Opinie EVENT: Komiks VII- Z lotu ptaka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Matko i córko niech go już przełożą na jutro...xDxDNastepna wtopa..xDxD

kybek93 i Keczmer lubią to.
  2. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

Nie 3eba raczej nic sprawdzac , co piszą :)

0olimpia0, Esterka23 oraz empatyczna lubią to.
  3. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Fajny przeskok .... gratki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 stycznia 2015
    kybek93 i myszamm lubią to.
  4. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

No NIE!!!>:(:mad:Nie dosyć że straciłam zośkę i turbo na drzewa to na dodatek wszystkie przetwory i pnącze! :mad:>:( A na co mi event więcej PD z pól jak mam na nich drzewa? o_O

5. renne79

renne79 Czeladnik forum

Sprawa jest prosta. Zanim klikniesz na zagrodę lub warsztat najedź kursorem na Wybierz i w info o danej zagrodzie będzie na dole napisane "Wykonano w miejskim warsztaciku" - wtedy to jest warsztat i nie liczy się do zadania. Porównaj np. Fabrykę jaj z Tatakiem bobrów czy Wytwórnią masła... Tak mi się rzuciło w oczy więc piszę :) Pozdro

6. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Kto wymyślił te megazagrody, mam tylko 1,ale nie chciałam i tak żadnej,raz tylko spróbowałam się przewieźć pociągiem z zagrodami i trafiłam koziarnię,a one takie "nieestetyczne"xD

Planu na event jeszcze nie mam,te zagrody to dla mnie nie mały kłopot:)

Peonia i GRZECZNYCHŁOPIEC lubią to.
  7. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

z ciekawosci byłem zobaczyc :)
    Na nerwy,
    radza napić sie harbatki,
    najlepiej z owoców z drzew
    :D :D

8. Keczmer

Keczmer Aktywny autor

Czasem dobrze jest spóźnić się na event... ;)

Nie lubię komiksów, a nie miałam pojęcia, że tym razem warto się pomęczyć, bo ilość TPD z pnącza jest imponująca.
    Poprzedniego eventu, z kocykami, nie miałam szans zrobić, bo nie mam jeszcze Hibiscusa.

Teraz potrzebne rośliny zwyczajne mam w ilościach mikroskopijnych, ale mam! :D
    A dzięki opóźnieniu dosieję ile się uda... oczywiście nie będę mogła zebrać kombajnem, bo drzewka są nietykalne teraz, ale to drobiazg. ;)

Jednym słowem - nie zdążyłam nic stracić, a wiele zyskałam dzięki opóźnieniu. ;)

9. PiraSolo

PiraSolo Młodszy ekspert

Takie niezadowolenie farmerów najlepiej przemówi do BP. Mój się zamknął dla nich !!!!!

10. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

To nie jest najlepszy sposób, do określenia czy PD z takich warsztacików będą liczone do zadania.

Wiemy na pewno, że PD z tych fabryczek będą się liczyć:
    wytwórnia masła orzechowego, punkt zbioru piór papuzich, tartak bobrów.
    I te fabryczki można ustawić spokojnie do zaliczenia pd w III zadaniu.

kybek93, Keczmer oraz myszamm lubią to.
  11. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Wedle mojej wiedzy, odnoszącej się do słów mojego stryjeczngo wuja szwagra córki kuzynki z jego drugiego małżeństwa, to Express już do nas jedzie :D

12. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

już edytuję, dzięki :)

z drzewkami tak???? bo jakoś megachlewów to ja już nie chcę ;P
    idę siać grzybki do eventu

MOD_Orka lubi to.
  13. chris975

chris975 Fanatyk forum

Tylko zapomniałeś dodać, że to kolej transsyberyjska, która wystartowała z Władywostoku ;)

14. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

ja mam to samo wczoraj 200 drzewek posypanych nawozami , mega zagrody przygotowane babobaby tez a tu checa najpierw z mimi eventem a potem z komiksem ;/ nic tylko najesc sie jakiegoś chlebka jeszcze i zbierac aby nie tracić cennego pd

AgiFarm83 lubi to.
  15. .Bozena60.

.Bozena60. Młodszy ekspert

sprawdzałam i tak nie pisze tylko przy bobrach jest taka info.

16. halina415

halina415 Ekspert forum

dodam jeszcze że w zasadzie wtedy sieje się na super polach, wtedy sn nie schodzi tak wiele ,a i lość wypadajek jest znacznie większa

chrumcia91 lubi to.
  17. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

to ja mam propozycję, otwórzmy w dzielnicy przemysłowej bimbrownię xDxD
    w takich trudnych jak dzisiejszy momentach może okazać się ukojeniem nerwów

Edit:
    mam już nawet propozycję pierwszego szlachetnego trunku o nazwie Cachaça z trzciny cukrowej xDxDxDxD

picantinio2012 lubi to.
  18. hp25

hp25 Forum Pro

Pdpisuję się pod tym dwiema ręcami. Dla mnie to strata co najmniej 1 dnia. Pomijam przemeblowania farmy, które zrobiłem wczoraj i na których dzisiaj straciłem PD, bo zostawiłem nie zebrane zagrody i drzewa rano, ale jak to niektórzy mówią to tylko gra, wiec niech i tak będzie.

19. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Jak dla mnie to ten event może już wcale nie startować. Szkoda nerwów na niego! Za chwilę okaże się, że połowa ludzi nie ukończy III zadania, bo z większości fabryk nie będzie liczone PD.

20. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

A nie jest lepszy relaksik w baseniku przed SPA :music::) ..... i większość już ją ma dostępną :)

picantinio2012, kybek93 oraz -norbijas- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.