Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Zawaliłam z odpaleniem pnącza przyznaje się,ale skoro nie było ogłoszenia ,że event jest przesunięty na jutro na 11 to odpaliłam pnącze. Nie pamiętam aby kiedyś się tak zdarzyło,że event był bez powiadomienia graczy o czasie przełożony na następny dzień. Zdarzały się poślizgi o godzinę może dwie,ale i w OO było o tym wcześnie napisane to rozumiem,a nie tak jak dzisiaj,że OO pojawiło się minute albo 2 przed 14,a może i po 14,a później zmieniono tylko czas na wcześniejszy. To czyste oszustwo.

2. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Skoro Event zaczynał się o 14:00 a ja włączyłem o 17:50 to na zdrowy rozsądek jakby były błędy to do tego czasu by naprawili.

3. ma-ter

ma-ter Komandor forum

ogłoszenie było u mnie kilka minut przed 14-tą.... chciałam zjeść wieniec ale najpierw przeniosłam się do miasta i zrobiłam "odśwież" bo zrobiło się 14.02 a nie było nic na placu....no więc "polazłam" na forum a tam mam informację, że 14 minut temu dodano ogłoszenie dot. Komiksu:(
    no i dzięki temu, że zastanowił mnie brak imprezy na rynku nie zjadłam dopalaczy przez czasem:)

4. nana290159

nana290159 Książę forum

Dobrze, ze dopiero wrocilam, to ewentu nie ma ?

5. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Ładny bałagan BP nam dziś zafundowało. Najpierw informacja o podwójnych PD (łącznie z drzewami), sprawdziłam doliczyło podwójnie pd za orzecha włoskiego, a teraz widzę przesunięcie terminu rozpoczęcia eventu Komiksowego i Mini eventu PD już bez drzew. Miał byc komiks a mamy tragikomedię. A ja tak porządnie się przygotowałam do tego eventu i klapa:(:(

6. juliuszka

juliuszka Generał forum

Wolisz animowaną planszę, na której owieczka podskakuje na młocie pneumatycznym i próbuje rozwalić błędy. A do tego sławetny napis o pracach ?
    Wtedy ciągłe siedzenie przed monitorem, bo "może zaraz będzie"

7. conrado255

conrado255 Czeladnik forum

poczytałem sobie jak bluzgacie :p dlatego najpierw sprawdzam czy na zegarku jest event zanim zjem dżem albo inne dopalacze :p

8. emilozo5

emilozo5 Forumowy żółtodziób

to bedzie ten event?

9. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

przesunięty na jutro godz 11

10. Kathea

Kathea Baron forum

Zdrowy rozsądek i BP? Przecież jedno wyklucza drugie ;).
    Ja po doświadczeniach z wcześniejszą czasówką, pierwsze co to weszłam na forum sprawdzić jakie tym razem błędy, a dopiero później farma.

11. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wiesz, mnie tak szczerze to jest wszystko jedno. Będzie, nie będzie - żadna różnica, mogę robić ten event, mogę nie robić.
    Nie za bardzo mi się tylko podoba nabijanie się z graczy, którzy pozjadali co trzeba i odpalili pnącze nie podejrzewając, że tym razem prace konserwacyjne (czy jak one się tam nazywają) potrwają do jutra.
    Przypuszczam, że teraz już nikt takiego błędu nie popełni - uczymy się na własnych błędach przy wydatnej pomocy BP.
    Więc opisy, jak postąpiłby mądry gracz, są jednak odrobinkę nie na miejscu.
    Ale to oczywiście tylko moje zdanie.

