniu 2 i 4. nie w czasówkach

malinarp i _Grani_ lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.