12. ma-ter

ma-ter Komandor forum

również uważam, że taka informacja o przesunięciu lepsza niż biegające owieczki:)
    również najpierw sprawdzam czy mam zegar lub tak jak dziś czy na placu jest ruch, a dopiero się objadam....grając od czasów, gdzie co prawda eventów było mało ale zawsze z błędami i zawsze z owcami w taczce wolę się upewnić, czy warto:)

13. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Ja zalogowałam się na farmę 30 przed 14-stą trzeba było zakupy dopalaczy zrobić:)
    Po 14 otworzyłam zegar,zauważyłam,że się pojawił, a tam wyprzedaż składników specjalnych, odświeżenie f5 doszedł kolejny event 2xPD, zastanawiam się,gdzie jest ten na, który wszyscy czekaliśmy,więc wylogowanie z gry całkowite ponowne logowanie,znów popatrzenie w zegar i nic nie ma dalej:) Następnie forum,czekałam na posty typu:nie ma u mnie jeszcze eventu,gdzie ten event lub już się zaczął,można zbierać,nie zapomnijcie zjeść dopalaczy itp a tam czytam post MOD_Orki z informacją z OO,więc już wszystko jasne:)

Po coś jednak ten zegar i OO mamy,trzeba czytać,sprawdzać,choć liczy się na to,że wszystko będzie w porządku,jednak już nauczona problemami ze strony BP,wolę sama wszystko posprawdzać:)

A teraz próbuję się lepiej do eventu przygotować,choć ile będzie dane mi zrobić,tyle wykonam:)
    A z tego względu,że informacja,rzeczywiście pojawiła się późno i eventu nie ma wcale, to jakiś kod bonusowy jednak nam dadzą:)

14. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Na pewno BP wiedziało,że ma jakieś problemy z eventem,bo przecież robią próby zanim event dadzą. Wiec ja się pytam dlaczego ogłoszenie nie pojawiło się dużo wcześniej tylko przed samą 14?? W tym evencie są dwie czasówki wiec gracze kombinują jak robić aby zrobić te czasówki wiec każdy,no może każdy spieszył się aby nie zapomniał zjeść dopalaczy odpalić pnącza itd. więc nie pisz mi tu o młocie pneumatycznym który rozwala błędy pamiętam,bo dosyć długo gram młot się pojawiał,ale i event też,a jeśli miał być innego dnia było wcześniej stosowne powiadomienie w OO.

15. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

Ja tez w porę się zorientowałam. Nie puściłam wieńcy, które miktoś podarował i drugi raz bym nie dostała:wuerg::wuerg::wuerg:ufff. Wtedybym nie zrobiła 1 i3 zadania. Czekamy do 11 mijmy nadzieje, że bez niespodzianek już. Jakiś bonus się należy tym co zrobili falstart!!!! nie ze swojej winy.

16. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

Masz racje to wynika z lekcewazenia graczy, z myslenia "alez to tylko gra".
    kolejny dowod lekcewazenia to start porannego eventu 2 x PD. Zaczelo wyswietlac 2 x PD z wszystkiego, wiec co zrobili, zatrzymali event na pare godzin. Przyzwoita firma w takiej sytuacji wzielaby bLad na siebie i poprostu zmienila tresc ogloszenia, zwlaszcza, ze to nic by ich nie kosztowalo. Mysle, ze gracze inaczej by wtedy patrzyli na te popoludniowa wtope

17. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Też nie rozumiem , że to niby Farmery są winne , bo gapy i fujary , a BP walczyło do końca i powinniśmy być im wdzięczni.
    Litości , wielokrotnie bronię i tłumaczę działania Firmy , ale zdecydowanie nie tym razem.

Event robię .

18. BlackBolt

BlackBolt Czeladnik forum

zapytam inaczej, ile zagród można postawić na bahamie, bo na farmie 128 ?

19. -nefretete1-

-nefretete1- Chodząca legenda forum

Niby wiem ale czasami ta minuta dużo robi

20. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

-Ale jestem madra... czekalam az zacznie sie event8)
    -Ale jestem cierpliwa....odswiezalam stronke i czekalam na zegar eventowy:p
    -Ale jestem inteligentna...weszlam na forum i czekalam na OO:D
    -Ale ze mnie cwana sztuka....nic nie odpalalamxDxD

Ps. a jaka jestem skromna...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.